Skokan (VV): Chcete exportovat do Vietnamu?

24.02.2013 10:43

Do Vietnamu pojedu pracovně z pozice místopředsedy hospodářského výboru 10. – 16. března. V návaznosti na tuto cestu se 24. března – 6. dubna uskuteční obchodní a podnikatelská mise, pořádaná Česko-Středoasijskou smíšenou obchodní komorou a Parlamentem ČR, do Vietnamu a Kambodže.

Skokan (VV): Chcete exportovat do Vietnamu?
Foto: veciverejne.cz
Popisek: Bývalý poslanec za VV Petr Skokan

V jihovýchodní Asii se v poslední době otevírají nové možnosti pro český byznys. Zajímavá spolupráce se očekává zejména v sektorech energetiky, strojírenství, ekologie, těžebního průmyslu, potravinářství a zdravotnictví. Možnosti se nabízejí i v budování dopravní a průmyslové infrastruktury.

Program mise navazuje na státní návštěvu ministra průmyslu a obchodu ČR, uskutečněnou v lednu letošního roku ve Vietnamu, Kambodži a dalších zemích jihovýchodní Asie. Pro účastníky mise budou připraveni konkrétní partneři pro dvoustranná jednání. Tlumočení bude zajištěno.

ČSOK otevírá ve Vietnamu rovněž stálou kancelář se stálým delegátem, který bude českým firmám poskytovat každodenní podporu jejich obchodní činnosti v tomto teritoriu.

Pro firmy, které se zúčastní dubnové mise, připraví bilaterální jednání Petr Skokan a ČSOK během své březnové návštěvy ve Vietnamu. Informační schůzka se zájemci z řad českých společností se bude konat příští týden v Poslanecké sněmovně.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

15:06 Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.