SPOZ: Mistr světa v boxu podporuje Miloše Zemana

20.07.2012 20:18

Mistr světa v profesionálním boxu, český reprezentant, rodilý Brňan Lukáš Konečný se nikdy netajil svými sympatiemi vůči Miloši Zemanovi. Jak jen to bylo možné, neváhal podepsat v Brně petiční arch pro jeho prezidentskou kandidaturu.

SPOZ: Mistr světa v boxu podporuje Miloše Zemana
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miloš Zeman v rozhovoru

Iniciátorem této podpisové akce byl nový člen SPOZ, zastupitel města Šlapanice u Brna Aleš Karásek. Ten rovněž po setkání s Lukášem Konečným prozradil přání profi boxera setkat se přímo s Milošem Zemanem a předat mu osobně podepsané boxerské rukavice.

Setkání Miloše Zemana a jeho brněnského podporovatele z boxerských řad se zcela určitě uskuteční na podzim při volební kampani přímo v jihomoravské metropoli. O setkání mistra světa Lukáše Konečného s Milošem Zemanem samozřejmě budeme rádi informovat a zprostředkujeme ho ve fotogalerii.

Marian Keremidský, předseda SPOZ JMK

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

15:14 Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL