Klasnová (VV): Někdo tahá překvapení z klobouku, Kočí z šátku

02.09.2011 9:50

Kristýna Kočí se opět vytasila s tajnou zbraní. Tentokrát je to nahrávka, která vznikla čtyři dny předtím, než Kočí dostala od Bárty půl milionu korun. Nesvědčí ale spíše proti samotné Kočí?

Klasnová (VV): Někdo tahá překvapení z klobouku, Kočí z šátku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kateřina Klasnová

Jaká musí být motivace a charakter člověka, který si jde sednout do restaurace se svým kolegou a v šátku má schované nahrávací zařízení?

MF Dnes dramaticky přináší další "důkaz" proti Vítu Bártovi. Je jím nicneříkající nahrávka, kterou - jak doufám - redakci poskytla sama Kristýna Kočí. Nerada bych se totiž domnívala, že redaktor Jaroslav Kmenta opět disponuje něčím, co mělo zůstat utajeno v policejním spisu.

Hádali se, a tak dostala půl milionu. Tak zní hypotéza. Připomíná to situaci, v níž koupí zoufalý tatínek zlobivému, rozmazlenému dítku lízátko - aby tolik nezlobilo. Ve vztahu dvou dospělých profesionálů ale takové dětinské postupy nefungují (jakkoli o dospělosti charakteru Kristýny Kočí pochybuji dlouhodobě, na kauzu ohledně údajného uplácení nehledě). Kdyby měl Vít Bárta rozdávat půlmiliony všem, kdo s ním nesouhlasí, byl by už dávno na mizině. Nahrávku považuji ve smyslu důkazním za naprosto nicneříkající. Opravdu je na tom česká policie až tak zle, že by musela podobné interní rozhovory dvou kolegů považovat za důkaz uplácení?

Laciné pseudodůkazy a obvinění však tahá Kočí ze svého šátku jak kouzelník králíky z klobouku. Bohužel, Věci veřejné toto děvče přivedly do politiky. Nezávidím však straně, která by s ní do budoucna chtěla spojit své jméno. Najde-li se vůbec taková.

Více:
Bárta a Kočí žhaví právníky: Jak se k nahrávce dostal Kmenta?

##PROFIL 1241##


Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

21:10 Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k zákazu HHC.