Ministr Kuba: Je načase podpořit ekonomický růst

14.12.2012 11:00

Ministr průmyslu a obchodu a 1. místopředseda občanských demokratů to konstatoval před dnešní návštěvou ministrů za ODS v Plzeňském a Karlovarském kraji.

Ministr Kuba: Je načase podpořit ekonomický růst
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý ministr průmylu a obchodu Martin Kuba

Agenda hospodářského růstu je podle Martina Kuby klíčovým tématem pro zbytek volebního období. Prorůstová opatření by proto měla mít prioritní místo i v připravované revizi koaliční smlouvy.

„Dnešní návštěvou plzeňského regionu chceme dát najevo, že se vláda chce více přiblížit firmám a jejich problémům způsobeným recesí českého hospodářství. Chceme firmám i podnikatelům nejen přiblížit další kroky kabinetu, ale také od nich získat zpětnou vazbu i dobré nápady, jak posílit ekonomiku. Je načase podpořit hospodářský růst a přinést práci českým lidem,“ konstatuje ministr Kuba.

Tento pátek vyjíždí do Plzeňského a Karlovarského kraje ministři ODS Martin Kuba, Tomáš Chalupa, Pavel Blažek a Petr Bendl. Předseda ODS a premiér Petr Nečas se ministerského výjezdu nezúčastní z důvodu účasti na zasedání Evropské rady. Nový ministr dopravy Zbyněk Stanjura v těchto dnech přebírá resort a vede důležitá jednání, proto dnes zůstává v Praze.

Ministři navštíví významné zaměstnavatele v regionu, průmyslové podniky jako je Škoda Transportation nebo Best a.s. či potravinářské podniky jako je Plzeňský prazdroj. Čeká je také diskuse se starosty Plzeňského kraje. V Karlovarském kraji navštíví ministr spravedlnosti Pavel Blažek věznice v Horním Slavkově a Ostrově nad Ohří.

Ministři ODS budou spolu s vedením strany do regionů jezdit pravidelně. V roce 2013 se počítá se zhruba šesti výjezdy, po kterých proběhne výjezdní zasedání Výkonné rady ODS. Součástí výjezdů je také setkání s členskou základnou občanských demokratů.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Laudát (KAN): Žádný z členů jeho ochranky nebyl ochotný pro něho riskovat zdraví

11:04 Laudát (KAN): Žádný z členů jeho ochranky nebyl ochotný pro něho riskovat zdraví

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k atentátu na Roberta Fica.