Bárta: Bílek, šéf GIBSu, byl před popravou prezidenta policie u Nečase

31.08.2012 17:16

Bílek byl v pátek u Nečase sdělit mu připravenou popravu. Nečas řekl své sladké ano a neopomenul informovat své spoluviníky.

Bárta: Bílek, šéf GIBSu, byl před popravou prezidenta policie u Nečase
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Vít Bárta

V pondělí Peake i Kalousek vše ví. Ke cti LIDEM se alespoň trochu durdili, ale korunu autentickému rozzlobení nad policejním pučem udělal včera Viktor Paggio.

Politickou příslušnost Červíčka k ODS vyřešilo to, ze Černochová rezignuje na členství v Johnově bezpečnostním výboru Poslanecké sněmovny. Od té chvíle nemá Červíček s ODS "nic" společného, jeho mejdany s představiteli ODS nevadí, natož práce pro Ivana Langera.

Nicméně pokud chcete opravdu jasný důkaz, že Červíček je s ODS "kámoš", tak je to jeho vlastní doznání. Sotva den ve funkci, najednou Kalousek a Nečas našli po dvou letech pro policii takřka miliardu navíc! A Červíček se chlubí, jak se o policisty umí postarat. Přitom... vadil John - šetřilo se na vnitru, vadil Josef Dobeš - šetřilo se na učitelích.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vitbarta.cz

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Láska: Nesnáším předvolební kampaně

16:05 Senátor Láska: Nesnáším předvolební kampaně

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k předvolební době.