„Fiala by neporazil ani sám sebe.“ Po nedělní nakládačce od Babiše byl Vyoral krutý

22.12.2023 17:35 | Rozhovor

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA „Fialova kolaborantská skvadra zkrátka skáče kozáčka, jak EU sojuz píská,“ reaguje komentátor na to, že tato vláda je pro evropskou dohodu o migraci, která ovšem obsahuje i povinnou solidaritu. A dodává: „Je to smutné, je to k vzteku, je to k pláči, ale je to tak.“ Byť o Babišovi také nemá valné mínění. I tak ale podle něho v nedělním Za pět minut dvanáct zvítězil. „Musel vyhrát jednooký mezi absolutně slepými, tudíž Andrej Babiš. Petr Fiala by totiž v souboji nevyhrál ani sám nad sebou,“ říká.

„Fiala by neporazil ani sám sebe.“ Po nedělní nakládačce od Babiše byl Vyoral krutý
Foto: Archiv Tomáše Vyorala
Popisek: Komentátor Tomáš Vyoral

Tak nám vláda nadělila na Vánoce dohodu EU. Za to dostali vynadáno od Babiše, kterému se Petr Fiala jal vysvětlovat, jak ještě nedošlo ke konečnému rozhodnutí a jak v návrhu nejsou povinné kvóty. Ovšem europoslanec Zdechovský propálil, že je v něm „povinná solidarita“. Proč myslíte, že se Fiala vymlouvá tak průhledně a okatě?

Anketa

Vadí vám chování Andreje Babiše v TV debatách a v Poslanecké sněmovně?

8%
90%
hlasovalo: 43735 lidí
Protože Petro „Přehazovačka“ Fialenko je bystrý jak tupý úhel. Ona Fialova kolaborantská skvadra zkrátka skáče kozáčka, jak EU sojuz píská. A prakticky bez výjimky v neprospěch občanů České republiky, jejich blahobytu a peněženek. Je to smutné, je to k vzteku, je to k pláči, ale je to tak. Na druhou stranu, on Andrej Babiš – jakkoliv byl o několik úrovní výše nad politickým eunuchem Fialou – z tohoto pohledu nemá moc co vyčítat. Protože on sám v bruselském politbyru hlásal vždy něco jiného než poté doma. Tedy ne u něj doma na Slovensku, ale u nás v České republice. On Andrej jak z titulu premiéra vazalské země – bohužel, tak z titulu závislosti svého impéria na eurodotacích, které jsou jen legalizovanou korupcí, zkrátka nemohl jinak. Tedy v uvozovkách nemohl. Protože můžete prakticky vždy, ale musíte hlavně chtít.

Když se ještě vrátím k Fialovi a Babišovi, viděl jste nedělní souboj na Nově? Kdo ho podle vás vyhrál?

Neviděl, neb je to už chvíli, co jsem se rozhodl ztrácet co nejméně času bezmyšlenkovitými rozhovory, proklamacemi či souboji politických potentátů. Aniž bych to ovšem viděl, tak mám za to, že musel vyhrát jednooký mezi absolutně slepými, tudíž Andrej Babiš. Petr Fiala by totiž v souboji nevyhrál ani sám nad sebou. A to je co říct. A udolal by ho zřejmě i postrach králíkáren a točící se derviš Drahoš.

Zaregistroval jste, jak proti Star Dance vytáhli v Aktuálně.cz a v Respektu, že tam nejsou stejnopohlavní páry atd.? Nemají svým způsobem pravdu, tj. že můžeme být ještě vděční, že ČT dělá pořady stále vlastně tradiční a že by to také mohlo být mnohem, mnohem horší?

Nezaregistroval, ale u těchto dvou Bakalových pamfletů mě to nijak zvláště nepřekvapuje. A ano, vím, že Respekt už si snad zprivatizovali soudruzi redaktoři sami. Ostatně tak jako Českou televizi. Je pravda, že tento úhel a tato pramalá pochvala pro ČT mě ani nenapadla. Ono jinak taky není v tom propagandistickém  marasmu taky co chválit, že?

Když jsme u těchto témat, co říkáte na to, že se v americkém Senátu točilo gayporno?

To jsem nezaznamenal. Co bych na to asi tak mohl říct… Že mě to vlastně ani tak nepřekvapuje a jen to ilustruje, že je to všechno jen jeden velký bordel. A ani ty děvky co do krásy a umu nejsou, co bývaly.

Hospodářská komora chce vybírat 200 Kč od všech podnikatelů, ať už jsou členy nebo ne, protože je prý hájí a zastupuje. Jak se na takové skoro cechovní chování díváte? A co byste řekl k Danuši Nerudové, která se vymezila proti komoře, že pořádá konferenci „kde sedí patnáct mužů starších padesáti let a jediná žena je v roli moderátorky“?

Věční odboráři z Hospodářské komory zřejmě potřebují přilepšit. Taky by mohli chtít peníze vůbec od všech občanů, protože když to dělají pro podnikatele, tak to dělají vlastně pro celou ekonomiku a všechny občany. Je to zase to klasické věčně bolševické jednání stejně jako třeba s koncesionářskými poplatky u nevyvážené, neobjektivní, závislé a protičeské ČT. Co se týká Marfuše Nerudové s IQ napařovací žehličky – vypnuté a ještě bez vody – tak ta pouze svým svazáctvím a údernictvím nahrazuje absenci schopností, dovedností a intelektu. Její muž musí být buď neuvěřitelně shovívavý, nebo neuvěřitelný idiot.

Americký generál Ben Hodges prohlašoval, že Ukrajina musí zlepšit nábor nových sil a také produkci. „Mají tam příliš mnoho mladíků, ale také žen, kteří se potulují po Ukrajině, a přitom by měli být v tamní armádě,“ řekl. A co se týče produkce, podle něho Němci v roce 1944 také zvládali vyrábět. Kromě toho, účet ukrajinské armády sdílel fotku s vojákem, který měl na prsou poněkud známou orlici. Máte nějakou teorii, proč si tito lidé nevšímají toho, jak to vypadá?

To není o tom, že si nevšímají. Oni to moc dobře vědí. A taky moc dobře vědí o analogii s hitlerovským Německem a Zelenského Ukrajinou. Cílem jsou bohaté ruské zdroje, prostředkem jsou tu Němci, tu Ukrajinci. A  Američani budou opět bojovat až do posledního Ukrajince. A pak Poláka, Slováka, Čecha. Neboť Slované jsou pro Anglosasy póvl z východu. Jakkoliv si můžeme, nebo nám potentáti mohou nalhávat, co chtějí.

Co říkáte na nové vánoční tradice, například už každoroční boj proti kaprům v kádích a kaprům ve vaně?

Jen další povinná součást pokrytecké progresivistické magorárny. Tyhle věčně otravné vši s nadbytkem času  by měly začít především a hlavně u první osoby jednotného čísla.

Máte nějaké vánoční poselství? Třeba pro lidi dobré vůle?

Užívejme každého dne, ale zároveň nezapomínejme, že dneškem vše nekončí. Doufám tedy. A silní lidé vydrží více než špatné časy. Všem lidem dobré vůle – tedy vyjma třeba většiny výše zmíněných – přeji klidné vánoční svátky prožité v rodinném kruhu. Mějte se, jak chcete, a něco pro to dělejte.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Karel Šebesta

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

TIK TAK tajná válka od atentátu na J. F. Kennedyho, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusečekajícínapravdu , 22.12.2023 18:08:28
Výborný článek. Info čerpáme také z cizích webů. Např. komentáře B. Fulforda v článku Světový řád založený na pravidlech se hroutí. - Po osvobození Japonska se nyní bojuje o odstranění nacistických bašt v Rakousku, Česku, Izraeli a USA. - a dál: Obrovský nárůst počtu úmrtí v důsledku očkování znamená, že je jen otázkou času, kdy budou stovky představitelů západních vlád, farmaceutických a lékařských institucí postaveny před tribunál pro válečné zločiny. - už abychom také byli osvobozeni.

|  20 |  2

Další články z rubriky

„Proto ty útoky.“ Lauferův dobrý známý odhalil, proč o mrtvém nemluví dobře

10:20 „Proto ty útoky.“ Lauferův dobrý známý odhalil, proč o mrtvém nemluví dobře

„Nerozumím tomu, proč se jeho ‚kapitán Minařík‘ neřešil již dávno, kdy by i sám Laufer k tomu mohl c…