Zdeněk Procházka: Češi okradeni o čtyřicet miliard korun, Singerovou "národní" bankou

14.01.2017 17:32

Další deseti-miliardové ztráty naší peněžence způsobují intervence ČNB. Zbytečné a stejně budou rozvaleny. Existuje řešení, bez zlodějin Singerů...

Zdeněk Procházka: Češi okradeni o čtyřicet miliard korun, Singerovou "národní" bankou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Peníze, ilustrační foto

ČNB prodělává 2 koruny při nákupu každého eura předraženě za 27 Kč, prodá jen za 25 Kč. Při intervencích koupila za půl bilionu Kč, celkem nám způsobila škodu 40 MILIARD Kč, Singerem privatizovaná "národní" banka. Ve ztrátových intervencích pokračuje, obere nás o další DESÍTKY MILIARD korun. Úplně zbytečně, zdánlivě omyl, jenže dost podezřelý, dlouhodobý, rozsáhlý, peníze státu (naše) mizí do spekulantských fondů...

Lidé zanedlouho pochopí zlodějinu, které se stali obětí, až se koruny vrátí umenšené obří ztrátou ze spekulantských fondů. Přisoudí ji celému establishmentu, od Sobotky s Babišem až po Klause, který dosadil Singery. Smutné je, že podvod přičítají Zemanem dosazenému Rusnokovi, měl intervenční režim ukončit, ale rozhoduje stará Singerova rada ČNB, zatímco zvenčí to lidé přisoudí Zemanovi, jelikož navenek je vidět: obří zlodějina – ČNB – Rusnok – dosazený Zemanem.

Hrstka funkcionářů v zákulisí tiskne nekryté peníze, znehodnocuje úspory a platy pracujících lidí.

Bude hůř: kurs eura, uměle držený na přehnané hodnotě, se může pohnout jen jedním směrem, dolů, ideální pro spekulanty, mohou při nákupu korun jen vydělat, na našem prodělku kvůli chybné nabídce ČNB: uměle podlomené koruny kupují spekulanti se zaručeným ziskem 10%, až za půl roku vrhnou koruny zpět, po návratu kursu na normální hodnotu, z toho ten rozdíl, naše ztráta 10% z každého obchodu.

Kapitál je kvůli zisku 10% za půl roku, zisku 20% ročně(!), schopen ledasčeho, podplatí bankéře, z desítek miliard zisků spekulantů (kvůli nesmyslné politice ČNB) se dá odloupnout miliarda do kapes hlasujících, co ty na to, Singere...

Až jistota 10% zisku, 20% zisku p.a.(!) docvakne většímu objemu kapitálu, bude skupovat koruny v čím dál větším objemu, tlačícím na posílení kursu, donutí ČNB k udržení nepřirozeného kursu vrhat na trh objemy nekrytých korun větší a větší jako hazardní makléř zvětšující ztráty rychleji a rychleji... (dodatečná pozn.: Potvrdilo se hned další měsíc, kdy ČNB musela natisknout 100 MILIARD a naházela je spekulantům. Analýza vznikla v září 2016.) Při tlačení kursu někam, kam nepatří, bezdůvodném.

Při zvětšujících se objemech nákupů neudrží ČNB kurs ani bilionovými intervencemi, koruna přejde na přirozenou hodnotu dřív nebo později, jenže po STAMILIARDOVÉ ZTRÁTĚ na úkor nás co platíme korunou, pracujících lidí a střadatelů. Několikprostých čtenářů už píše v diskusích o hrdelních trestech pachatelům, Singerovi a jeho pohrobkům v ČNB. K úhradě škod nestačí zabavení jejich majetku. I když podivuhodně velkého, možná od okamžiku kdy změnili kurs dva dny před Kellnerovým nákupem v desítkách miliard, který tím získal dvě miliardy, do soukromé kapsy, rozhodnutím Singera, jaká náhoda...

Infobox

Peníze, ilustrační foto

Tato varování byla obsahem dřívějšího soukromého dopisu, začínal tak hezky:

Vážený pane M.N. (finanční analytik),

hlásal jste, dávno před přiznáním neschopnosti Řecka vrátit dluhy, že je v bankrotu, de facto, apokud  do něj nalijí peníze k „záchraně“, že zbankrotuje zas a znovu, peníze zmizí znovu. Vyplnilo se to.

Předpověděl jste bankroty jako jeden z mála lidí, potěšilo mne že se objevil někdo se shodným názorem. Rozvinul jsem to tehdy do analýzy včetně politických a populačních souvislosti, vylévání peněz do chřtánu parazitů, záměru pokračujícími úvěry zachovat posty hazardních bankéřů v Německu a Francii. Potrefení nechali zlikvidovat analýzu, jen důvěrně se šířila mezi zasvěcenými.

Vyplnilo se každé její slovo: opakované bankroty Řecka, nástup polokomunistických a klerikálních partají, agresivita luzy na demonstracích, bouře a ničení, revolucionáři upálili 3 úřednice s výkřiky „zasloužily si to, sloužily kapitálu,“ rozbíjeli parlament,...

Teď mne znepokojují ztráty peněz lidí kvůli chybným postupům ČNB a FEDu, úvahu předkládám k nahlédnutí. Rád bych opravený text rozeslal ještě dnes, pánové nahoře už dostali hlášení o kritice jejich škůdcovství, vláda chystá bezpečnostní radu státu.

(Na tajné jednání skutečně předvolali Rusnoka, šéf ČNB tam byl jedinkrát v historii, právě po sepsání těchto soukromých úvah. Jak soukromá osoba může znát tajnou vládní agendu? Je autorem analýz, předpovědí a rozborů, vykrádaných štěnicemi nacpanými do počítačů.Tuto předpověď potvrdilo obrovské množství peněz, nuceně vytištěných ČNB a vrhaných proti spekulantům v následujících měsících, na náš účet, za neustálých ztrát našich peněženek.)

Zdeněk Procházka

Záminkou násilného znehodnocování koruny byla Singerova formální „obava z poklesu cen a deflačního poklesu ekonomiky“, jenže naše domácí spotřeba byla vysoká a rostla, táhla ekonomiku ve stálém vzestupu, zaměstnanost dobrá, nešlo o žádný „sestup“ ekonomiky. Inflace byla celou dobu nulová, údajný „předstupeň deflace (pádu cen)“ a přitom ekonomika rostla (!), důkaz chybnosti tvrzení o „sílícím riziku zhroucení ekonomiky způsobeném deflací“. Formálnímu důvodu umělého vyvolání inflace chrlením peněz a podhodnocováním koruny centrální bankou. Nemělo důvod, tvrzení bylo jen slovním krytím přesunu desítek miliard korun Čechů do fondů a bank jisté skupiny, která se nesmí veřejně jmenovat...

Krytím deseti-miliardového zločinu Singerovců.

Straší deflací ale ta není „jen škodlivá“ jak tvrdí Singer, existuje i normální snížení cen, užitečná deflace, zlevnění výroby, snížení cen dovozů, jak uvidíme po vrácení kursu na normální hodnotu. Rozlišení mezi různými deflacemi, vhodnost stálosti cen, je základ vyučovaný ve standardních školách, jenže ty ignorují bankéři spříznění se spekulantskými skupinami, přenechávajícími podíl z krádeží přes kursy a úroky. Při intervencích naše peníze mizí ve spekulantských fondech nějakých Sorošů, na pokyn Singerovců.

Tvrdili že chtěli zvednout ceny lidem o 2%, chtěli „standardní“ inflaci, tak toho se dalo dosáhnout standardním tiskem peněz ze státního rozpočtu do našich státních zakázek, postavila by se dálnice a výsledek zůstal českým občanům, jenže to zamítl Singer. Kupoval eura za násilně podhodnocenou korunu, financoval povaleče v Řecku, zatímco na náš účet prodělal desítky miliard, které poslal do fondů Sorošů ve tmě, obrali české občany.

Singerovci spustili odtok peněz přes spekulace, které budou odebírat další a další zájemci, odběrem stovek a stovek miliard vyvrátí dveře ČNB, nuceně chrlící další a další miliardy na nákup eur. Jenže na každém euru prodělají úmyslně 2 koruny, celkem to budou astronomické ztráty desítek dalších miliard, na náš úkor. Chtějí pokračovat dalšího půl roku.

Kvůli cenám, deformovaným chybným kursem, způsobuje nesprávná alokace peněz ztráty hospodářské, jelikož investované částky přichází nazmar, ekonomika jede v nesprávné brázdě.

ŘEŠENÍ: UKONČIT INTERVENCE OKAMŽITĚ, jsou zbytečné a způsobují obří ztráty, zlodějinu, prohlubující se den za dnem...

A jestli to formálně nejde okamžitě, tak aby se spekulantský kapitál znejistěl, vyhlásit, že konec intervencí ČNB nemusí nastat v dříve ohlášeném termínu. Nejdřív to slovně formulovat jako možnost intervenovat do nekonečna aby se zpozdila blížící se tsunamispekulantských odběrů, pak formulaci rozvolnit do možnosti  ukončit intervence kdykoli, na jiný kurs cca 26.50, pak to udělat co nejdříve, dokud jsou ZTRÁTY "JEN" 50 MILIARD KČ. Díra se totiž zvětšuje každou vteřinu. Pak kurs 26.00, 25.50, pak normálně plovoucí, přirozený.

doplněk z prosince: Inflace teď náhle vyskočila na 1.5%, takže padla i formální záminka intervencí, zlodějina může skončit i podle formální Singerovy záminky, není žádný důvod chrlit nekryté bankovky. Inflace, celé roky nulová, skočila náhle, jako schod, až teď, důkaz že příčinou skoku inflace nebylo to dlouholeté záměrné podlamování koruny, ukázka lživosti Singerovy záminky.

Fiktivní koruny zaplavily banky, a ty, aby se jich zbavily, kupují dluhopisy vlády, uměle o ně vyvolávají zájem, sazba uměle klesá, navenek se Babiš chlubí jak "ušetřil na obsluze dluhu", jenže reálné náklady zůstávají, dluh vlády přenesl na Českou národní banku, ale to jsme přece zase my, ve skutečnosti náklady platíme stále my, jen skrytě. Náklady neseme v hospodářských ztrátách, jelikož bysme se bez toho měli lépe, jenže to zatím není vidět, zatímco politici máchají hezkými čísly dnes, ať nás to přijde sebedráž.

Při chybném kursu ČNB, aby nezpůsobila větší zájem spekulantů o levnou korunu, musí držet úroky peněz na nule, pod evropskou centrální bankou, která nízkým úrokem udržuje neefektivní firmy v Řecku, Itálii a Francii, udržuje spekulantské německé bankéře chybně alokující peníze, parazity na jihu. Které musíme platit my přes odtok peněz spekulantskými transakcemi, přes nulové úroky, dokonce chystají mínusové úroky ukládaných peněz, poskytovaných úvěrů.

Při nulových úrocích si úvěr vezme kde kdo, i ten kdo nesplatí, zvětšují se objemy dluhů a potíže, při zvýšení úroku (k normální hospodářské úrovni) mnoho takových dlužníků nezvládne splácet, i pouhý odchod z režimu k normálním úrokům je čím dál obtížnější, setřást neplatiče, vydrápat se nahoru, centrální banky dostaly ekonomiku do jámy, kterou samy vykopaly rozhazováním za nulových úroků.

Domnívám se, že v díře by měli skončit členové ČNB kteří chybně vnutili umělý kurs, způsobili desetimiliardové ztráty, v zájmu spekulantských bank a fondů, hádejte kdo je vlastní... Co třeba Soroš choroš, spekulantskými zisky z leváren financuje zničení hranic, příval migrantů a větší chaos, aby se v něm ztratil, vyvolený, a skrytě vydělával na zmatcích, vydělával na toku peněz ze státních rozpočtů do agentur a dávek migrantům, terorizujícím původní obyvatelstvo...

Za PetPe.cz - Pracující proti parazitům: Zdeněk Procházka, konstruktér a programátor

(text byl připravován průběžně od září 2016)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Pohřební řeči k Ukrajině

15:49 Jiří Paroubek: Pohřební řeči k Ukrajině

Minulý čtvrtek jsem si pustil, tak jako každé ráno při cvičení, ČT24 a vyslechl jsem mj. vysvětlení …