SPOZ: Chcete mít "svého" Miloše Zemana? Zadarmo vám ho dáme

02.10.2012 10:31

Usměvavý, v elegantním obleku, vyzývající k volbě Zemanovců! Takového Miloše Zemana teď můžete potkat téměř ve všech koutech České republiky.

SPOZ: Chcete mít "svého" Miloše Zemana? Zadarmo vám ho dáme
Foto: SPOZ
Popisek: Soutěž Vyfoťte se s Milošem Zemanem

Kromě Miloše Zemana, který v těchto dnech objíždí všechny kraje a podporuje kandidáty do krajských zastupitelstev není tento skutečný. Je to jeho téměř nerozeznatelná kopie z kartonu, kterou SPOZ jako předvolební artikl rozdává svým sympatizantům a fanouškům. Pokud se s ním vyfotíte a fotku nám pošlete, můžete vyhrát večeři se skutečným Milošem Zemanem!

„V době, kdy jsou všude stovky tisíc plakátů, letáků, billboardů a polepených aut je tohle naše cesta, jak vykouzlit lidem úsměv na tváři a celou kampaň zlehčit“ říká k této neobvyklé cestě zviditelnění Zemanovců předseda strany Vratislav Mynář.

Že jde Miloš Zeman na odbyt potvrzují všechny krajské organizace Zemanovců. „Lidé si ho berou do svých restaurací, do kanceláří nebo jen jako artikl pro zpříjemnění dne“ dodává k tomu Lenka Zárubová ze středočeské organizace.

Mnoho občanů se s Milošem Zemanem fotí, umísťují ho ke svým plotům u silnic a fotky potom posílají svým známým přes internetová média.  Zemanovci se proto rozhodli uspořádat soutěž – pošlete fotku s kartonovým Milošem Zemanem vyfocenou v libovolném místě v České republice a vyhrajte večeři se skutečným Milošem Zemanem!

3 vylosovaní výherci a jejich doprovod dostanou šanci strávit s Milošem Zemanem příjemný večer a zeptat se na cokoliv, co je zajímá.

Podmínky: Pošlete nám svou fotografii s Milošem Zemanem do 21.10.2012 na adresu soutez@spoz.cz nebo ji nahrajte na facebookovou stránku www.facebook.com/vyfotsesmilosem. Losování proběhne ze všech zaslaných fotografií 22.10.2012 a výherci budou vyrozuměni e-mailem či přes facebook zprávu.

Těšíme se na vaše fotky!

Máte zájem o "svého" Miloše Zemana? Zdarma Vám jej rádi dáme, stačí se obrátit na krajské organizace SPOZ viz. www.spoz.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…