Jsme skanzen hlouposti. Kecy v ČT. Martin Koller varovně o nové válce, náštěvě Číňanů a uprchlících

04.04.2016 13:44

ROZBOUŘENÝ SVĚT MARTINA KOLLERA Jsme skanzen hlouposti, tvrdí po návštěvě čínského prezidenta Si Ťin-pchinga o České republice vojenský analytik Martin Koller. Vyjadřuje se též k eskalaci napětí mezi Arménií a Ázerbájdžánem či k návrhu Donalda Trumpa, aby USA přestaly zdarma chránit Evropu.

 Jsme skanzen hlouposti. Kecy v ČT. Martin Koller varovně o nové válce, náštěvě Číňanů a uprchlících
Foto: ČT
Popisek: Martin Koller

Co se týče Tibetu a návštěvy čínského prezidenta, mohli bychom naši republiku označit za skanzen hlouposti. V Británii se čínský prezident svezl v královském kočáře, v USA se mu dostalo nadšeného přivítání odpovídajícímu jeho postavení.

Lze konstatovat, že na mezinárodní konferenci o jaderných zbraních a ekologických otázkách byl čínský prezident osobou číslo jedna. Žádné tibetské vlajky a žádné nedůstojné komediální exhibice. Americký senátor mávající tibetskou vlajkou by se totálně zesměšnil a mohl by ukončit svoji politickou kariéru a vyrazit někam na ranč pást krávy. Britská královna a americký prezident se tedy před svým čínským protějškem plazili, aspoň z pokřiveného úhlu pohledu našich aktivistů-neziskovkářů. 

Nová Hedvábná stezka nás sice nespasí, ale může aspoň trochu přispět ke zlepšení našeho trvale ztrátového hospodářství. Navíc vytváří aspoň dílčí protiváhu ke koloniální transatlantické smlouvě TTIP, jež má vytvořit z Evropy americkou kolonii a zhorší životní úroveň a svobody většiny obyvatel. Záleží pouze na tom, zda budou naši občané a další Evropané používat vlastní mozek a volit vlastenecké politiky, kteří nechtějí, aby pokračovala kolonizace našeho státu. Mohli bychom na tom být i lépe, například Maďarsko získalo trojnásobek čínských investic, přestože má polovinu obyvatel. Jenže u nás se mává tibetskými vlajkami jako o závod a mozek se při tom nechává doma. Nakonec je budeme moci použít k zakrývání holých zadků po čtvrtstoletí hospodářského zázraku pro pět procent vyvolených. Je ilustrativní, že tibetskými vlajkami se nejvíc ohánějí politici, neziskovkáři a aktivisti, kteří se po desítky let nepotkali s poctivou a přínosnou prací. Jen jsem tam čekal víc reprezentantů ČSSD. Ostatně za ně se ilustrativně vyjádřil v televizi jejich vůdce Dienstbier. Prohlásil, že každý má právo si chodit, s jakou chce vlajkou, a říkat, co se mu chce. Tak čekám, kdy vyrazí obhajovat Martina Konvičku. A ptám se, mohu tedy vyrazit po Praze s vlajkou Islámského státu nebo vlajkou s haknkrajcem? Z hlediska vztahu k občanům se realita „svobodného“ Tibetu, Třetí říše a Islámského státu moc neliší. 

Zde bychom se mohli krátce zastavit a pouvažovat nad názvem příštího sjezdu demokratů nasáklých pravdou a láskou, známého jako Forum 2000. Hlavní figurkou je tam opakovaně dalajláma, placený (podle zahraničních zdrojů) dlouhodobě CIA, jako reprezentant svobodného Tibetu před takzvanou čínskou okupací. Možná by se Forum mělo jmenovat Horor 2000 a konečně by se tam mohla prezentovat pravda o Tibetu před osvobozením jeho obyvatel čínskou armádou z opravdového hororu. 

Označit Tibet za středověký a modlářský stát založený na strachu a teroru je totiž úplná lichotka ve srovnání s realitou. Otroctví tam bylo zrušeno až po druhé světové válce. Třetinu zcela bezprávných, v převážné většině negramotných, absolutně ponížených obyvatel tvořili otroci, třetinu nevolníci. Zbytek tvořili svobodní statkáři s prakticky neomezenými pravomocemi, nepočetní řemeslníci, vojáci a lámové (mniši) různých stupňů. Tresty useknutí ruky nebo nohy, případně oslepení vroucím olejem a podobné zvrácenosti byly běžné a sloužily k permanentnímu zastrašování obyvatelstva. Lidé byli systematicky zadlužováni a prodáváni do otroctví. Existuje o tom řada svědectví (v zahraničních publikacích), která se u nás, a nejen u nás, dlouhodobě zamlčují, a vytvářejí se prolhané filmové legendy. 

Možná proto měli tak vřelý vztah k Tibetu němečtí nacisté. A věřím, že tibetizace naší země, případně celé Evropy by se leckterým novodobým demokratickým otrokářům líbila víc než islamizace. Ostatně z hlediska systematického zločinu založeného na zvrhlé formě ideologie a náboženství jsou si Tibet před osvobozením, nacistické Německo a také Islámský stát velmi podobné. Opravdu ilustrativní je, že islamizaci Evropy či svobodný Tibet  podporují v naší zemi i v Evropě v podstatě stejní aktivisté, neziskovkáři a politici posluhující cizím zájmům. 

Nelze se divit, že čínské armádě se při jejím „okupačním“ tažení nepostavil téměř nikdo na odpor. Otroci, nevolníci, část níže postavených lámů a pravděpodobně i někteří vojáci, kteří byli na úrovni nevolníků, neměli zač bojovat. Pro ně znamenala čínská armáda osvobození. Zaostalá armáda tvořená oddíly z klášterů, které uměly pouze terorizovat vlastní obyvatelstvo, byla v boji k ničemu. Neuspěly ani teroristické oddíly posílané později do Tibetu CIA jako Buddhovi bojovníci. Obyvatelé je nepodpořili. Kdo by se chtěl vracet k otroctví, kamenným chatrčím bez elektřiny, společnému bydlením s dobytkem, mnohomužství (většinu žen zabrali pro svoje uspokojení a služby nejvýše postavení lámové a statkáři), neexistujícímu zdravotnictví a školství a neustálému ponižování – do dalajlámova svobodného hororového ráje? 

Mimochodem při pohledu do odborného vojenského tisku z poloviny třicátých let minulého století jsem zjistil, že údajně svobodný Tibet je tam uváděn jako britská kolonie. Nevím, nakolik je to pravda, ale nikomu to tehdy nevadilo, stejně jako dnes. Americké nadšení pro svobodný Tibet, stejně jako v současnosti pro ukrajinský Krym a Donbas (které jim byly desítky let zcela lhostejné) samozřejmě nebylo a není dáno láskou k Tibeťanům nebo Ukrajincům. V obou případech se jedná o snahu získat základny. Ve vysokohorském Tibetu by byly zvláště výhodné, protože rakety středního doletu by odtamtud ohrozily značnou část území Číny a asijské části Ruska. Na čínském území sousedí Tibetská autonomní oblast s oblastí obývanou turkmenskými Ujgury, čínskými muslimy. V jejich oblasti je i krátká hranice s Afghánistánem, přes niž se pašují zbraně a drogy pro ujgurské islamistické teroristy v Číně. 

Musíme se divit, že někdo může něco tak odporného jako Tibet před osvobozením nejen tolerovat, ale dokonce propagovat.  

Velmi zajímavý je proto i střet mezi pročínskými a protibetskými demonstranty v době návštěvy čínského prezidenta. Do centra kritiky se opět dostala policie, která se snažila, a to do značné míry úspěšně, plnit svoji základní povinnost – udržovat veřejný pořádek. Policisté údajně zasahovali výhradně vůči protibetským demonstrantům. Když se na tyto ublížené bojovníky za demokracii, pravdu a lásku podíváme blíže, zjistíme, že jsou to stejné aktivistické a neziskovkářské figurky placené bůhvíkým, které se snažily rozpoutat rvačky při pokojných demonstracích Úsvitu a Bloku proti islámu na Albertově a na Hradčanech. Policisté tedy dobře věděli, o koho jde a jaká je situace. 

Dovolte dodat, že mávání vlajkou neexistujícího státu má v sobě cosi zvláštního. Kdyby se někdo proháněl po Praze a mával vlajkou Rakousko-Uherska, Sovětského svazu, knížectví Saravak, jižního Vietnamu, nacistické Litvy nebo císařské Číny, byl by pravděpodobně prohlášen za blázna. Ale když blbne s vlajkou Tibetu, stává se z něho morální aktivista.

Ubohou komedii jsme mohli vidět i při „ekologickém“ promítání pravdoláskařských hesel na zeď Pražského hradu. Do jisté míry byla hesla pravdivá. Náš prezident obvykle říká pravdu, což bojovníky za cizí zájmy rozpaluje do běla, takže v zoufalství už občas nevědí, co činí. Vesměs jim chybí argumenty, tak se necivilizovaně ukájejí primitivními nadávkami a pomluvami. Rovněž k civilizovaným občanům, včetně slušných kritiků, má pan prezident dobrý vztah. Takže: zemanovská verze pravdy a lásky pro všechny civilizované občany; na rozdíl od té původní, cizí a rádoby elitářské pro pár kamarádů. 

Pokud se objevilo společně s pravdou a láskou Václava Havla na zdi heslo Free Tibet (Osvoboďte Tibet) – proč anglicky? A musíme se vážně zeptat, zda Václav Havel podporoval otroctví a jiné zločiny proti lidskosti ve „svobodném Tibetu. To by mu, jemně řečeno, nesloužilo ke cti. Nebo dnešní agresivní pravdoláskaři aktivně a beze studu zneužijí kdečeho, aby se udrželi u svých bezpracných koryt a penězotoků ze státní, případně zahraniční kasy? Někdo z nich by to měl vysvětlit. 

Na závěr bych připomenul, že současný dalajláma opustil Tibet jako velmi mladý a na zločinech tamní teokracie se možná či pravděpodobně osobně aktivně nepodílel. Ovšem jeho současný postoj je jejich schvalováním a aktivní obhajobou. Čínská vláda nabídla dalajlámovi několikrát návrat do Tibetu s tím, že tam může svobodně působit jako duchovní vůdce svého lidu. Jenže o duchovno tibetské vládnoucí kastě evidentně nešlo, což vyplývá z předešlého textu. 

Proto dalajláma jezdí za americké peníze po světě, rozdává jejich rozumy a úsměvy, nechává se oslavovat na fórech a na duchovní službu Tibeťanům kašle. Více ho přitahují čeští sluhové cizích zájmů plazící se jako negramotní tibetští otroci kolem jeho sandálů. Kdo z nich by chtěl žít ve „svobodném“ Tibetu například třicátých let, kdy se zlodějům sekaly ruce a vyznavačům jiné víry vypalovaly oči a vytrhávala za živa srdce? Asi je to stejné jako s jejich ochotou vzít si domů islámské ilegály a živit je za svoje peníze. Samé kecy a propaganda, ale když dojde na lámání chleba, tak to má udělat někdo jiný a za peníze z daní všech. 

Navíc je nasnadě otázka, kolik Tibeťanů má ještě zájem o reprezentanta starých časů v digitálním světě? Nějaké svíčkové báby už by ho neuživily a peníze od CIA by byly v Číně problém stejně jako čínské v USA. Povalečných mnichů je v Tibetu dost i bez něj (v té strašné čínské okupaci). A pravděpodobně ani oni ho nepostrádají. 

Máte-li kladný poměr k otroctví, uřezávání končetin a vypalování očí, mávejte tibetskými vlajkami a zajděte na Forum 2000. Dalajláma vám požehná.

Uprchlíci-křesťani 

Je to pořádný trapas českých neziskovkářů. Tato věta by bohatě stačila bez dalšího komentáře. Tak trochu to připomíná cesty se žádostmi o politický azyl jistých našich spoluobčanů utlačovaných vydatnými sociálními dávkami, především do Británie a Kanady. Tam jich měli brzy plné zuby. Mnozí z nich se totiž nedokázali zařadit do civilizované společnosti založené na zákonu a práci stejně jako u nás. 

Osobně jsem byl pro přijímání křesťanů z islámských zemí, protože v řadě z nich jsou utlačováni. Zde to vypadá spíš na ekonomické turisty. Každopádně udělali jiným křesťanským uprchlíkům „skvělou reklamu“ ve spolupráci s českými neziskovkáři, kteří patrně podělají, co se podělat dá. Veškeré náklady na tuto spektakulární ostudnou operaci by měli zaplatit ze svého a už nedostávat žádné peníze z našich daní! 

A teď si představte, že bychom poslechli jejich bláznivé názory a začali si k nám tahat agresivní salafistické muslimy a vytvářet za naše peníze paralelní muslimskou komunitu jako základnu pro teroristy. Je víc než na čase, aby se penězotoky pro parazitující neziskovkáře zastavily a finance z našich daní se využily k pozitivním a smysluplným projektům ve prospěch našich občanů. 

Zde by se měl jasně vyjádřit a především projevit ministr financí a dávat ministrům méně peněz, aby je nemohli bezúčelně rozhazovat. Je opravdu zvláštní, že u nás dlouhodobě profitují z našich daní skupiny, které jen škodí spoluobčanům, zatímco poctivě pracujícím lidem nikdo nic zadarmo nedá, spíš naopak. 

Dohoda s Tureckem 

Je zcela evidentní, že dohoda EU s Tureckem je výhodná jen pro Turecko. Proud ilegálů neustává, pouze mění trasy, přesně podle mého předpokladu. Pod rostoucím tlakem je Itálie, která se navíc snaží dovézt ilegálů co nejvíc, takže je stále nakládá už u libyjského pobřeží. Jen se divím, proč tam italské lodě rovnou nezakotví? Novým aktivistou je ukrajinský prezident Porošenko, který ilegály přímo pozval. Tím dochází k realizaci další trasy, kterou jsem předpokládal. Vzroste ohrožení Polska a pobaltských států jako tranzitních zemí do Německa a Švédska. 

V Německu došla situace tak daleko, že ilegálové mohou beztrestně krást. Pokud si něco vezmou v obchodě, nesmí se jim bránit. Majitel si potom vyžádá náhradu od státu, což je pro něj samozřejmě výhodné. Předpokládám, že tržby porostou. Je to zároveň konec evropské civilizace v Německu. Evropská civilizace totiž stojí a vždy stála na dodržování a vymahatelnosti zákonů.

Další německou demokratickou specialitou podle vzoru Třetí říše je zákon o odporu proti státu. Pokud se vlastenecký občan vyjadřuje negativně k islamizaci, dostávají jeho sousedi a zaměstnavatel dopisy od státní správy, která je varuje před kontakty s ním. Může být rovněž propuštěn z práce. Prostě svoboda slova zcela v souladu s listinou základních lidských práv a svobod. 

Vzhledem k tomu, že dohoda s Tureckem nefunguje, nezbývá než se připravit na ochranu hranic a vracet ilegály násilím do Německa k jejich matce, „křesťanské soudružce“ Merkelové. Podle utajovaných informací policie už byly v našem pohraničí zaznamenány první zlodějské nájezdy. 

Na vyděračský a korupční úplatek Turecku máme přispívat 500 miliony korun. Ty by měl zaplatit ten, kdo něco takového podepsal, tedy současný český premiér, případně jeho strana. Dobře by to sedlo k dluhu 300 milionů, který si hlupáci z ČSSD svojí arogancí vyrobili. Přitom stačilo uložit finanční jistinu, požádat soud o anulování penále a v současnosti zaplatit pouze dlužnou částku s úroky. Ještě věříte v odolnost ČSSD vůči korupci v situaci, kdy má zaplatit 300 milionů? Nezapomeňte takové finanční experty a vlastence volit. Budete se mít líp. 

Podle mého názor by se těch 500 milionů, což nakonec nebude konečná částka, mělo věnovat na ochranu naší hranice s využitím výrobků našich firem. Jinak budou směřovat na podporu dalších tureckých zločinů, počínaje islámskou invazí, genocidou Kurdů a válkou v Iráku, Sýrii a Arménii konče. 

Ázerbájdžán vs. Arménie 

Zdá se, že svými 500 miliony přispíváme na další válku vyvolanou Tureckem. V posledním období vzrostlo napětí mezi islámským Ázerbájdžánem, spojencem Turecka, a křesťanskou Arménií, spojencem Ruska. Mezi těmito dvěma státy došlo ke krvavému střetu již v devadesátých letech po rozpadu SSSR o prostor zvaný Náhorní Karabach obývaný arménskými křesťany, které se Ázerbájdžánci snaží vyhladit. Arméni projevili obrovské hrdinství, takže se udrželi proti přesile Ázerbájdžánců, kteří páchali podobná zvěrstva jako bojovníci Islámského státu. 

Pro informaci, Arménie je chudá horská zemička, kde se na ruském území zachránila část Arménů, která přežila tři turecké genocidy, které vedly podle britských historiků ke smrti zhruba 1,4 milionu Arménů a nezjištěnému počtu únosů, znásilnění a zotročení. Turecko dones svůj zločin neuznalo. Stejně tak beze studu páchá genocidu Kurdů. Evropským ani našim bojovníkům za pravdu, lásku a lidská práva to nevadí, stejně jako jim nevadila islámská genocida Srbů v Bosně, Kosovu a Srbské Krajině. V současnosti Turecko opět podporuje Ázerbájdžán v útocích na Arménii. Je třeba to vidět ve světle zmaření tureckých plánů na zabrání Sýrie při snaze o obnovení Osmanské říše a porážku Islámského státu podporovaného Tureckem. Dále nelze přehlédnout, že jde o další ohnisko nestability mimo Donbas, což je americká objednávka v rámci neustálého vojenského tlaku na Rusko, rozptylování jeho sil a přípravu války proti němu. 

Arménie má 3 miliony obyvatel, z toho 98 % jsou Arméni. Armáda má 42 000 vojáků, 144 tanků, 250 obrněných vozidel, 210 dělostřeleckých a raketových systémů, 15 bojových letounů a 30 vrtulníků. Arménie kromě Ázerbájdžánu hraničí s Gruzíí, Tureckem a Íránem. Na Rusko vede pouze jedna horská silnice, navíc přes Gruzii. Strategické postavení je nevýhodné. Ázerbájdžán s téměř 10 miliony obyvatel je obdařen velkými zásobami ropy, kterou exportuje do Turecka i jinam. Armáda má 68 000 vojáků, 380 tanků, 460 obrněných vozidel, 570 dělostřeleckých a raketových systémů, 78 bojových letounů a 81 vrtulníků. 

Převaha Ázerbájdžánu je tedy evidentní a je nasnadě, kdo je útočník. Ještě nedávno povykovalo Turecko, že v Arménii jsou nejmodernější ruské raketové systémy. Turečtí hrdinové vyzbrojovaní z USA samozřejmě raději válčí proti kurdským civilistům než proti moderní ruské výzbroji. Jedná se o další zástupnou či proxy válku vyvolanou na objednávku USA a agresivních islámských zemí proti křesťanům. 

Trump a placené NATO 

Donald Trump opět překvapil, a to svým názorem, že změní NATO a evropské země si budou muset platit americkou vojenskou ochranu. Z USA je v Trumpově pojetí nikoli bezpečnostní partner, ale diktující vládce a vyděrač. Utajovaná realita se stává veřejnou. Až zase pojedou dragouni s propagandistickým plechovým cirkusem, připravte si peněženky. 

Dovedu si představit procesí evropských slouhů, jak se plazí do Washingtonu a slibují platit, platit a platit. Bude se platit na Ukrajinu, Kosovo, ilegály a migranty, bude se platit Turecku, že nám je posílá, budou se platit americké války, bude se platit za smlouvu TTIP a nakonec se budou platit američtí žoldáci v Evropě, která je zadlužená, dlouhodobě v krizi a má přes dvacet milionů nezaměstnaných. Opravdu světlé zítřky. A někdo říkal, že bude líp. 

Jak jsem již psal, nelze si dělat iluze ohledně jakéhokoli amerického prezidenta. Každý bude nakonec hájit americké zájmy, což je logické. Jen my v Evropě jsme si navykli na politiky, kteří nehájí evropské, ale kupodivu rovněž americké zájmy. Trump se bude bavit s velmocemi, jako je Rusko nebo Čína, jako s partnery, ale evropské kolonii bude nařizovat. Určitě bude prosazovat i koloniální smlouvu TTIP. Clintonová bude ještě navíc provokovat válku s Ruskem a podporovat veřejně islamizaci. 

Z uvedeného je konečně vidět, k čemu je NATO reálně. Prostředek k válce s Ruskem v Evropě a podpory exportu americké výzbroje do Evropy. Když se objevila otázka ohrožení Evropy islámskou invazí, tak se reprezentanti NATO, americký sluha Stoltenberg i náš hrdina Pavel, postavili proti účasti NATO. Logicky, protože v takovém případě by musely USA zasáhnout proti svému spojenci Turecku a jeho Islámskému státu; místo války proti Sýrii. 

Najednou se ukázalo, že NATO je v době ohrožení k ničemu. Místo boje proti reálnému nebezpečí se zabývá propagandou pro vytvoření souhlasu evropské veřejnosti k válce s Ruskem. Podle Pavla představuje Rusko větší nebezpečí než islámská invaze. Kolik dorazilo za poslední rok do západní Evropy Rusů s cílem parazitovat na evropské společnosti a páchat zde teroristické útoky? Pokud nějací přijeli, tak jako dobře platící turisté nebo obchodní partneři. A prý pátý článek (smlouvy NATO) zavazuje k pomoci, jak nám různí experti v ČT stále omílají. Jen pokud se to hodí Američanům. Válčit v americkém zájmu v Afghánistánu, Iráku i jinde, to byly evropské členské státy NATO dobré. Jinak se pátý článek nekoná. 

Z tohoto hlediska by měly evropské země, včetně naší republiky, přistupovat k akvizicím vojenské výzbroje a preferovat evropskou produkci. Trumpův nápad také dokladuje zoufalý stav americké ekonomiky, kterou zatěžuje neustálé budování obrovité agresivní armády, udržování stovek základen v zahraničí, podpora zločineckých režimů, placení neziskovek v mnoha zemích a dlouhé války bez pozitivního výsledku. K tomu ještě mizející zásoby zlata, tisk nekryté měny, jednostranný multikulturalismus a rozpad společnosti, které snižují výkony v celém hospodářství. A jako na zlost  je tu hospodářský růst Číny, Rusko neochotné se stát kolonií a jejich zlátnoucí měny. A ceny ropy letí nahoru (a dokonce dříve), přesně, jak jsem předpokládal a psal. 

Dovedu si živě představit, že stejné figurky, které poskakují s tibetskými vlajkami, spustí nářek o nevyhnutelné potřebě živit v Evropě americké žoldáky, zvláště když z toho něco kápne. Jako hlavní důvod se bude v médiích vyrábět strašné ohrožení Evropy Ruskem. Že Rusko válčilo v Evropě naposledy v roce 1945, a to na té správné straně proti německému nacismu nikomu z propagandistů nevadí. Že Rusko nemá logicky zájem na válce v Evropě a nemá kapacity k útoku na NATO, již nemá smysl opakovat. 

Stále budeme poslouchat v ČT kecy jedněch a těchže propagandistů o ruské okupaci Krymu, kterou nadšeně vítá 90 % tamních obyvatel. Stále budeme poslouchat kecy o ruské armádě na Donbasu v době, kdy Ukrajina odmítá vytvořit i jen bezpečnostní koridor, který by umožnil zjistit, kdo koho napadá střelbou. A nakonec budeme poslouchat úplně nejstupidnější kecy o tom, jak je nebezpečná Čína, která leží na druhém konci světa. 

Nastanou závody v análních expedicích do Washingtonu, protože ať již vyhraje Trump, nebo, nedej bože, Clintonová, budou pravděpodobně chtít totéž... ve spojení s TTIP vytvořit kolonii Evropa, ekonomicky závislou, krmenou geneticky modifikovanými svinstvy, ale rovněž si platící svoje bachaře, aby si netroufla se osvobodit. 

Pokud má někdo zájem platit si cizí žoldáky, je to jeho věc. Ale pokud nás NATO, což je ze tří čtvrtin americká organizace, nechrání před islámskou invazí a Tureckem, můžeme tuto atlantickou konstrukci označit za zbytečnou. Trumpův nápad na placenou ochranu je stejná špinavost a vyděračství jako vyděračská smlouva mezi EU a Tureckem o zastavení invaze islámských ilegálů. Realitu vidíme - došlo k přesměrování jejich toku. Turecká armáda a policie se svými 800 000 příslušníky je ve vztahu k plnění dohody a zastavení migrace stále zcela slepá a neschopná. 

Donald Trump projevující se ve stylu strýce skrblíka však nehraje čistou hru. Amerika nikdy neposílala svoje vojáky kamkoli za hranice pro pravdu, lásku a lidská práva. Vždy se jednalo o kšeft. Za první světové války USA podporovaly i Německo a do války vstoupily až poté, co mohli Němci zvítězit a ohrozit germánskou Evropou ammerickou pozici ve světě. Navíc museli chránit svoje investice ve formě obrovských dluhů dohodových států u amerických firem. Jinak USA na první světové válce neuvěřitelně vydělaly prodejem především zbraní, munice a potravin do Evropy. 

Stejná byla situace za druhé světové války. Americká vláda se bránila možnosti vstoupit do války proti nacistům a pilně prodávala Británii výzbroj. Zároveň po celou dobu dodávaly americké firmy, především přes Španělsko, Portugalsko a Švédsko, benzín, chemické produkty, součástky munice, dělostřeleckých a bombových zapalovačů a kuličková ložiska do Německa. Do války musely USA vstoupit až poté, co jim ji bláznivý Hitler vyhlásil. Opět samozřejmě nešlo o pravdu a lásku, ale potřebu zabránit Německu, aby se stalo světovým konkurentem USA. 

V poválečném období nešlo Spojeným státům o bezpečnost Evropanů, ale především o zabránění růstu konkurence ze strany SSSR. V tomto případě se američtí bojovníci za pravdu a lásku neštítili spojit s nejhoršími nacisty v Německu. Ani v současnosti nejsou američtí vojáci a jejich jaderné zbraně v Evropě z důvodu lásky k Evropanům. Jde především o vyvolání války s Ruskem na účet Evropy. Ruské surovinové zdroje a možnost zotročení tamních obyvatel jsou dlouhodobě hlavním cílem americké politiky v Evropě. 

K těm jaderným zbraním je třeba dodat, že USA a Rusko mají dohodnutou smluvní paritu v počtu jaderných hlavic. NATO jejich počtem Rusko výrazně převyšuje bez ohledu na plky propagandistů v ČT. V současnosti přišel Obama se zajímavým nápadem na odstranění jaderných zbraní. Sovětský svaz a pak Rusko nabízely tuto možnost bez úspěchu desítky let. Jenže v současnosti je to výhodné pro USA/NATO. Bez jaderných zbraní by se podstatně slabší Rusko neubránilo jejich agresi. To jen dokazuje prolhanost americké propagandy o tom, že Rusko chce napadnout Evropu. V konvenční válce by bylo drtivou převahou NATO poraženo, takže ruské jaderné zbraně jsou paradoxně zárukou k zachování míru v Evropě. 

A pokud by se takovou válku vyvolat nepodařilo, budou američtí žoldáci udržovat Evropu v koloniálním postavení a válku s Ruskem dále připravovat. Kromě toho jsou evropské armády stále odběratelem značného množství americké výzbroje, i když tento segment obchodu klesá. Dokladem americké pravdy, lásky a lidských práv je jejich spojenectví s takovými státy jako Turecko, nebo Saúdská Arábie a již dříve rovněž s genocidními diktátorskými režimy v Latinské Americe a Asii. Na Tchaiwanu byla pod záštitou USA vyvražděna proamerickým režimem většina původních obyvatel. 

A vrcholem všeho je nápad vyzbrojit Japonsko a Jižní Koreu jadernými zbraněmi. Samozřejmě proti Číně. Ta se stala nebezpečným konkurentem krachujícího amerického hospodářství a navíc má od roku 2000 spojeneckou smlouvu s Ruskem pro případ vojenského napadení. Už chápete, proč americká propaganda v Evropě nenávistně štve proti Číně a označuje ji za nebezpečnou? Rusko a Čína jako země pro všechny svoje obyvatele jsou nebezpečím pro americkou koloniální politiku v Evropě i jinde.  

Kdyby USA leželo na srdci dobro Evropy a jejích obyvatel, nepřicházely by s (gangstersky utajovanou) transatlantickou smlouvou TTIP, kterou je možno bez nadsázky označit za nepřátelský čin podporovaný zradou politiků v Bruselu. A právě zisky z TTIP, okradení a zotročení evropských obyvatel, včetně rasistického islámského multikulturalismu, má zajišťovat americká armáda v Evropě – a navíc si za to nechat platit. 

Evropa by se měla místo plazení před Tureckem a USA s jejich zločineckými metodami výběrčích výpalného postarat o vlastní obranu, potravinovou, energetickou a vojenskou soběstačnost s využitím evropských zdrojů. Vytvoří to pracovní místa a zisky. Další finance se získají zrušením daňových rájů, omezením počtu a výše platů a důchodů bruselských byrokratů, ukončením podpory parazitujících neziskovek, zrušením nesmyslných pseudoekologických programů atd. 

K zastavení islámské invaze stačí současné vojenské síly EU. Jen je třeba ochoty k jejich ráznému nasazení. Zvýšený počet vojáků a ochrana hranic pohltí část nezaměstnaných. Rusko ani Čína nás neohrožují, takže máme čas na opatření v oblasti bezpečnosti Evropy. Turecko si nedovolí zaútočit, protože některé státy EU disponují jadernými zbraněmi. Do takového džihádu se Turecko nepohrne. 

Především je třeba zabránit upadnutí do závislosti na islámských ropných zdrojích a americké produkci potravin, zastavit islámskou invazi bez ohledu na použité prostředky a uzavřít hranice i jakoukoli spolupráci s Tureckem. Preferovat svoje občany a zbavit se všech bezpečnostně rizikových cizinců a ekonomických parazitů bez ohledu na to, zda získali občanství některé z evropských zemí či nikoli. Postavit opět do popředí zákon, vlast, rodinu, povinnost, pořádek, práci ve prospěch většiny a další faktory, které ještě do nedávna vytvářely z Evropy vůdčí kontinent civilizovaného světa. V případě potřeby se dokážeme v Evropě obejít bez americké armády i jejích jaderných zbraní. Je třeba vzít osud do vlastních rukou. Nezapomínejte na to při volbách. 

Pochodující policisté 

Stále více se ozývají hlasy kritizující policisty a vojáky v ulicích jako zbytečnou demonstraci. Zde je třeba oddělit tyto příslušníky silových složek od jejich politických nadřízených. Ti na ulicích plní rozkazy v souladu se zákonem a služební přísahou. Za to bychom je neměli kritizovat. Určitě je to mnohokrát nebaví. Sami dobře vědí, že z praktického hlediska je jejich přítomnost na ulici zbytečná. Teroristi po útocích mizí a nejsou tak pitomí, aby riskovali v době zesílených bezpečnostních opatření. Ostatně dnes jsou již hlídky z ulic pryč. Teroristé mají zase volné pole působnosti. 

Evidentní je, že policie nemá dostatek příslušníků ani k vykonávání zesílené hlídkové činnosti ve městech. Mnohde na vesnicích včetně ohroženého pohraničí policie chybí zcela. Kdysi byl v kdejaké vesnici policista, který tam bydlel a věděl, co se kde šustne. Všechny znal a žádný cizinec mu neunikl. Všichni ho respektovali a odrazoval od kriminality už děcka. To platilo ještě v šedesátých letech. Dnes nemá policie v dostatečném počtu ani lidi, ani dlouhé zbraně, takže ji musí posilovat armáda. Ozývají se hlasy, že máme policistů příliš mnoho, ale od roku 1990 stoupla kriminalita o 300 %. Teroristé u nás zatím neudeřili. 

Základem úspěšné ochrany obyvatel je prevence, která se dlouhodobě zcela zanedbala. Do neziskovek podporujících islamizaci se valí stamiliony, na prevenci islamizace a terorismu prakticky nic. Základem je změna politického ovzduší, tedy prosazení vlasteneckých politiků, nikoli jen aktuálních kecalů, kteří jedno říkají, a druhé dělají – a budou zítra tvrdit pravý opak. Dále je třeba zabránit vzniku početné islámské komunity jako základny terorismu. Řeči o tom, že je třeba migranty rozptylovat jsou nesmysl. Do roka vytvoří komunitu. Každý chce žít mezi svými. To platí nejen pro muslimy. V praxi to znamená žádné muslimy nepřijímat. A pokud se nějací objeví, nanejvýš velmi opatrně, pod stálou kontrolou a na dobu do odeznění konfliktu. Poté okamžitě domů. 

A ostraha hranic? Hranici neuzavřou žádné drony, které nemohou většinou operovat v noci, mlze, silném větru, dešti atd. Je nezbytná přítomnost lidí a cvičených psů. Je třeba využít iniciativy občanů. Je třeba řešit problém včas. Řešit až následky je stejná pitomost jako vojáci procházející se v Praze po teroristickém útoku v Bruselu zatímco hranice jsou otevřené. Ovšem to chce vlastenecké politiky používající vlastní hlavu. Nezapomínejte na to při volbách. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Koller

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Teď úkoly pro Fica.“ Po volbách: Jde i o nás a Ukrajinu

10:43 „Teď úkoly pro Fica.“ Po volbách: Jde i o nás a Ukrajinu

Teď je na Robertu Ficovi, aby očistil slovenskou politiku od tlaků některých organizací, uvádí po ví…