Chrtová (ODS): Začala obnova ODS na Praze západ

12.03.2013 13:20

Na Praze západ začala obnova Občanské demokratické strany potom, co výkonná rada ODS, její nejvyšší orgán, celou oblast, neboli celou ODS na území Prahy západ, zrušila kvůli podezřelým náborům členů v některých obcích. Včera večer znovu oficiálně vzniklo místní sdružení strany v Libčicích nad Vltavou jako v jedné z prvních obcí na Praze západ.

Chrtová (ODS): Začala obnova ODS na Praze západ
Foto: red
Popisek: Logo ODS

„V Libčicích nad Vltavou jsme nikdy problémy s podivnými nábory neměli. Doplatili jsme na nezvládnuté ambice bývalého vedení oblasti. Jsem ale přesvědčená o tom, že se nejen s pomocí obnovených Libčic povede oživit celou oblast. Od června, kdy nám skončí karanténa, už snad začne oblast zas normálně fungovat,“ říká Ilona Chrtová, dlouholetá předsedkyně ODS v Libčicích nad Vltavou.

„Tak trochu jdeme proti proudu – zatímco jinde varují před tím, že ODS členové ubývají, my jsme se rozhodli naši ODS založit znovu,“ dodává Chrtová s úsměvem. „V České republice je jen jedna opravdová pravicová strana, a to je ODS. Doma v Libčicích jsme sdružení lidí, kterým jde o to, aby město a ostatně i celá oblast dobře fungovaly. Proto jsme se rozhodli začít s obnovou oblastní ODS, protože to Praha západ potřebuje."

Výkonná rada ODS na konci února rozhodla o zrušení celého oblastního sdružení ODS na Praze západ, včetně všech místních organizací. Podmínkou pro jejich obnovu je to, aby zakládající členové měli trvalé bydliště tam, kde bude místní sdružení působit. Vznik toho Libčického musí ještě v souladu se stanovami strany formálně schválit výkonná rada ODS.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: EU? Dnes už nesoutěžíme ve druhé lize. Inspirujeme ostatní

8:14 Premiér Fiala: EU? Dnes už nesoutěžíme ve druhé lize. Inspirujeme ostatní

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k našemu členství v EU.