Bělobrádek (KDU-ČSL): Na Královéhradecku plánujeme porazit velké strany

16.01.2012 9:24 | Zprávy

Předseda lidovců Bělobrádek povede kandidátku v Královéhradeckém kraji.

Bělobrádek (KDU-ČSL): Na Královéhradecku plánujeme porazit velké strany
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek

Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek se stal lídrem Koalice pro Královéhradecký kraj složené z KDU-ČSL, Volby pro město (VPM), Hradeckého demokratického klubu (HDK) a nezávislých osobností. Rozhodla o tom nominační konference královéhradecké KDU-ČSL konaná v sobotu 14. 1. v Bohuslavicích nad Metují.

„Vytvořili jsme hodně silnou jedenáctku, se kterou chceme na podzim vyhrát v Královéhradeckém kraji volby. Na kandidátce bude řada nových a nezávislých osobností z celého regionu,“ komentoval výsledky předseda KDU-ČSL v Královéhradeckém kraji Jiří Veselý. „Koalice pro Královéhradecký kraj bude alternativou velkým stranám, které chceme porazit,“ dodal předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek.

V první jedenáctce se za KDU-ČSL ještě objeví současný vicehejtman Vladimír Derner, starosta Chlumce nad Cidlinou a krajský radní Miroslav Uchytil, starosta Hostinného Karel Klíma a primář Jiří Veselý.  Za Hradecký demokratický klub se na kandidátce objeví Petr Kubát nebo primátor Hradce Králové Zdeněk Fink. Lídrem za Volbu pro město bude ředitel Výzkumného a šlechtitelského ústavu ovocnářského v Holovousích Václav Ludvík.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kdu.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Primátor Zarzycký: Vláda salámovou metodou pokračuje v destrukci České pošty

16:14 Primátor Zarzycký: Vláda salámovou metodou pokračuje v destrukci České pošty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k České poště.