Senátor Antl: Každý míč pomáhá, letos se jich rozdá 560!

15.11.2011 21:42

Senátor Antl daroval stovky míčů mladým sportovcům.

Senátor Antl: Každý míč pomáhá, letos se jich rozdá 560!
Foto: Redakce
Popisek: Miroslav Antl

V průběhu měsíce září a října 2011 rozvezl senátor JUDr. Miroslav Antl do každého mládežnického fotbalového oddílu ve svém senátním obvodě deset nových kvalitních fotbalových míčů značky Mitre Calcio. Miroslav Antl, sám dlouholetý aktivní sportovec, před volbami slíbil, že bude podporovat spolkovou a sportovní činnost, zejména rozvoj mládežnického sportu - a tímto plní další ze svých předvolebních slibů.

Fotogalerii ke článku naleznete ZDE

Senátor Miroslav Antl již v roce 2009 daroval 200 000,- Kč na podporu spolků v regionu a v letošním roce nakoupil 560 fotbalových, volejbalových a basketbalových míčů pro 56 mládežnických oddílů v tržní hodnotě cca 320 000,- Kč. Protože se JUDr. Miroslav Antl již dlouhá léta setkává s neuvěřitelným plýtváním veřejných peněz a předražováním různých zakázek, rozhodl se, že si sám vyzkouší, zda jde ušetřit finance při nákupu, pokud má člověk zájem. Sportovní míče pro mládežnická mužstva, které tvoří fotbalové míče tradičního anglického výrobce MITRE, volejbalové míče prémiové japonské značky MIKASA a basketbalové míče předního světového výrobce MOLTEN se panu senátorovi podařilo (zcela legálně :-) ) nakoupit za poloviční ceny.

V době probíhající krize a nedostatku finančních prostředků na provoz sportovních oddílů a klubů, udělaly darované míče (podle slov sportovních činovníků) dětem velkou radost a ušetřily oddílům nutné finanční náklady. Volejbalová a basketbalová družstva mládeže Antlova rozsáhlého senátního obvodu (číslo 48) se mohou těšit na míče v průběhu tohoto podzimu po zahájení jejich soutěžních utkání.

Dále čtěte:
Šlégr: Sportovci zvítězili, děkujeme!
Peníze na sport by mělo rozdělovat ministerstvo, říká Martin Doktor

##MINIPAS 19##

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…