Filip (KSČM): Nečasův výsměch občanům

17.02.2013 16:27

Vyjádření poslance PČR a předsedy ÚV KSČM Vojtěcha Filipa k pochvalnému vyjádření premiéra Nečase k odbornosti exministryň obrany Parkanové a Peake v oblasti obrany.

Filip (KSČM): Nečasův výsměch občanům
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vojtěch Filip

Předseda vlády ČR Petr Nečas v nedělních Otázkách Václava Moravce nazval bývalé ministryně obrany Vlastu Parkanovou a Karolínu Peake odbornicemi v oblasti armády. Taková vyjádření jen podtrhují pocit, že celé politické dění kolem současné vládní koalice se postupně proměnilo v jakousi virtuální realitu, v níž je možné úplně všechno. Je obecně známo, že Vlasta Parkanová i Karolína Peake byly cokoli jiného, jen ne odborně fundované osobnosti v oblasti vojenství a obrany státu. Tvrdit opak už není možné chápat jinak než jako čirý výsměch občanům České republiky.

Vojtěch Filip, poslanec PČR  a předseda ÚV KSČM

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konzervativní strana: Západní svět se zjevně nepoučil ze svého selhání

23:08 Konzervativní strana: Západní svět se zjevně nepoučil ze svého selhání

79. výročí ukončení 2. světové války v Evropě