Diplomaté EU jezdí v Izraeli v drahých autech, chovají se jako idioti, kolonialisté... Ohromující slova židovského spisovatele Tenenboma, který se v Izraeli a Palestině vydával za Němce

30.09.2018 16:41 | Zprávy

EXKLUZIVNĚ Evropané stále nenávidí Židy, nic se nezměnilo. Podívejte, co se děje v Británii s Labouristickou stranou. Chce dobrou životní úroveň pro všechny, bílé, černé, žluté, gaye, transgender a další, kromě Židů. Takhle drsné závěry ventiluje americký Žid a velice úspěšný spisovatel Tuvia Tenenbom v knize Chyťte Žida!, která se právě dostává na pulty tuzemských knihkupectví. ParlamentníListy.cz s ním přinášejí rozhovor, v němž nadává kromě Evropanů i na nevládní organizace, média a politickou korektnost.

Diplomaté EU jezdí v Izraeli v drahých autech, chovají se jako idioti, kolonialisté... Ohromující slova židovského spisovatele Tenenboma, který se v Izraeli a Palestině vydával za Němce
Foto: archiv ZEĎ
Popisek: Spisovatel Tuvia Tenenbom

Nyní od vás dostávám úplně čerstvou knihu Chyťte Žida! Po první Všechny jejich lži a druhé Čau uprchlíci! - všechny zmiňované vyšly česky - jste tak vlastně završil určitou trilogii. První se věnovala USA a prezidentským volbám, v nichž proti sobě stáli Hillary Clintonová a Donald Trump. Druhá se zabývala Německem a uprchlíky. O čem je ta třetí?

Tak, abych to osvětlil. Ta první je o Americe. Není o Trumpovi, ale o Americe v době voleb. A stalo se, že předpověděla "Trumpland". Nikdo to nepředpokládal, ale stalo se. Proto byla tak úspěšná. Ta druhá je o Německu a imigraci. Dával jsem v ní obyčejné otázky a dostal velmi zajímavé odpovědi. A tato poslední je o tom, o čem mluví celý svět a nepřestává, je o Izraeli a Palestincích. Ostatně váš prezident chtěl přestěhovat velvyslanectví do Jeruzaléma, ale premiér to nechtěl.

A co se snažím objasnit v poslední knize, je to, co si v novinách nepřečtete, ale co se tam opravdu děje. Já jsem to taky před prací na knize nevěděl. Velká účast Evropské unie v Izraeli znamená miliony a miliony euro každý rok, aby destabilizovala vztah mezi Araby a Židy. Politici a úředníci z EU říkají něco jiného, prý chtějí udělat mír mezi Palestinou a Izraelem. Nicméně jsem se s nimi seznámil, řekl jim, že jsem německý novinář Tobi, a zjistil pravdu.

Arabové mě zase nazývali Abu Ali. Tu přezdívku mi ostatně dal Džibríl Radžúb, což je palestinský superšpion a velmi významný politik v palestinské vládě. Uvěřil mi, že jsem rodilý Němec, pravý árijec. Stali se z nás dobří přátelé.

Takže jste je vodil za nos, protože Němec nejste. Kde máte kořeny?

Jsem stoprocentní Žid, narodil jsem se v Izraeli. Nicméně kořeny mám ve východní Evropě. Táta pochází z Polska a mamka z Rumunska. Přežili holokaust a odstěhovali se do Izraele. Nicméně lidem, s nimiž jsem hovořil v Izraeli, jsem řekl, že jsem žil dlouho v Německu, jsem tamní novinář a můj nakladatel je Němec. Ostatně to je i trochu pravda. Židům i Palestincům jsem se takhle představil a všichni mě milovali, protože všichni tam mají kupodivu rádi Němce.

A jak se tedy projevuje vměšování Evropské unie do věcí státu Izrael?

Děsivě. Úředníci EU se tam nechovají jako diplomaté, ale jako koloniální vládci. Pomáhají stavět beduínské vesnice, a když izraelský soud rozhodne, že některé byly postaveny ilegálně, protože neměly povolení, takže je třeba je zbořit, diplomaté tam přijedou ve svých drahých autech a křičí, že je to porušování lidských práv. Chovají se jako idioti, kolonialisté.

Ukažte mi jediného diplomata v New Yorku, kde bydlím, který by se vměšoval do rozhodnutí soudu ohledně třeba viny černocha tak, že by jel do Harlemu a začal tam vyřvávat, že jde o rasismus a ponižování člověka. Myslím, že by ho poslali zpět na ambasádu a pak vykopli ze země. Nicméně v Izraeli si dělají, co chtějí. Obrovské částky se utrácejí prostřednictvím různých druhů nevládních neziskových organizací, které jsou buď lokální anebo z Evropy. A to jen z jediného důvodu. Aby Arabům ukázali špatnou povahu Židů a vštípili jim nenávist k Židům. To je opravdu děsivé.

Nicméně samotné sbírání materiálu ke knize jsem si dost užil. Jeden den jsem byl s Židy, druhý s Palestinci a tak pořád dokola. Palestinci mi dokonce přidělili osobní strážce, aby mě ochránili před Židy. Takže jsem si tam špacíroval jako dobrý Němec, pravý árijec chráněný bodyguardy. Viděl a slyšel jsem lidi z Mezinárodního Červeného kříže, které si představujeme jako dobré anděly, v krásných čistých ambulancích s červeným křížkem na bílých pláštích, jak říkají Palestincům, že tato země není okupována od šestidenní války roku 1967, ale už od roku 1948, když ti hrozní Židé - ďáblové přišli z Evropy a přivlastnili si toto území.

Jaký je vlastně váš osobní pohled na problém mezi Izraelem a Palestinci?

Není možné ho vyřešit. Mám rád muslimský svět, studoval jsem arabštinu, sleduji arabská média, poslouchám arabskou hudbu. Jen s ním nesouhlasím, protože vím, jak přemýšlí. Prostě chce Židy naházet do řeky, do moře. A je možné za takových okolností uzavřít mír? Není. Oni si myslí, že tohle je Palestina. Říkají, že Palestina byla založena před 14 000 lety. Pak přišel Mojžíš a chtěl si ji vzít, což bylo špatně. A následně přišli Židé z Evropy a vzali si ji.

Nicméně tohle se veřejně neříká. Veřejně se proklamuje, že chtějí mír, že Židy milují. Jeden Palestinec mi řekl, že přijde den, kdy bude mezi nimi a Židy mír. Ptal jsem se, kdy to bude? Prohlásil, že to bude tehdy, až budou všichni Židé mrtví, až budou ležet na hřbitovech.

A co plán vytvořit z Izraele dva samostatné státy?

Ten je skvělý. Nicméně problém je, že musí dojít ke shodě politických lídrů. Mezi dvěma, deseti či dvaceti politiky. Přitom politici stále lžou. Nemůžeme tedy brát vážně to, co politici říkají. Palestinských politiků jsem vyslechl hodně. Něco řeknou anglicky, něco jiného arabsky. Ukažte mi jediného politika, který říká pravdu. Nelze... Když víme, že lžou, tak je to v pohodě, jsme na to připraveni. Proto je třeba věřit tomu, co říkají běžní lidé a ti žádné dvoustátí nechtějí.

Ostatně Evropané jsou největší lháři. Hlavně západní Evropané se vidí jako nejvíce civilizovaní lidé. Oni vytvořili kulturu, oni vynalezli nejlepší technologie, všemu nejlépe rozumí, všechno vědí lépe. Považují se za nejchytřejší bytosti na zeměkouli. Oni vytvořili mezinárodní soudní instituce v Haagu, přičemž zbytek světa s jejich mezinárodností jen seznámili. Švýcaři, Němci, Francouzi, Britové a další si myslí, že ovládají svět. A oni ho z velké části opravdu ovládají. Ale není v tom žádná mezinárodní shoda. Vždyť v Číně je více lidí, než v celé podělané Evropě. Nicméně my to nevidíme, protože jsme si vytvořili v Evropě imaginární svět, kterému říkáme mezinárodní spravedlnost, mezinárodní právo. Ostatně Evropa takhle lhala vždycky.

Nenávist k Židům nezačala včera, ta trvá věky. Máme přes 2000 let od narození Krista a nic se nezměnilo. Většina zemí se v Evropě v době našich rodičů a prarodičů chovala k Židům jako k odpadu, všude tekla židovská krev. A proč by to mělo skončit? Protože se Evropané, speciálně Němci, převážně nacisté jednoho dne v roce 1945 probudili, zamysleli se sami nad sebou a začali si trhat vlasy se zvoláním: "Proboha, co jsme to udělali? Zabíjeli jsme lidi v masových krematoriích. To není pěkné!" Ne, ne. V myslích jim to zůstalo a pokračují ve své práci. Však jen prohráli válku.

Nemyslíte si, že se vznikem Evropské unie byly tyhle tendence potlačeny?

Ne, ne. V mé knize se dočtete, co převážně západní Evropané provádějí v Izraeli. Chovají se tam jako totální nacisté. Nepoužívají gestapo, nepoužívají SS, ale používají peníze. A hodně peněz. Miliony a miliony.

To, jak hovoříte o Evropanech, tedy západních Evropanech, si zase mnozí z nás myslí o Američanech...

Amerika se tak moc mezinárodně neangažuje, jako Evropa. Podívejte se na všechny ty instituce. Třeba Mezinárodní trestní soud v Haagu. To je nejvyšší soud na světě a v něm se rozhoduje, kdo je vinen a kdo půjde do vězení na zbytek života. V Haagu si mohou dělat, co chtějí. Přestože na ten soud některé země neberou zřetel, stejně má obrovskou moc.

To, co dělá Evropa s Izraelem, je opravdu zlé. Tak například v Jeruzalémě existuje muzeum holokaustu Jad vašem. Evropská unie sponzoruje mladé lidi, aby přijeli do Izraele a vezme je do Jad vašem. Pak organizace, která pobírá evropské dotace, najme strážce a její zaměstnanec těm mladým lidem vypráví, že to, co tam vidí, není objektivní, ale vysoce subjektivní. Říká, že stát Izrael provádí holokaust každý den zabíjením nevinných Palestinců. A když ti mladí lidé takhle chodí po Jad vašem a dostávají takové informace, tak pomalu, pomaličku se jim v hlavách rodí konstrukce, že mrtví v Jad vašem nejsou Židé, ale nebozí Palestinci a ti, co je zabili, nejsou Němci, ale Židé.

Tohle se mi zdá přitažené za vlasy. V Jad vašem jsem byl a cítil jsem tam téměř hmatatelný soucit s miliony Židů zavražděných v době druhé světové války. Není to spíš vaše konstrukce?

Ne, je to tak. Tak třeba Doktoři bez hranic, úžasná organizace. Jde o organizaci, v níž se sdružují lidé, kteří část svého života strávili tím, aby se stali doktory, a pak opouštějí vlast, aby jako dobrovolníci cestovali po světě a páchali dobro. V Izraeli jezdí do beduínských vesnic a snaží se přesvědčovat beduíny, že jsou nemocní. A podle nich za to mohou Židé. Natočil jsem o tom video. Evropané jsou v tom velmi vytrvalí. Pomalu, pomaličku, jeden milion, dva miliony, manipulují systémem a míněním lidí i pomocí médií.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Rychetský

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

16:59 Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA „Tomuhle propagandistickému braku vzpomínky věnovat nebudu,“ říká z…