John: Z nahrávky Kočí vyplývá, že jsme se stali obětí puče a dražby koaličních partnerů

29.03.2012 15:00

Usnesení mimořádné výkonné rady Večí veřejných

John: Z nahrávky Kočí vyplývá, že jsme se stali obětí puče a dražby koaličních partnerů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radek John

Z nahrávky pořízené Kristýnou Kočí, kterou ona sama předložila soudu jako důkaz, jasně vyplývá, že se poslanecký klub VV na jaře loňského roku stal obětí puče a předmětem dražby našich koaličních partnerů. Dražby o tom, která koaliční strana dá více za potencionální přeběhlíky.

Z nahrávky poslankyně Kočí je jasně průkazné, že aktivně jednala nejen se zástupci ODS, ale i se zástupci TOP09. Proto nadále odmítáme jakékoli moralizující výroky obou koaličních partnerů na účet Věcí veřejných. Dražba našich poslanců se totiž dá pokládat za neúspěšný pokus o pokřivení výsledku řádných parlamentních voleb z roku 2010.

Nahrávka ZDE

Tato nahrávka způsobila mezi členy Výkonné rady Věcí veřejných značnou krizi důvěry. Situaci považujeme za velice vážnou, a proto svoláme Grémium strany, které rozhodne o našem dalším postupu.

Chceme věřit, že ze strany našich koaličních partnerů šlo o svévolné jednání několika jednotlivců a nikoli o taktiku těchto politických stran.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

14:04 Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

Europoslanci odsuzují ruské pokusy o vměšování do dění v Evropském parlamentu a nadcházejících evrop…