Chládek (ČSSD): Jak dlouho nás bude ještě Josef Dobeš balamutit?

14.01.2012 7:32

Vláda P. Nečase v čele s ministrem školství Josefem Dobešem opakovaně prokazuje, že snaha o rozvoj vzdělanosti a konkurenceschopnosti naší společnosti není a nikdy nebyla její prioritou.

Chládek (ČSSD): Jak dlouho nás bude ještě Josef Dobeš balamutit?
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Marcel Chládek

Jinak si nelze vysvětlit politický faul, který zahrál ministr Dobeš na učitele a učitelky, které ještě v listopadu minulého roku ujišťoval o navýšení platů o 750 až 1500 korun, aby na ně nyní s lednovou vládní kocovinou ukázal dlouhý nos a na výplatní pásce jim přidal sotva 350 korun.

Ministr Dobeš si při loňské stávce učitelů klepal na hlavu a divil se, proti čemu vlastně protestují. Už je vám to jasné pane ministře?

Sociální demokracie protestuje proti falešným slibům a politice postavené na lži, kterou na ministerstvu školství provádí Josef Dobeš a která se pro tento resort zřejmě stala normou.

Pane premiére Nečasi, stačily dva měsíce k tomu, aby se ukázalo, jak ministr školství Dobeš dovedně obalamutil učitele a učitelky. Jak dlouho se ještě necháte balamutit vy, než vezmete vážně hrozby, na které poukazuje ČSSD v oblasti kritického čerpání peněz z fondů EU pro oblast školství? O kolik miliard korun naše země tímto vaším liknavým přístupem přijde, než ministra Dobeše konečně odvoláte?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marcel Chládek

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

7:17 Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové ekonomické legislativě Evropské unie