Drzá Klára: V této zemi je možné vše. Máme tu jednoho, co si kupuje voliče, kudy chodí tudy lže, rozkrádá republiku a ještě mu za to tleskají

22.08.2017 4:42

ROZHOVOR Andrej Babiš neumí zůstat v ústraní. To je názor mladé podnikatelky Kláry Novotné z Plzeňska, která má kvůli ostrému jazyku na netu přezdívku „drzá Klára“. Podle ní exministrovi financí oponovat lze a do jeho aktivit je zapojeno celé jeho široké okolí. A co „námluvy“ komunistů s ANO? Nechávají si takzvaně volná zadní vrátka? Podle Novotné je tu možnost spolupráce KSČM s ANO bez Babiše. V rozhovoru pro ParlamentníListy.cz se vyjádřila i ohledně případného „cejchu“ – jeho možného “flastru“…

Drzá Klára: V této zemi je možné vše. Máme tu jednoho, co si kupuje voliče, kudy chodí tudy lže, rozkrádá republiku a ještě mu za to tleskají
Foto: archiv OF
Popisek: Antibabišovské obrázky

Myslíte, že do Čapího hnízda, a nejen tam, je zapletena i Babišova novomanželka?

Dá se předpokládat, že ano. Do Babišových aktivit je zapleteno mnoho členů jeho rodiny.

Jde vlastně vůbec takovému miliardáři, oligarchovi odporovat a říci ne?

To je velmi úsměvná otázka. Samozřejmě se mu dá říci ne. Odporovat mu může jen někdo s velkou trpělivostí. Ale uznejte sám, že vyvést Babiše z míry není vůbec nic těžkého, a pak už si více méně odporuje sám.

Anketa

Jste pro vykoupení a zbourání prasečáku v Letech?

3%
97%
hlasovalo: 9278 lidí

Přesto přese všechno Babiš stejně zvítězí. Alespoň si to myslí řada lidí, kteří jej budou notoricky volit. Jak je to podle vás možné?

Já si osobně nemyslím, že má výhru jistou. Letošní volby budou hodně odlišné. Mnoho nevoličů půjde k volbám, aby buď podpořili svého „Boha“, nebo jim naopak došla s Babišem trpělivost. Každopádně se dá předpokládat velká účast.
Má velmi dobře zvládnuté PR. To, že poslední volby vyhrál jen na základě jednoho reklamního sloganu, ukazuje, jak málo většině českým voličům stačí.

Dopadne to s Babišem jako s Rathem, nebo nakonec při vší úctě k policii a soudnictví bude nevinen a ještě se finančně zahojí na státu?

Ať soudy rozhodnou jakkoliv, dá se předpokládat, že Babiš si „bolestné“ vezme.

... a neuteče někam na Bahamy nebo do daňových rájů? Takových případů máme už v novodobé české historii nemálo…

Babiš je člověk, který musí něco ovládat a předvádět se, a podle mého názoru ani není schopen zůstat v ústraní.

Proč podle vás potenciální partner ANO – KSČM povětšinou mlčí? Dojde na ni jako na „tichošlápka“?

Těžko říct, možná se KSČM nechce vyjadřovat ke kauzám kolem Babiše kvůli tomu, že počítá i s variantou ANO bez Babiše.

Premiér Babiš s flastrem – je toto u nás možné? Nebo si třeba zvykneme, ale přesto…

U nás je možné vše. Máme tu jednoho člověka, který si kupuje voliče, lže kudy chodí, rozkrádá republiku a lidé mu za to ještě tleskají. Možné to je, ale musíme se snažit Babišův vliv omezit. Buď jako voliči, nebo jako jeho konkurenti. Proto jsme se také rozhodli s Bolkem Buzkem založit politickou stranu Radostné Česko, která má za jeden z cílů právě odstranění Babiše a napravení škod, které způsobil.
 

reklama

autor: Václav Fiala

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opravdu chtějí Fialovi voliči tak „masivní podporu válce“? Je zde pochybnost

17:30 Opravdu chtějí Fialovi voliči tak „masivní podporu válce“? Je zde pochybnost

„Česká republika, ale postupně i další země, jsou zatahovány do konfliktu na Ukrajině,“ říká předsed…