Radek John: Napsal mi psychiatr. O Kalouskovi

25.09.2011 20:17

Napsal mi dnes známý psychiatr po přečtení rozhovoru s Miroslavem Kalouskem, že z něho lze stanovit že je v mimořádně špatném psychicekém stavu, trpí bludy, navíc mu dochází kreativita, obsedantně opakuje stále stejné bonmoty.

Radek John: Napsal mi psychiatr. O Kalouskovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radek John

Jinak bych jeho výplody nečetl, protože člověka v takovém psychickém stavu. v jakém je fackovací agresor Kalousek, nemá cenu brát vážně. Ale na uplozornění psychiatra jsem to přece jen udělal. Má pravdu. Kalousek se opakuje. Bonmot o VV řekl už v české televizi čtrnáctého září.

Tehdy prohlásil: "Všichni se pod to podepsali /návrh na vyrovnání s církvemi/ a souhlasili s tím bez jakýchkoliv výjimek a vydírání typu: když školství dostane víc peněz, když doprava dostane víc peněz, když Vítka nebudou stíhat." Dnes stejně jako 14 září platí: Samozřejmě jsme žádný požadavek týkající se jakéhokoliv stíhání nikdy nevznesli. Bylo by to naprosto absurdní. Ale ukazuje to jak přemýšlí Miroslav Kalousek. Možná jak v minulosti konal. Možná právě proto nebylo nikdy nic vyšetřeno o předražených zakázkách na obraně - nákupu padáků, přezbrojení tanků atd atd. v době kdy Miroslav Kalousek byl náměstkem na ministerstvu obrany.

Mohl tehdy vznášet podobné požadavky, když tak absurdní nápad dostal i dnes? Jak to, že se tehdy nic nevyšetřilo? Mohlo to být spojeno s nějakým zákulisním vydíráním? Co myslíte? A může být dnešní Kalouskův zdravotní stav způsoben tím, že ho nutíme začít konečně férově danit hazard od 1.1.2012, když si všichni špitají, že to že byl zdaněn neférově mohlo přinášet protislužby pro toho, kdo to umožnil, což byl samozřejmě kdo? Miroslav Kalousek. Může být jeho zdravotní stav způsoben tím, že mu neprojde velký ekotendr, který prosazuje, a o kterém Transparency international říká, že je to nejkorupčnější veřejná zakázka všech dob?

To už psychiatr bez podrobnějšího vyšetření nerozpozná.

Humorista Miroslav Kalousek na ParlamentníchListech.cz:

##PROFIL 1237##


Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

12:28 Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

Česká republika má mít nově vládního koordinátora strategické komunikace (STRATCOM). Na pozici vláda…