Tvrdík (ČSSD): Miloš Zeman se stává tragikomickou postavou

12.04.2010 18:44

Snaha SPO-Z přitáhnout na sebe pozornost za každou cenu je trapná.

Tvrdík (ČSSD): Miloš Zeman se stává tragikomickou postavou

Snaha Strany práv občanů přitáhnout na sebe pozornost za každou cenu se stává trapně úsměvnou. Pohled na bývalou respektovanou osobnost české politiky, kterou Miloš Zeman byl, jak si chce vymoci účast v televizní debatě Otázky Václava Moravce v Ústeckém kraji reagováním na evidentně podvržený a smyšlený blog jakéhosi údajného bývalého zaměstnance Lidového domu, který ve skutečnosti nikdy neexistoval, je smutný.

Chápeme frustraci, kterou Strana práv občanů prožívá, když její podpora mezi občany je minimální a ukazuje se, že tato strana nemá šanci překročit 5% hranici pro vstup do PSP a v samotném Ústeckém kraji se její preference pohybují kolem 4%.

Blog, který si sama SPO dala do své vlastní tiskové zprávy, naznačuje, že by se Jiří Paroubek chtěl debatě s Milošem Zemanem vyhnout. Celá konstrukce, tak průhledně připravená volebními "experty" v čele s Miroslavem Šloufem, má dva hlavní nedostatky: Identita blogera, který měl být do února 2009 údajným zaměstnancem Lidového domu, je vymyšlená. Nikdo takový nikdo v ČSSD ani ve volebním štábu sociální demokracie nepracoval. A za druhé: každý, kdo zná Jiří Paroubka dobře ví, že by se žádné televizní debatě nevyhýbal.

Jaroslav Tvrdík
ústřední volební manažer ČSSD

Dále čtěte:
Dimun (ČSSD): Zeman konečně kritizuje sebe a ODS
Paroubek se mě bojí, říká Zeman. Trapně úsměvné, reaguje ČSSD

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…