„Sloužil Bruseli, ne nám.“ Důchodce, který podal trestní oznámení na Sobotku, promluvil

14.12.2017 11:29

ROZHOVOR Trestní oznámení na bývalého premiéra Bohuslava Sobotku podal Pavel Dudr. ParlamentnimListům.cz vysvětluje, proč. Hodnotí i jeho politické působení. „Myslím, že víc sloužil Bruseli než nám, i když se tvářil, že pracuje pro ČR,“ myslí si. Uprchlickou krizi nazývá organizovanou invazí, uprchlíky okupanty. „Pozná se to podle toho, že okupanti nebudou pracovat, dodržovat zákony a budeme je muset živit,“ uvádí a připomíná, že už jednu okupaci zažil. „Tehdy se tomu nedalo zabránit, dnes ano. Každá okupace ale potřebuje zde mít pátou kolonu. Hitler měl sudeťáky, Brežněv stalinisty a islamisté mají vítače.“

„Sloužil Bruseli, ne nám.“ Důchodce, který podal trestní oznámení na Sobotku, promluvil
Foto: Daniela Černá
Popisek: Bývalý premiér Bohuslav Sobotka

Podal jste na ještě nedávno premiéra Bohuslava Sobotku trestní oznámení kvůli podpisu Evropského pilíře sociálních práv. Podle vás může znamenat likvidaci naší Listiny základních práv a svobod. Můžete prosím vysvětlit, proč?

U nás už od Marie Terezie platí, že základní  vzdělání je povinné a bezplatné a nebylo to zrušeno ani za heydrichiády.  Zatímco Evropský pilíř říká, že „děti mají právo na cenově dostupné a kvalitní vzdělávání...“ Dětské nevěsty přece do školy nechodí, a navíc, třeba ti pravověrní už nebudou  posílat děti do školy, když se tam nebude vyučovat Korán.

A pak zdravotnictví: Naše Listina v čl. 31 stanoví, že „Občané mají na základě veřejného pojištění právo na bezplatnou zdravotní péči....“ Zatímco Evropský pilíř v čl. 16 stanoví, že „Každý má právo na včasný přístup k cenově dostupné a kvalitní preventivní a léčebné zdravotní péči.“ Tomu rozumím tak, že migranti dostanou sociální dávky na evropské úrovni, i když zde nikdy nepracovali a třeba ani pracovat nebudou, takže to pro ně nebude problém – ale my důchodci se budeme léčit přikládáním pijavic, a ti ostatní se pořádně prohnou. A tu preventivní péči chápu tak, že si budeme vařit polévky z kopřiv, protože jsou zdravé. 

Anketa

Babiš navrhuje poslat naše vojáky chránit hranice Libye. Schvalujete to?

35%
65%
hlasovalo: 6516 lidí

Jak vlastně hodnotíte Bohuslava Sobotku jako politika?Jak se vyvíjel váš názor na něj, v čem pochybil, o co se zasloužil?

Myslím si, že víc sloužil Bruseli než nám, i když se tvářil, že pracuje pro ČR. Ale  ta demise vlády bez jejího souhlasu, to říkám – trapné. Nebo když asi týden před volbami prohlásil, že musíme přijmout euro, i když naprostá většina lidí si to nepřeje, protože bychom museli platit řecké a španělské dluhy, kvůli kterým se Katalánci vzbouřili. 

Co čekáte od nového premiéra Andreje Babiše?

Doufám, že bude hájit naše zájmy mnohem víc než premiér Sobotka. Nejlépe podle hesla „Česko na prvním místě“.

Nejbližší volby budou ty prezidentské, kdo v nich, podle vás, vyhraje, a proč?

Myslím, že vyhraje prezident Zeman, protože on za nás a za naše děti a vnoučata  bojuje už pět let, zatímco jeho protikandidáti seděli u svých korýtek a teď si řekli, že by se mohli dostat i výš, a tak si prostudovali průzkumy veřejného mínění a politologické rozbory, aby mohli lidem říkat přesně to, co chtějí slyšet a také jim to říkají. A doufám, že ho budou volit i křesťané, protože ti přece musejí znát výraz – „po ovoci poznáte je“. Tedy ne podle toho, jak vypadají a jak pěkně umějí mluvit, ale podle toho, co pro nás už udělali. A když mi někdo říká, jak špatně chodí, tak odpovím: A víte o tom, že prezident Roosevelt byl na invalidním vozíku, když přesvědčoval Američany, že musejí jít do války, a ještě k tomu do Evropy? A přesvědčil je. Říkáte, že přece nejsme ve válce? Jsme, i když pro nás je to zatím jen válka informační, ideologická a právní.

Podle výzkumné agentury Pew Research Center se může v Evropě do roku 2050 až ztrojnásobit počet muslimů. Jak velký je to problém? Máme se zvýšeného počtu muslimů bát i my v České republice?

K tomu je nutno říci, že tato  agentura lže i v případě dnešních počtů muslimů. Tedy je záměrně snižuje, aby lidé netušili, která bije. Například o nás tvrdí, že je zde 0,2 %, t.j. 20.000 muslimů, zatímco server muslimpopulation.com píše 0,5 %, i když ten ty počty také v mnoha případech snižuje, a to vím z toho důvodu, že ho sleduji už delší dobu a on ty počty prakticky nemění. A o Německu Pew Research tvrdí, že v roce 2016 tam bylo 6,1 %, zatímco  CSPI říká, že již v roce 2015 jich tam bylo 7,2%. Něco o tom napíšu. Bát se toho nemusíme, ale musíme proti islamizaci bojovat všemi zákonnými prostředky, protože v Evropě se nyní šíří hlavně salafismus, což je radikální politický islám a jeho heslo je prosté – Islám ovládne svět.  A salafisté naše zákony rozhodně dodržovat nebudou, mají svoje.

Pokud jde o EU, za nedodržování přerozdělovacího procesu nás chtějí pokutovat. J.-C. Juncker tvrdí, že musíme migranty pustit na své území legální cestou. Martin Schulz chce do roku 2025 vytvořit federální Evropu. O čem to svědčí, co můžeme očekávat, a jak se k tomu máme postavit?

Je vidět, že oni už odložili ty báchorky o uprchlících, i o ekonomických migrantech, které EU prý potřebuje, a nastolují diktát, který z historie dobře známe. Maďarsko a Polsko říkají, ať si odhlasují co chtějí a my na to nepřistoupíme, ale takový postoj naše vláda asi nezaujme.

My bychom měli především nazývat věci správnými jmény – není to uprchlická krize, ale organizovaná invaze. A nejsou to uprchlíci ani migranti, ale okupanti. To se pozná podle toho, že okupanti nebudou pracovat, dodržovat zákony a budeme je muset živit. Já už jsem jednu okupaci zažil a hlavně tu naivitu, která tomu předcházela. To jsme si myslili, že taková pohoda, která tady byla, už bude pořád. A pak jsme se probudili. Tehdy se tomu však nedalo zabránit, ale dnes rozhodně ano. Každá okupace ovšem potřebuje zde mít pátou kolonu. Hitler měl sudeťáky, Brežněv stalinisty a islamisté mají vítače. A není to náboženství, co vyznávají, ale ideologie světovlády.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Oldřich Szaban

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

A dost. Ladislav Větvička se vrátil do ČR a ukázal na zlo

4:43 A dost. Ladislav Větvička se vrátil do ČR a ukázal na zlo

Proč jsou lidé v Gruzii či na Ukrajině šťastnější než tady? Bloger a spisovatel Ladislav Větvička si…