Jarolím (VV): Vykroužkujme už konečně korupčníka Kalouska

09.04.2012 13:18

Vyjádření Tomáše Jarolíma.

Jarolím (VV): Vykroužkujme už konečně korupčníka Kalouska
Foto: veciverejne.cz
Popisek: Tomáš Jarolím

V návaznosti na prohlášení M. Kalouska musím konstatovat, že tak jako manipuluje již více jak dvacet let tuto společnost, manipuluje i fakta. Trestní oznámení na Kalouska nikdy nepodávaly Věci veřejné, ale já jako soukromá osoba z funkce předsedy občanského sdružení. Jen jedno bylo přímo na něj a to v kauze OSTROJ. Další na neznámého pachatele na něj překvalifikoval státní zástupce v kauze povolení internetového sázení a další se ho dotýká v kauze možného podvodu při sanaci ropných vrtů na Hodonínsku za několik miliard korun. Žádné z těchto oznámení nebylo odloženo a dokonce některé vyšetřující složky kriminální policie si například minulý týden prodloužily termín vyšetřování. V případě internetového sázení dokonce státní zastupitelství odebralo protikorupční policii tento případ pravděpodobně několik dní před žádostí o vydání M. Kalouska z parlamentního imunitního systému. Dodnes nevím, kde celá kauza je!
 
Miroslav Kalousek je pro mne symbolem posledních dvaceti let korupčních vlád. Snah rozkrádání a tunelování legální cestou společné peníze, jako v případech, kdy jsem podával trestní oznámení nebo v případě církevních restitucí, jejichž je hnacím motorem. Miroslav Kalousek je podle mého soukromého názoru jedním z největších korupčníků v této zemi. Jediné, co mohu jako obyčejný člověk udělat pro odstranění takového člověka z politiky, je konfrontovat orgány s důkazy o jeho činnosti a apelovat na obyvatele a voliče této země: vykroužkujte Miroslava Kalouska v příštích parlamentních volbách. Já osobně si pořídím voličský průkaz a pojedu to udělat do jeho volebního okrsku. Stejný postup k mnoha jiným zprofanovaným politikům nabídne naše Liga odhodlaných v koordinovaném postupu.
 
Tomáš Jarolím

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš Jarolím

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…