Koskuba (ČSSD): Hegerovy kroky způsobí na českém zdravotnictví trvalé jizvy

22.07.2012 11:05

Odpověď na dotaz čtenářky: Kvůli krokům Ministerstva zdravotnictví, které významným způsobem zhoršují dostupnost zdravotní péče a mohou znamenat až porušení práva zaručeného Listinou základních práv a svobod, píší Žitníková, Krása a Olejár stížnost úřadu ombudsmana a žádají o schůzku ke zdravotnictví. Co si o tom myslíte Vy? Jak se na kroky pana Hegera díváte Vy?

Koskuba (ČSSD): Hegerovy kroky způsobí na českém zdravotnictví trvalé jizvy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec ČSSD Jiří Koskuba

Vážená paní, je mi upřímně líto, ale jisté naděje, které jsem do osoby pana ministra vkládal, se velice rychle a trvale rozplynuly.

Naivně jsem se domníval, že s praxí ředitele velké nemocnice přinese na ministerstvo jistý střízlivý pohled. Bohužel, opak je pravdou a mnohé kroky poškozují české zdravotnictví na dlouhá léta. Vznikají tak rány, které se budou moci léčit jen velice těžko a až bolestně. Mnohé způsobí trvalé jizvy.

Ano, podporuji jakékoliv kroky, které tohoto reformátora mohou zastavit. Byť se domnívám, že pan ombudsman to nedokáže. Ale abych panu ministrovi nekřivdil. On je prostě "jen" jedním z ministrů TOP 09 a nevyčnívá z této řady. Jeden lepší než druhý. Jejich voliči si mohou vskutku "pogratulovat".

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Koskuba - profil

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Orbán - Musíme Evropu zachránit před novodobými soudruhy

14:07 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Orbán - Musíme Evropu zachránit před novodobými soudruhy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k čtvrtečnímu projevu maďarského premiéra Viktora Orb…