Škárka: Bárta patří za mříže

03.06.2012 14:59

Reakce na dnešní pořad Partie na Primě

Škárka: Bárta patří za mříže
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Jaroslav Škárka

Do nedělního pořadu Partie televize Prima byl jako host pozván poslanec Vít Bárta (VV), nepravomocně odsouzený za podplácení poslanců, který se několikrát vyjádřil k mé osobě. Jeho tvrzení se nezakládají na pravdě a jsou hrubým překroucením skutečnosti. Zároveň podám v nejbližších dnech stížnost k Radě pro rozhlasové a televizní vysílání pro naprostou nevyváženost a neobjektivnost vedení pořadu, kdy mi byla znemožněna jakákoliv reakce na lživé výroky Víta Bárty k mé osobě. Vnímám to jako naprosto bezprecedentní mediální poškození mé osoby.

Vít Bárta je lhář, zloděj a podvodník, který pro svoji politickou kariéru používal bezpečnostní agenturu ABL na sledování a vydírání politických konkurentů. Jako ministr dopravy poskytoval zakázky svým přátelům a vydíral stavební firmy hrozbou pozastavení zakázek, dokud od nich nezískal dostatečný úplatek. Financování Věcí veřejných nese všechny znaky praní špinavých peněz, o čemž jsou také jasné důkazy, které stále prověřuje policie.

Nepravomocné rozhodnutí soudu pod vedením soudce Šotta bylo zmanipulované a naprosto nerespektovalo důkazy o kriminální činnosti Víta Bárty. Je jenom otázkou, jak a kým byl soud manipulován, protože po právní stránce je rozhodnutí soudce Šotta v mém případě naprosto neobhajitelný paskvil. Vít Bárta je typickým příkladem prorůstání zločineckých struktur do politiky a mafiánských praktik ve veřejné sféře. Odsouzený zločinec Bárta patří za mříže, nikoliv aby veřejně promlouval k národu a manipuloval veřejné mínění.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jaroslav Škárka

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Trikolora: Kauza trestního stíhání učitelky Bednářové je nekonečná blamáž

17:17 Trikolora: Kauza trestního stíhání učitelky Bednářové je nekonečná blamáž

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k soudu s učitelkou z Prahy 6 Martinou Bednářovou