Nedbálek (ČS): Dejme stop paranoidnímu jednání

10.03.2014 9:48

Situace na Krymu mne nenechává lhostejným, a proto se k ní musím vyjádřit. Jsem v naprosté jednotě s tiskovou zprávou strany Česká Suverenita. Dění na Ukrajině se měří dvojím metrem. Vše ovládla politická hysterie a neobjektivní informace některých médií. Naši vládní politici, ale i někteří další, včetně opozice, viní většinou za vzniklou situaci pouze Rusko. Odmítám takový jednostranný pohled, cílem je vymývání mozků občanů a prosazování zájmů byrokratické EU, NATO a USA.

Nedbálek (ČS): Dejme stop paranoidnímu jednání
Foto: Česká suverenita
Popisek: JUDr. Ing. Karel Nedbálek, PhD.

Nelze se divit, média na nás chrlí spousty informací, většinou medii, která jsou řízena
a vlastněna  ze zahraničí, a dávají de facto neobjektivní, jednostranné, překrucující, zavádějící informace. Uvědomují si všichni ti, kdo takto jednostranně události kritizují, že se svou podporou sami řadí na stranu radikálních, mnohdy teroristických sil?

Kde byli poslanci Evropského parlamentu, když se rozhodovalo o uznání tzv. svobodného Kosova? Přitom uzavřením Daytonské mírové dohody z prosince 1995, bylo Kosovo potvrzeno jako nedílná součást Srbska. Kde byli tito pánové, když byla „humanitárně“ bombardována v roce 1999 suverénní Jugoslávie? Navíc tehdy uznali za legitimní
i teroristickou ozbrojenou organizaci kosovských Albánců (UCK) financovanou z drog
a obchodem s lidskými orgány. Tato paralela v součastné situaci na Ukrajině existuje. Evropská unie za legitimní uznává bojůvky banderovců a islámských radikálů.

Postup Krymského parlamentu jakož i postup  proruského obyvatelstva na Ukrajině, musí být uznán za legitimní, stejně jako byl uznán legitimní způsob vyhlášení Kosova jako nezávislého státu, v souladu s Deklaraci OSN o právu národů na sebeurčení. EU se někdy chová paranoidně, podle toho, jak se to politicky a ekonomicky hodí.

V souvislosti s volbami do Evropského parlamentu apeluji na voliče, pozorně sledujte, kdo je skutečně připraven hájit zájmy Vás v EU a také České republiky. Nevěřte pouze heslům, že kandidáti budou hájit zájmy České republiky. Nakonec se ukáže, že máme horší podmínky pro příjem peněz například pro zemědělství, budování infrastruktury a nejsme schopni vyčerpat několik desítek miliard Kč z EU.

Česká Suverenita je připravena udělat vše pro to, aby zájmy České republiky byly v Evropské unii důsledně hájeny, aby politika EU přispívala k vzájemné prospěšné, mírové spolupráci mezi státy, a to i s Ruskou federací, vedoucí k rozvoji našeho hospodářství a upevňování sociálních jistot našich kandidátů.

Dejte stop kandidátům, kteří podporují součastnou politiku EU.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karel Nedbálek

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…