Felix Slováček podporuje Miloše Zemana

15.11.2012 9:58

Úspěšný hudebník a skladatel navštívil prezidentského kandidáta Miloše Zemana v pražské kanceláři a stal se dalším váženým podporovatelem jeho cesty na Hrad. Felix Slováček přislíbil účast i na mítincích po krajských městech.

Felix Slováček podporuje Miloše Zemana
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miloš Zeman

Známý saxofonista  svou dnešní návštěvou podporu pouze formálně potvrdil.  Už před podzimními volbami do krajských zastupitelstev přijal pozvání bývalého premiéra do různých koutů země.  V Kamenickém Šenově zahrál zaměstnancům skláren Preciosa. „Rád jezdím na místa, kde lidé tvoří. A v proslulých českých sklárnách jsem alespoň hudbou ocenil práci našich sklářů, “ zavzpomínal na cestu s Milošem Zemanem po Libereckém kraji.

„V každém oboru máme vzory, včetně politiky. Příští prezident musí vyvést republiku z krize. Jako další stěžejní úkol hlavy státu vnímám stabilizaci politické kultury a politického procesu. Myslím, že Miloš Zeman tyto schopnosti prokázal už jako premiér,“ pokračoval Slováček během setkání.

Před závěrečným slovem požádal Miloš Zeman o píseň Sentimental Journey, kterou považuje za jednu ze svých nejoblíbenějších. „Po návštěvě Kamenického Šenova se mě Felix Slováček zeptal, zda by mě mohl podpořit, stejně jako Ladislav Kerndl. S velkou radostí jsem jej pozval na další setkání s občany, které proběhne 15.11. v Karlových varech,“ sdělil na závěr schůzky kandidát Zeman.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ZemanNaHrad.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Konzervativní proud nabírá na síle. A to je dobře

22:12 Senátor Hraba: Konzervativní proud nabírá na síle. A to je dobře

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové vládě v Nizozemí.