Blbost Zemanových odpůrců svítí jako Černobyl. Vyšinutý Sobotka, jouda Pavel Novotný. Senátor Doubrava zúčtoval a pak předložil plán proti imigraci

13.08.2016 14:59

ROZHOVOR Senátor Jaroslav Doubrava, starající se o obvod v Ústí nad Labem, patří k těm, kteří se neváhají zastat prezidenta Zemana či vyjádřit jiný kontroverzní názor. Pro ParlamentníListy.cz tentokrát pohovořil například o ostré kritice Zemanových voličů z úst bulvaristy Pavla Novotného, nebo o možných Zemanových vyzyvatelích v prezidentské volbě.

Blbost Zemanových odpůrců svítí jako Černobyl. Vyšinutý Sobotka, jouda Pavel Novotný. Senátor Doubrava zúčtoval a pak předložil plán proti imigraci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Doubrava

Bulvární novinář Pavel Novotný v rozhovoru pro PL řekl: „Je třeba přijímat uprchlíky, ale o tom se, promiňte mi to, mohu bavit v pražské kavárně s inteligencí, a ne na této platformě mezi joudy volícími Babiše, Okamuru a Zemana.“ Na Zemanovy voliče pak zaútočil ještě několikrát, padla slova jako „mongoloidi“ či „stádo orangutanů“. Co říci k takovému hodnocení většiny národa?

Jouda Novotný si odpovídá sám. Pokud někoho nazývá joudou atp. mluví o sobě, protože jenom jouda a mongoloid ví, co to znamená. Já to nevím. A nenašel jsem to ani v Ottově naučném slovníku. Ze slovníku Novotného ale vyplývá, že může být novinářem jen bulvárního tisku. V seriózním by šance na úspěch mít nemohl. Prostě mluví k sobě rovným.

Anketa

Doporučili byste Vladimiru Putinovi zaútočit na Ukrajinu?

10%
90%
hlasovalo: 4550 lidí

Není to jediný útok na prezidenta. Rozruch vyvolal v týdnu dalšími výzvami k obraně Evropy před islamisty, zejména názorem, že by občané měli být ozbrojeni, aby si v případě potřeby mohli zjednat pořádek sami. Jak se díváte na tento prezidentův názor?

Je racionální. My nevíme, co bude za měsíc. Jen cítíme, že bude hůř, protože administrativa EU je ve sluníčkářském rozkladu. Kdyby dnešní problémy s migranty někdo popisoval v roce 2000, byla by to literatura z žánru sci-fi. I když, již v roce 2003 se mi dostalo do rukou DVD, ve kterém to, co se děje dnes, bylo přesně předpovězeno. A pak, že to není kýmsi – jsem přesvědčen, že tím za velkou vodou – řízeno! Ano, pan prezident má plnou pravdu. Musíme být připraveni a musíme mít možnost se bránit a udělat si pořádek.

Prezident také ústy svého mluvčího Ovčáčka řekl, že nesouhlasí s jakýmkoliv přijímáním uprchlíků, které vytváří podhoubí pro teroristické útoky. Sdílíte tyto obavy?

To přece říkám a varuji před tím už od samého začátku, kdy byli s velkou slávou „zachráněni“ první sta a tisíce mladíků velmi dobře oblečených a velmi dobře vybavených financemi a elektronikou! Už tehdy jsem tvrdil a tvrdím, že mezi nimi jsou stovky, ne-li tisíce vycvičených zabijáků, kteří prošli boji mezi těmi vrahy v IS a budou připraveni na pokyn začít. Ostatně atentáty v poslední době na různých místech nejen Evropy to dokazují.

Němečtí politici v neděli vyjádřili znepokojení nad rostoucím vlivem Ankary mezi osobami s tureckými kořeny žijícímu v Německu. Tisícové demonstrace naivních profašistických hlupáků obdivujících diktátora Erdogana v rámci turecké komunity představují v Německu již doslova pátou kolonu. Aneb naivní Němci mají to, co chtěli. I s úroky. Jenže, bohužel, s naivními Němci sousedíme. V Německu žijí asi tři miliony Turků a v posledních volbách asi 60 % z nich hlasovalo pro vládnoucí islamistickou (fašistickou) stranu AKP. Německo se stává pro Evropu díky Turkům podobně nebezpečnou zemí jako po roce 1930. K tomu jsem dostal od jednoho známého trefný komentář, který zde uvádím: „Němečtí političtí idioti objevili Ameriku. Každá skupina lidí se stejnými kulturně-historickými kořeny, a s tím spojenými aktuálními vazbami, si chce svůj svět (svůj řád) přenést i do nového prostředí. Je to zcela automatická snaha o rozšíření svého životního prostoru. Proto Zemanův odpor proti migrantům je preventivní.“

Na prezidentova, respektive Ovčáčkova, slova zareagoval ostře Günther Oettinger, eurokomisař starající se o digitální ekonomiku a společnost. Podle něj Zeman svými útoky oslabuje Evropu a zpochybňuje kvóty, které by přitom měl respektovat, protože jsou součástí evropského práva. Co dodat k tomuto názoru pana eurokomisaře?

Eurokomisaře by preventivně měli vyhostit do Severní Koreje nebo do Texasu. Jeho slovní sekrety jsou ve stylu třicátých let 20. století, kdy intelektuálové ve Francii a Velké Británii, nejen v Německu, nechápali, která bije. Prostě je stejně hloupou biologickou entitou jako bulvární novinář Pavel Novotný. Na rozdíl od Novotného jeho slaboduchost může mít a bude mít fatální důsledky. Navíc, kdo dává právo tomuto pánovi si osobovat právo kritizovat nejvyššího představitele státu. Nezapomíná náhodou, že tento představitel byl řádně zvolen občany v přímé volbě na rozdíl od něho, který byl jmenován a žádný volič za ním nestojí?! Kdyby vedení EU mělo alespoň polovinu rozumu a přehledu, jaký má kritizovaný Zeman, byla by Evropa o pořádný kus cesty dál a nečelila by brutálnímu útoku islámu.

Za rok a půl budou další prezidentské volby a odpůrci prezidenta Zemana již začínají řešit, koho proti němu nasadí. O kandidatuře prý „čím dál vážněji“ uvažuje textař a bývalý podnikatel v hazardu Michal Horáček. Jak se na jeho kandidaturu díváte?

Doufám jen, že národ bude mít tolik rozumu, aby někoho, kdo svůj život postavil na hazardu, do sídla českých králů neposlal.

Nedávno svůj zájem kandidovat prezentoval v jedné z pražských kaváren i Marek Hilšer, lékař a občanský aktivista z tzv. pražského majdanu, který kritizuje naše nadbíhání Rusku a Číně a stal se známým, když na Úřadu vlády přímo během tiskové konference polonahý protestoval proti české politice k Ukrajině. Má podle vás někdo takový šanci uspět v přímé volbě?

Blbost takových lidí jako Hilšer svítí jako Černobyl. Takové jsou i jeho šance… Jedním opilcem Hrad už zneuctěn byl.

V poslední době sledujeme v Evropě množství útoků, které snesou označení teroristické, byť se nás média snaží přesvědčovat, že o terorismus nešlo. Politici nad tím obvykle rozpačitě krčí rameny. Co by podle vás měla Evropa s tímto narůstajícím problémem dělat?

Za pár dnů půjde do tisku kniha Evropa (opět) spěje ke katastrofě, ve které se věnuji současným problémům a debilitě tetky Merkelové a euroúředníků a jejich patolízalů. Jako odpověď proto z knihy něco odcituji:

„Terorismus v Evropě již pokročil do fáze války nízké intenzity. Nezastavíme ho, ale můžeme velmi silně omezit jeho ‚partyzánskou‘ základnu a zdroje. Ale to se nestane, protože by bylo třeba:

1. Po celé Evropě zkontrolovat legálnost pobytu cizinců.

2. Nelegální pobyt ukončit okamžitým vyhoštěním nebo detencí ve sběrných táborech – v policií nebo armádou hlídaných pobytových zónách (jakási obdoba pásma Gazy v Evropě). Pobyt tam zajistit pouze do doby vyhoštění.

3. Provést policejní prohlídky ve všech budovách islámských institucí, včetně mešit a nadací, a v institucích pomáhajících migrantům ke vstupu do EU.

4. Naprosto zmrazit nelegální vstup migrantů i za použití síly.

5. Ukončit spolupráci s Tureckem, protože s jeho pomocí se legalizuje nelegální migrace do EU a islamizace Balkánu. Navíc EU podlehla jeho nestoudnému vydírání, platí obrovské prostředky, v podstatě výpalné. Nakonec, obávám se, zruší vízovou povinnost a všichni ti, za něž jsme platili, zaplaví Evropu a doslova provedou okupaci Evropy..

Pokud nedojde k těmto, a dalším opatřením, islám a militantní islamisté budou postupně získávat v Evropě navrch, až jí nadobro zahubí.“

Média po těchto útocích často zdůrazňují, že se jednalo o čin vyšinutého jedince, který neměl s islámem či islamismem nic společného. Na druhou stranu, pokud se objeví možnost spojit pachatele s pravicovým extremismem, hodí se i tak volné paralely, jako že je zrovna páté výročí útoku Anderse Breivika v Norsku. Může za těchto okolností čtenář či televizní divák médiím věřit?

Našim sdělovacím prostředkům věřit? Nebuďte směšný! Co je to vyšinutý? Vyšinutý je i náš premiér se svým eurohujerismem. Eurokomisař Oettinger také může být považován za pako. Není důležité, z jakých pohnutek migrant zaútočil. Kdyby tu migrant nebyl, nemohl by u nás ani nikdy jinde zaútočit. Není to dostatečná odpověď? Pokud někdo řve nějakou islamistickou průpovídku a přitom střílí nebo máchá mačetou nebo jiným nástrojem, je mi jedno do jaké míry je či není vyšinutý. Cituji: „Islámský stát a džihádismus se stává útočištěm pro některé nestabilní lidi, kteří nevědí, co se životem, a rozhodnou se, že zemřou ve jménu něčeho většího,“ řekl pro The New York Times Daniel Benjamin, bývalý koordinátor amerického ministerstva zahraničí pro boj s terorismem. K tomu dodávám: Proto nepodporovat obrovské nebezpečí destabilizace tolerováním příchodu migrantů. To by byla sebevražda ve stylu vyšinutého Oettingera.

Po útocích v Mnichově, v podstatě jen dvě hodiny cesty po dálnici od našich hranic, se objevily obavy, zda by se nebezpečí nemohlo přelít z Německa k nám. Vy jste senátorem v Ústí nad Labem, což je obvod u německých hranic, navíc jen kousek od detenčního zařízení v Krušných horách. Máte od svých voličů nějaké zprávy, že dochází k tomu, že imigranti přecházejí hranice do ČR?

O tom se běžně píše na internetu a světe div se, občas i v novinách. Prostě, dokud se proti migrantům tvrdě nevymezíme, skončíme stejně jako v případě nepřizpůsobivých cikánů. My budeme držet hubu a krok. Víte, že i slušní cikáni utíkají z míst, kam realitní kanceláře sestěhovávají cikánské nepřizpůsobivé tlupy? Státní administrativa je (stále) neschopná zjednat pořádek, proto se lidé bojí, že pokud migrantům dáme jenom prstíček… Je ale přece logické, že přeplněním německé kapacity půjdou běženci dál. Neuhlídáme-li si hranice – a jak víte, vůli k tomu Sobotkova vláda nemá –, zaplaví nás a my s tím nebudeme moci cokoli udělat. Nebudeme na svou ochranu mít síly. Podívejte se, kdo z mladých lidí by uměl ovládat zbraň?! Jakou by měli šanci proti vycvičeným zabijákům, kteří boji prošli? Není nejvyšší čas s tím něco dělat?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Vosáhlo

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

18:34 „Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

Vyjadřování Víta Rakušana k migračnímu paktu, který inicioval a v Bruselu dohodl, působí podle lídra…