Chcípající kobyla kope nejvíc. Janda, Marksová, Dienstbier a podobná parazitická havěť. Ale den zúčtování se blíží, zaznělo varování z drsného Ostravska

28.12.2016 4:47

ROZHOVOR „Jako kdybyste chtěla udělat z pazourku motorovou pilu,“ komentuje politiku ČSSD publicista Petr Sedláček a nešetřil ani premiéra Bohuslava Sobotku, jehož „eurosubmisivní“ projevy považuje za „předzvěst hodně velkého utrpení“. Nepochválil ani evropské lídry: „Zafunguje známé rčení o chcípající kobyle a kopání. Cesta ke svobodě bude ještě dlouhá a strastiplná.“ A volba amerického prezidenta? „I těm největším fanatikům dochází, že den zúčtování se blíží a mohou ho pouze oddálit. O to však bude nenávist větší.“

Chcípající kobyla kope nejvíc. Janda, Marksová, Dienstbier a podobná parazitická havěť. Ale den zúčtování se blíží, zaznělo varování z drsného Ostravska
Foto: archiv P. Sedláček
Popisek: Publicista Petr Sedláček

Nejdřív bych zmínila vaše vyjádření na Facebooku: „Chudí lidi budou ještě chudší, ale socani jim zaručeně vysvětlí, proč a hlavně kdo za to může, a ‚moudrý lid‘ to opět pochopí...“  Můžete být konkrétnější?

Tuto větu jsem napsal v souvislosti s návrhem na zdanění starších automobilů a příspěvkem těm, kteří kupují nový. Když toto uděláte, jako mnoho jiných návrhů a regulací, které socialisté z ČSSD s korporátními fašisty hnutí ANO zavedli a nepochybně zavedou a které vedou na jedné straně ke zdražení a snížení kupní síly, tak to na té druhé musíte něčím vysvětlit. Můžete si vymyslet a užít jakoukoliv blbost a nesmysl, důležité však je, aby byla „prostým“ lidem zkonzumována a aby ji vzal za svou, což se oběma stranám zatím velice daří a „odolnost“ jejich voličů je skutečně zřejmě nekonečná. U ČSSD jsou to ty „jistoty“ a u slovenského imigranta Babiše „fčeci tuná kradnů“. Ani jedno, ani druhé není pravda, protože jistoty jsou pouze takové, o jaké se postaráte sami, to se socialisté snaží všemožnými způsoby zničit a učinit drtivou většinu nesvobodnou a závislou na státu. V  konečné fázi „poskytnou“ pouze bídu, a rozhodně zde „fšeci nekradnů“. Není tomu tak, ani když srovnáme naši republiku v mezinárodním měřítku. Je to strašlivá urážka tohoto národa, ale marné volání – pro poměrně velkou část našich obyvatel to tak bohužel je.

Týká se to hlavně těch, kteří jsou v životě méně úspěšní až neúspěšní a svou závist a nenávist ventilují nikoliv zvýšenou pílí a zamyšlením se nad sebou, kde udělali nebo dělají chyby, ale tím, že programově volí ty, kteří ty úspěšnější ničí, případně likvidují úplně, a naplňují tak negativní emoce, které do jejich volby vložili. Nicméně trestají tím sami sebe. Například nyní při zavádění EET v hospodách a restauracích, kdy si náhle stěžují na zdražování. A dobře jim tak. Ony daleko větší tresty teprve přijdou.
Socialisté, komunisté, fašisté a nacisté potřebují pro to, aby existovali, anebo jako Babiš naplnili své soukromé ekonomické cíle, vždy nějakého nepřítele, protože základ jejich voličů je to nejnižší společenské dno, které příliš nepřemýšlí, je velice snadno manipulovatelné, a hlavně mu velice jednoduše „vysvětlíte“, kdo za jejich bídu může. Úzce to souvisí také se vzděláním. Andrej Babiš, aby dodal lesk a prestiž svému hnutí ANO a nemohlo by mu toto být oprávněně předhazováno, přesvědčil některé lidi, o kterých se dá předpokládat, že mají nějakou společenskou prestiž, v Ostravě například nově zvolený hejtman Vondrák, současný ostravský primátor nebo bývalá novinářka Jana Lorencová, aby jeho korporátní úderce dělali fasádu. O to je však morální a charakterové selhání těchto lidí větší a nemělo by zůstat v budoucnu bez následků. Ukáže se totiž, jak strašlivé důsledky díky „babišizaci“ společnosti poneseme. Za povšimnutí stojí také fakt, že se nikdo z „níže“ postavených členů ANO neobjevuje ani v lokálních médiích. S určitostí se dá říci, že po otevření jejich úst by následovala katastrofa. Proto tato politická firma funguje tak, jak funguje.

Útěchou je, že se nachází ve své poslední vývojové fázi před rozpadem, ale to je trošku jiné téma. Na závěr této otázky je potřeba také zmínit, že nikdo z reprezentantů výše zmíněných politických sil nehovoří o SVOBODĚ, a naopak ji zcela účelově potlačují, zvyšují počet regulací a zákazů spojených s drakonickými, až likvidačními tresty. Svoboda je totiž jejich úhlavním nepřítelem, nicméně je zárukou a motorem zdravého rozvoje společnosti a je v přímém rozporu s jejich cíli. Jejich cílem je vyděšený a olbřímí daně platící člověk, který se ve strachu bojí ohlédnout, který svou prací poskytne co nejdéle nynější vládnoucí třídě bezstarostný život a zabezpečí pohodlí jejich dalším generacím.

Nejvýznamnější událost z české politiky byly v uplynulém roce jistě krajské volby, ale byli jsme svědky spousty dalšího zajímavého dění. Vypadá to, že se dost vyhrocují vztahy v koalici, když se ANO stává v podstatě opozicí. O čem tento trend svědčí? A na který moment v dění kolem nás byste chtěl vy upozornit?

Nejedná se o nic jiného než o souboj ČSSD a ANO o zdroje a samozřejmě voliče, kteří svým volebním rozhodnutím rozhodnou, kdo si urve více. Socialisté navíc bojují o své politické bytí. Babiš o to, aby mu dále tekly peníze ze státního rozpočtu, ať už ve formě dotací a daňových úlev, nebo státních zakázek pro jeho firmy. Proto vlastně do politiky šel, když mu došli politici typu Stanislava Grosse, kteří mu zajišťovali nerušený rozvoj jeho „podnikání“. Babiš musí také splácet obrovské sumy bankám, takže každá koruna dobrá, a jeho odstavení od státních zdrojů by pro něj mělo dozajista velké následky.

Premiér Bohuslav Sobotka po volbách jakoby nasadil vražedné tempo změn. Vyměnil ministry, ministři přicházejí s novelami zákonů, každý den další a další změny. Jsou k lepšímu?

Marná snaha. Je to to samé, jako kdybyste chtěla udělat z pazourku motorovou pilu anebo ze starých kamen atomový reaktor. K lepšímu rozhodně nejsou. Jeho daňová reforma, tak jak ji představil, by měla za následek další likvidaci podnikání a zbytků základních svobod u nás. Samozřejmě vše je založeno na tom, o čem jsem psal výše.

Byl nějaký výrok českého politika, který vás opravdu zaujal?

Je jich celá řada, ale hlavně jsou to „ekonomické“ projevy ministra financí Babiše, kterými se usvědčuje buďto z absolutní ekonomické negramotnosti, plete si například zisk s obratem, jeho vyprávění okolo EET, které je spíše určeno jeho voličům, nebo vlastně z toho, že jeho firmy jsou řízeny asi nikoliv jím, ale možná nějakou skupinou a on je vlastně pouze jakýmsi mluvčím a „papírovým“ majitelem. Co slovo a věta, to perla. Rovněž jeho „husákovština“ se k jeho cílům náramně hodí a mnohé připomíná…

Bohuslav Sobotka mu ve svých EUrosubmisivních projevech zdatně sekunduje, akorát mluví česky. Není to však k smíchu, je to předzvěst hodně velkého utrpení.

Letošní rok přinesl několik převratných a pro mnohé nečekaných změn. Především jde o brexit a vítězství Donalda Trumpa, který byl ještě na počátku primárek obecně považován za outsidera. S Británií mimo EU se už tak nějak všichni smířili, ale jaké konkrétní důsledky pocítíme?

Je to zvláštní, ale věci se i v politice samy vracejí, zcela nezávisle, do svých přirozených poloh. To samé platí pro volby v USA či odchodu Velké Británie z EU. Normální lidé, kteří se politice věnují, to vědí, pouze totalitáři a v případě neomarxistů z Bruselu ne. Snaží se ten proces všemožně překazit a neváhají při tom užít i násilí proti vlastním lidem. To se týká také takzvaných demokratů v USA, kteří s demokracií také moc nic nemají společného a za své činy na mezinárodní scéně by klidně mohli být souzeni v mezinárodním procesu, jako byl po druhé světové válce ten norimberský.

Důsledky na které se ptáte, jsou jednoznačné. Příklady táhnou, a proto ty vyděšené obličeje v Bruselu a jinde. I těm největším fanatikům totiž dochází, že den zúčtování se blíží a mohou ho pouze oddálit. O to však bude nenávist větší.

A pokud jde o Trumpa, mnohé se začíná vyjasňovat. Už bylo oznámeno, že se ministrem zahraničí stane Rex Tillerson, označovaný jako „proruský“. Například je proti sankcím. Co všechno může Trumpova vláda přinést světu a potažmo i nám, České republice? Skončí svět, jaký jsme dosud znali, jak někteří tvrdí?

Každý, kdo je normální a bude chtít s Ruskem navázat korektní vztahy, bude vláčen velkými médii a očerňován. Přeci jenom hoši a děvčata z různých nadnárodních spolků do všeho investovali obrovské sumy. Pamatujete na prohlášení Madeleine Albrightové o tom, že by se Rusové měli o své nerostné bohatství „podělit“? Nešlo však o to, nýbrž o využití tehdejší slabosti Ruska a předání nalezišť surovin do rukou nadnárodních korporací, kde by ruský mužik mohl maximálně obsluhovat buldozer.
To Putin rázně zarazil, a to bylo zřejmě tou hlavní příčinou ukrajinského Majdanu a dalších vážných, či jako mnohá prohlášení prezidenta Obamy komických, situací. Katastrofou však zůstává, že by nás tito lidé vcelku klidně uvrhli do války a že po jejich činech zůstaly tisíce, možná desetitisíce mrtvých a zničené celé země. Jak se zdá, vše jim projde vcelku beztrestně… Je proto v pořádku, že se našel někdo normální, kdo tuto situaci urovná, nebo se o to pokusí. Je však také potřeba dodat, že Rusové nejsou žádní „pionýři“ a spasitelé a obezřetnost je nutná. Svět se rozhodně změní. Již jenom vztah a prohlášení Donalda Trumpa k Číně, NATO a k EU dává těm, kteří to říkají, zapravdu.

Co si myslíte o výměně názorů v souvislosti s případným ovlivňováním volby amerického prezidenta ze strany Kremlu? Tvrzení tajných služeb USA o ruské kybernetické diverzi prošetří zvláštní senátní zpravodajská komise.

Jsou to pouze trapné dozvuky panování Obamy a nezvolení Hillary Clinton. Nebude asi dlouho trvat a mnozí z vedení CIA a dalších podobných služeb v USA budou potichu odejiti do důchodu. A tím to celé skončí. Samozřejmě, že kyberválka, soupeření rozvědek a kontrarozvědek těchto států zde je, bylo a bude. Jde však o to, aby probíhalo v únosné míře a jen v této rovině. Kdyby se to nějak zvrhlo, tak by bylo vcelku jedno, kdo vystřelil první…

Co bude zajímavé sledovat, je to, jak se bude měnit vztah obou velmocí k Číně. Může se totiž klidně stát, že se ta stane soupeřem obou smířených států. Nemají ji totiž ve skutečnosti rádi ani Rusové, ani Američané. Ono nynější spojenectví Ruska s Čínou je ryze účelové poté, co ho k tomu přinutili svou fantasmagorickou zahraniční politikou vládnoucí neomarxisté z Bruselu a USA.

Nakolik se dá říct, že události jako brexit či právě volba Trumpa ukázaly, že multikulturalismus je mrtvá idea? Odmítli to lidé i prostřednictvím zmíněného referenda a voleb? A do jaké míry bude dle vašeho mínění tento trend příští rok pokračovat?

Zvolení Trumpa a odchod Británie je právě projevem těch „sil“, o kterých jsem psal výše a se kterými, pokud jste neomarxista, fašista, komunista, nebo socialista a Babiš, nic moc neuděláte, ani když naprosto zplundrujete svou zemi; a oč více se snažíte, o to je trest větší. Takový Nicolae Ceausescu se svou ženou by mohli vyprávět, kdyby mohli, že…

Že multikulturalismus zkrachoval, prohlásila již před několika málo lety Angela Merkel. Je však pro mnohé skupiny natolik finančně výnosný, že navzdory zmaru a obětem, které přináší, bez ohledu na životy, zdraví, ekonomiku a šílený výhled vývoje společnosti v zemích Evropy obecně a hrozbu skutečné války s islámskými imigranty s IQ vysavače, zato ideologicky perfektně zpracované svými imámy, bude tvrdě protlačován. Jeho zavádění vládnoucími probruselskými stranami, pokud budou u moci – a u nás jsou – bude proto provázeno stále tvrdšími tresty pro jeho odpůrce a vše bude daleko vyhrocenější. Obě strany totiž nebojují o nic menšího, než je přežití. Zafunguje zde totiž to známé rčení o chcípající kobyle a kopání. Cesta ke svobodě bude ještě dlouhá a strastiplná.

Pro mnoho lidí by to znamenalo společenský a finanční konec, tomu se budou bránit všemi prostředky; a mají k dispozici „stát“ se všemi jeho represivními nástroji. Nenamlouvejme si, že by policisté nešli proti vlastním lidem. To se děje pouze v případě, že je konec vlády naprosto jasný a jejich velitelé si opatřují alibi. Situaci také komplikuje stálý „přísun“ správně EUropsky kované mládeže z vysokých škol, hlavně z humanitních směrů. Tam jsou za peníze daňových poplatníků zpracováváni „pedagogy“ právě k bezohlednosti vůči většinové populaci ve své zemi, kterou chtějí „předělat“ v poslušnou masu „šťastných“ EUropanů, kteří budou poslouchat na slovo. Součastnou populací z hloubi duše opovrhují. Zajímavé ale je, že se jejich peněz neštítí, bez nich by zemřeli hlady, protože nikdo normální by jim za jejich činnost, postrádající jakoukoliv hodnotu, nikdy dobrovolně nezaplatil a z tohoto úhlu pohledu fungují úplně stejně paraziticky jako štěnice a podobná havěť.

Svoboda, národ, stát, státní hranice, základ všeho společensky normálního musí být podle nich zcela zničeno a nastolen nový společenský řád, kde nebudou existovat žádné politické strany. Proto ti, co hlásají, že pravolevé uspořádání politiky a politická konkurence jako taková je přežitek a minulost, nahrávají právě takovým Kohoutům, Jandům, Marksovým, Dienstbierům a dalším budovatelům ne světlých, ale krvavých zítřků, kde budou vládnout oni, samozvané „elity“, nebo ti, které oni nebo jejich nadnárodní a samozřejmě nikým nevolení šéfové určí.

Doporučuji si velice podrobně přečíst volební program ČSSD a v něm povídání o společné Evropě a multikulturalismu. Je to vcelku zajímavý ovšem podle mne vlastizrádný text vyplývající s největší pravděpodobností z členství této strany v nadnárodní Socialistické internacionále. Dá se tedy říci, že tato levicová partaj až tak zcela nehájí zájmy svých nebohých voličů jako zájmy cizí.

Mohu požádat o váš osobní pohled na uplynulý rok, pokud rád bilancujete? Nebo raději přání do nového roku?

Je to jednoduché. Svět jako takový je naprosto v pořádku. Slunce svítí, voda teče a vítr fouká. Neměli bychom to tedy kazit závistí, zlobou a nenávistí. Všechny tyto zlé vlastnosti totiž vedou k tomu, o čem jsem psal velice stručně v předcházejících odpovědích. Věřme tedy sami sobě, nenaslouchejme falešným zlým prorokům, protože „fšeci tuná někradnů“. Je zde ještě jeden postřeh, který bych rád napsal. Když někdo nadává na ten zatracený kapitalismus, který za to může, tak ať si uvědomí, že levice v tomto státě vládla s pekelnými následky, s jednou malilinkatou přestávkou od března roku 1939 až do dnešního dne. Protože nacismus, fašismus, komunismus a socialismus jsou tváře jednoho a téhož a vždy směřují k bídě a společenské tragedii. Jestli proto máte nějaký problém, stěžujte si tedy na něco úplně jiného, a hlavně začněte u sebe. Jinak pečujte o své zdraví, vzdělávejte se, kopejte studny, starejte se o nezávislé zdroje energie a mějte se co nejlépe.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Daniela Černá

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

18:34 „Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

Vyjadřování Víta Rakušana k migračnímu paktu, který inicioval a v Bruselu dohodl, působí podle lídra…