Hašek (ČSSD): Setkání s lichtenštejnským vicepremiérem Martinem Meyerem

04.10.2011 16:50

Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek se dnes, v úterý 4. října 2011, setkal s delegací Lichtenštejnského knížectví, vedenou vicepremiérem Martinem Meyerem. Vicepremiér Meyer nabídl firmám v Jihomoravském kraji účast na Lichtenštejnském projektu investičního trhu. „Podstatou tohoto projektu je, že se v něm mohou setkat podnikatelé hledající kapitál s podnikateli, kteří naopak finance potřebují."

Hašek (ČSSD): Setkání s lichtenštejnským vicepremiérem Martinem Meyerem

Lichtenštejnský vicepremiér také informoval hejtmana o tom, že lichtenštejnský potravinářský průmysl uvažuje o expanzi do střední a východní Evropy. „Uděláme maximum pro to, abychom tuto investici získali. Pro jižní Moravu by to znamenalo desítky nových pracovních míst a příležitost pro subdodavatele", sdělil hejtman Hašek s tím, že jednání o investici začnou okamžitě.

Lichtenštejnského vicepremiéra, který s sebou přivezl početnou delegaci podnikatelů, zaujaly inovativní centra a podnikatelské inkubátory, které v uplynulých letech zřídil Jihomoravský kraj. „Chceme budovat v Lichtenštejnsku inovační centrum a to jihomoravské pro nás bude příkladem, jak něco takového realizovat," vysvětlil Meyer.

Související:

Hašek: Pane Nečasi, nedělejte z lidí blbce!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Laudát (KAN): Zpackali jsme to víc, než byste čekali, vaše TOP 09

8:14 Laudát (KAN): Zpackali jsme to víc, než byste čekali, vaše TOP 09

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nominaci a odvolání nominace Pavla Tuleji na post m…