Pěnička: Kam až je možné dospět v rámci politických nenávistí?

02.10.2012 7:21

Vyjádření Stanislava Pěničky, nezávislého kandidáta do Senátu Parlamentu ČR pro volební obvod 35 - Jablonec nad Nisou na kandidátce SEMILÁCI, k útoku na Václava Klause.

Pěnička: Kam až je možné dospět v rámci politických nenávistí?
Foto: Archiv
Popisek: Nezávislý kandidát do Senátu Parlamentu ČR pro volební obvod 35 - Jablonec nad Nisou na kandidátce Semiláci.

Stejně jako ostatní jsem včera v úžasu sledoval informace o útoku na prezidenta Václava Klause. Jakkoli si uvědomuji situaci, která v České republice je, mám za to, že veškeré politické spory a upozornění na názor jednotlivce je možné řešit jinak, než útokem na hlavu státu. Snad právě proto bychom se měli zamyslet nad tím, kam až je možné dospět v rámci politických nenávistí. Byl bych velmi nerad, abychom žili ve státě, kde na ulici budeme prožívat strach z toho, kdo napadne nás či představitele některé politické strany.

Mgr. Stanislav Pěnička, nezávislý kandidát do Senátu Parlamentu ČR pro volební obvod 35 – Jablonec nad Nisou na kandidátce SEMILÁCI

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Stanislav Pěnička

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Vláda hodila budoucí seniory přes palubu

16:14 Ostrá (SOCDEM): Vláda hodila budoucí seniory přes palubu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodům.