Vaňhová: Kdo se bojí rovného politického souboje?

21.06.2012 15:19

Předseda NS-LEV 21 nabyl dojmu – zřejmě v rámci svého pověstného úkolu od nejvyšší bytosti – že by měl autokraticky diktovat nejenom kandidátku své vlastní strany, ale i svých politických soupeřů.

Vaňhová: Kdo se bojí rovného politického souboje?
Foto: red
Popisek: Hejtmanka Jana Vaňhová ve své kanceláři

Docela pěkně to předvedl na začátku tohoto týdne, kdy veřejně vyzval sociální demokracii, aby ze své kandidátky pro krajské volby vyškrtla tři jména, kterých se zřejmě nejvíc bojí.

Mám dojem, že nejvíce by mu vyhovoval stav, kdyby všechny politické strany a subjekty vyškrtaly své kandidátky odshora dolů a v politickém osudí by tak zbyla jenom jedna strana. Ta jeho, se kterou by slavně zvítězil se stoprocentním ziskem hlasů.

Přání pana poslance řídit kandidátky jiných stran patří do říše science fiction. Ostatně možná právě nějakou takovou knihu píše a opět si jí koupí x tisíc čtenářů, které sice nikdy nikdo neviděl, ovšem peníze od nich panu Paroubkovi opět přitečou.

Jsem daleka toho dávat předsedovi NS-LEV 21 nějaká konkrétní doporučení, ale doufám, že mu třeba dojde, že už opravdu není členem sociální demokracie, ale že šéfuje straně jiné a začne si dělat pořádek ve vlastních řadách. Sociální demokracie se z působení pana Paroubka dodnes velmi těžce vzpamatovává a jestli něco opravdu nepotřebuje, tak to jsou rady od člověka, který svou geniální politikou dokázal nejsilnější českou politickou stranu neomylně přivést dvakrát za sebou do parlamentní opozice.

Jana Vaňhová
hejtmanka Ústeckého kraje

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kr-ustecky.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…