Regec (ČSSD): Zásadní moment pro sport

19.10.2011 18:27

Volby do Českého olympijského výboru a do výkonného výboru ČOV se budou konat 1. 11. 2012. Toto sdružení od svého založení rozvíjí olympijské ideály a zabezpečuje účast českých sportovců na letních a zimních olympijských hrách. Tato organizace bude do budoucna velice důležitou spojkou mezi sportem a vládou. Je zapotřebí, aby byli zvoleni kompetentní a zodpovědní lidé, kteří se budou vzorně starat o český sport.

Regec (ČSSD): Zásadní moment pro sport
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Jediným kandidátem na post předsedy ČOV je Ing. Jiří Kejval, který už dlouhá léta pracuje jako místopředseda pro ekonomiku a marketing ČOV. Je to úspěšný bývalý sportovec a podnikatel, z mého pohledu člověk na správném místě. Jsou zde ale kandidáti do výkonného výboru ČOV, kteří by vzhledem k jejich minulosti neměli být vůbec na této kandidátce a už vůbec ne zvoleni do takových výkonných funkcí.

Je potřeba zdůraznit, že ve vedoucích funkcích a výkonném výboru ČOV by neměli být lidé, kteří nesou podíl za pád Sazky a tím připravili náš sport o jeden z hlavních finančních zdrojů.

Doufám, že delegáti, kteří budou výkonný výbor ČOV volit si budou výše uvedeného vědomi a budou s rozvahou vybírat a volit kandidáty, o kterých jsou přesvědčeni, že chtějí a budou pracovat pro český sport a pro české sportovce.

Jozef Regec

  • PRO
  • Strana PRO Jihomoravský kraj
  • zastupitel městyse

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…