Martin Koller prozradil, co on vidí za zprávou BIS o hrozbě terorismu a ruských a čínských agentech v ČR

05.09.2016 21:01

ROZBOUŘENÝ SVĚT MARTINA KOLLERA "Pokud by Rusko, případně Čína v nepřátelských zemích NATO, mezi něž patří i naše republika, nebudovaly špionážní sítě, museli by jim vládnout bezprávní sluhové amerických zájmů, které vidíme v zemích EU. BIS stále omílá počet diplomatů na ruském zastupitelském úřadě v Praze. Přitom každý diplomat je oficiální špión." To říká mimo jiné analytik Martin Koller k výroční zprávě Bezpečnostní informační služby. Věnuje se ale také tématům výročí teroristických útoků z 11. září či vývoji v Sýrii.

Martin Koller prozradil, co on vidí za zprávou BIS o hrozbě terorismu a ruských a čínských agentech v ČR
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Koller

Rakouské ministerstvo vnitra prý připravuje zákon o výjimečném stavu, na jehož základě by se do země nedostal ani jeden migrant. Lze zprávu posuzovat za informační bombu? Co by to znamenalo pro Evropu?

Pro Evropu by to znamenalo skvělou informaci a počátek nové cesty k záchraně před islamizací. Obávám se, že něco takového bude možné pouze v případě, že současný rakouský prezident, který zvítězil pomocí podvodů multikulturalistů a politických neziskovkářů, zaslouženě zmizí do historie, nebo do Bruselu. Nové volby jsou na spadnutí a držím palce rakouským vlastencům.

Blíží se výročí teroristických útoků 11. září. Jak s odstupem času hledíte na různé výklady o skutečných vinících útoku? A co měly USA dělat jinak ve světové politice posledních 15 let? Něco jistě dělat musely, útok nebylo možno jen tak přejít.

Teroristické útoky spáchali muslimové, především ze Saúdské Arábie, která je základnou islámského terorismu, a z dalších islámských zemí. USA útok zneužily k takzvané globální válce proti terorismu. Přitom američtí vojáci spolu se spojeneckými mnohdy nezabíjeli teroristy, ale většinou občany zemí, kteří se nechtěli stát bezprávnými americkými otroky. Saúdská Arábie se vyhnula jakýmkoli sankcím, rodiny Bin Ládina a dalších teroristů rovněž. Přitom terorismus byl financován z jejich peněz. Zde lze jen připomenout blízké vztahy prezidentské rodiny Bushových k Ládinům. USA měly bojovat proti skutečným teroristům, nikoli násilně prosazovat svoje zájmy a ideologie, o něž obyvatelé islámských i dalších zemí nestojí. Výsledkem je řada zničených zemí, miliony lidí mrtvých a na útěku a v neposlední řadě i islámská invaze do Evropy. Poslední výhonek 11. září je americké tažení proti Sýrii. Americké politické reprezentaci se za 15 let podařilo získat miliony nepřátel nejen v islámských zemích, ale přibývá jich i v Evropě, kde již mnozí prokoukli jejich bezohlednou pokryteckou a nepřátelskou politiku.

Objevila se řada spekulací na téma, že útok byl prací amerických tajných služeb mávajících falešnou vlajkou. Některé z nich vypadají věrohodně. Útok každopádně posloužil americkým zájmům z hlediska zdůvodnění agresivní rozpínavosti a válek ve světě. Zároveň vedl k tomu, že stále nespokojenější obyvatelé USA se ze strachu opět semkli kolem vlády, která je dlouhodobě ožebračovala a ožebračuje a likviduje celou střední třídu. Američané jsou díky svým politikům a médiím údajně nejvystrašenější národ světa. Za cenu několika tisíc mrtvých měly USA z teroristických útoků několika islámských fanatiků obrovský politický profit.

BIS se ve své výroční zprávě připojuje k tvrzením, že v Česku se snaží ruské orgány zasahovat do médií a politiky, šířit dezinformace, narušovat naše spojenectví s NATO a EU a snižovat důvěru občanů v demokratické instituce. Jak hodnotit toto tvrzení, výroční zprávu jako takovou a práci BIS obecně?

Pokud by Rusko, případně Čína v nepřátelských zemích NATO, mezi něž patří i naše republika, nebudovaly špionážní sítě, museli by jim vládnout bezprávní sluhové amerických zájmů, které vidíme v zemích EU. BIS stále omílá počet diplomatů na ruském zastupitelském úřadě v Praze. Přitom každý diplomat je oficiální špión. Pamatuji na vtip z předlistopadového období na obálce německého časopisu. Československý velvyslanec se tam ptá svých podřízených, kdo ještě není špión. Dnes se k diplomatům připojují i různí humanitární neziskovkáři. A pracovníci BIS poukazují s hrůzou na to, že Rusové a Číňané dělají totéž, co všichni ostatní. Což kdyby jednou napsali něco na téma amerických služeb působících bez kontroly na našem území, nebo o turecké špionáži.

V Rusku jsou kompletní materiály o agentech StB, přestože ministři Sacher a Ruml zklikvidovali svazky všech důležitých disidentů, kteří byli agenty StB, jenže pozdě. Zbytek se dostal ve formě kopií do USA. Proto jsou mnozí čeští politici vydíratelní kdekým. Lustrační zákon je z tohoto hlediska pouze dýmová clona vyhovující FSB, nástupkyni KGB, a následně i CIA.

Při střízlivém pohledu je evidentní, že jakási ruská propaganda v českých médiích je minimální, téměř zanedbatelná ve srovnání s masovou protiruskou propagandistickou ofenzívou vedenou ze strany ČT 24 za naše peníze, přes cizinci a oligarchy vlastněná média až po kdejakou partu typu svazáckých samozvaných Evropských hodnot či britských toaletních papírů placenou Sörösem, Schapirem a podobnými pány z USA. Vše má za cíl přesvědčit veřejnost, že americká válka proti Rusku, případně Číně je nutná bez ohledu na vlastní oběti.

Názor na smysluplnost našeho členství v EU a NATO vytváří jejich evidentní praxe s dopady na každodenní život českého občana. Opět bych připomněl utajené americké sklady zbraní ve Vyškově a Přáslavicích. Kdo z poslanců se optá ministra obrany? Je zajímavé, že o tom se zpráva BIS nezmiňuje, přestože se jedná o fatální bezpečnostní problém.

Vedení EU se jeví jako spolek zkorumpovaných, arogantních a zbabělých totalitářů pohrdajících národy i občany-voliči a prosazujících úchylný multikulturalismus s vražednou islamizací a ničící praxí osvědčené civilizační hodnoty občanské většiny typu vlast, národ, rodina, spravedlnost, úcta k znalostem, poctivé práci a zkušenostem. Navíc se evidentně jedná o spolek otrocky posluhující americkým zájmům, bez ohledu na Evropany. Nelze se divit, že ztrácejí důvěru občanů. Zideologizovaná korupční a dluhová ekonomika privatizovaného státu podporuje zájmy nadnárodních korporací a z občanů dělá bezprávné otroky v cizáckých robotárnách. Přitom se potácí již desítky let v chronické krizi vedoucí k rostoucímu zadlužování. V médiích se zatajuje, případně překrucuje pravda, nebo i lže. Dochází k plánovitému rozeštvávání skupin občanů, aby se nemohli spojit a bránit totalitě z Bruselu a Washingtonu. Politici nehájí svoje občany, ale svoje zájmy propojené se zahraničními korporacemi a především konta. To vidí stále více občanů. Proč by měli něco takového podporovat? NATO se jako americká vojensko-politická síla připravuje na útok proti Rusku, místo aby chránilo Evropu proti islámské invazi. K čemu jsou nám EU a NATO? Jen nás vysávají a zneužívají pro cizí zájmy, případně ohrožují. O důvěru se připravují samy.

BIS se chová jako správný sluha, nikoli jako odborné bezpečnostní pracoviště. Měla by hlasitě varovat před islamizací a hrozbou zatažení naší republiky do americké války proti Rusku. Nečiní tak. Píše na politickou objednávku politické žvásty, místo analytické informace. Typický je z tohoto hlediska odstavec, který upozorňuje na to, že ze strachu z migrantů profitují extrémistické skupiny. Včera se proti kvótám pokrytecky vyjádřil dokonce i premiér, jeho šéf ministr financi zahrál podobnou komedii už dříve. Aby to nakonec nebyli ti profitující extrémisti! S těmi pročínskými strukturami to BIS Boys taky trochu přepálili a pletou si jakési nezákonné ekonomické aktivity a spolupráci. Hlavní taková struktura bude pravděpodobně člen vládní ČSSD Tvrdík. Chlapci by si měli při svých žvástech na politickou objednávku dávat pozor na americké i evropské nadnárodní finanční skupiny, které jsou s čínskými jedna ruka, aby se nenaštvaly, protože potom by jim nepomohli ani kmotři z CIA. Zlatým hřebem je věta o poškozování pověsti Ukrajiny. Země rozkradená oligarchy a propadlá fašismu, kterou šéf americké diplomacie nazval nejzkorumpovanějším státem, už snad ani pověst nemá.

BIS se rovněž chlubí tím, že prověřila 30 perspektivních studentů ze Sýrie, kteří budou za naše peníze studovat na našich školách v programu Nové elity pro Sýrii. Nakonec jako obvykle zůstanou tady a nikdo je odsud nedostane. Ale je to zase pokrytecká multikulturalistická komedie, jak posilovat vládní Strategii 2030 a islamizaci naší země. Jen doufám, že z nich nebudou samí profesoři typu pánů Putny či Kohouta. Neměla by si BIS spíš posvítit na socialistického ministra průmyslu a obchodu Mládka, který se jednoznačně vyslovil za pokračování v jednání o koloniální smlouvě TTIP dokonce proti názoru Francie a Německa? Smlouvy TTIP a CETA (EU Kanada) odmítá stále více evropských zemí, proč ne naši politici? Tak plní svůj poslanecký či jiný slib?

Když už hoši z BIS neumí napsat ani objektivní analytickou zprávu, neměli by vytvářet ani euroanálnickou či komickou. Stačí, že „nenápadně“ oblézají mítinky politických stran. Zabývají se politickými komediemi, místo aby zajišťovali bezpečnost státu! Kvalitě zprávy BIS za rok 2015 se nelze divit. Stačí se podívat na vedení BIS, které se hemží pravdou, láskou, přáteli neziskovek a amerických zájmů. Tato služba nestála za nic už v době, kdy jsem s ní řešil některé zajímavé kauzy. A řekl bych, že se stále více stává službou zahraničním koloniálním pánům, nikoli občanům, z jejichž daní žije.

USA a Rusko jsou prý blízko dohodě o Sýrii. O čem svědčí fakt, že USA s Ruskem vůbec o nějaké dohodě jednají a jak dohoda asi bude vypadat?

USA a Rusko jednají a jednají, ale válka se rozhoduje na bojišti. Podle mého názoru by měly jednat především se syrskou vládou, která reprezentuje převážnou část obyvatel. USA se stále budou snažit odstranit vlasteneckého prezidenta Asada a vytvořit podmínky pro pokračující nestabilitu v zemi pomocí takzvané umírněné opozice, neboli islámských teroristů podporovaných za Saúdské Arábie. Pro USA by bylo nejlepší, kdyby se podepsala dohoda, ruská vojenská pomoc odešla a vypuklo další kolo občanské války.

Američané však mají dva problémy. První je zhoršení vztahů s Tureckem, jehož vedení již nechce, aby jejich země byla americkou kolonií. Druhým je pokračující genocida Kurdů ze strany Turecka chabě zakrývaná řečněním o terorismu. Pro Turky jsou teroristé všichni, kdo nechtějí být Turky na území bývalé osmanské říše a dokonce by chtěli vlastní stát. Jak s takovými drzouny jednat ukázali při třech genocidách Arménů. Američané by si Turecko rádi ponechali jako spojence při agresi proti Rusku, tak nechávají Turky řádit. Rovněž Rusko si to nechce rozházet s dočasným rádoby spojencem, takže Kurdy také nepodpoří.

V současné době turecká armáda vpadá do Sýrie a vraždí tam Kurdy a USA ani EU neprotestují. Zde je vidět, jaký spojenec jsou USA. Již v roce 1921 se staly garanty vytvoření arménského a kurdského státu na území osmanské říše. V posledních dekádách je Kurdové podpořili v Iráku i v Sýrii a jaký je americký vděk?

Islámští teroristé se transformují a mění názvy svých organizací. Každému je jasné, že nebezpečný není jen takzvaný Islámský stát, snad jen s výjimkou politiků USA a EU. Ti stále melou jen o něm a ostatní teroristé jsou pro ně doslova vzory demokracie, proti nimž se nemá bojovat, naopak by se měli přesídlit do Evropy.

Podle mého názoru se toho opět moc nevyjedná. Každá ze stran může ustoupit v detailech, ale nikoli v zásadních otázkách. Proto je zásadní dohoda téměř nemožná. Pozici Ruska navíc posilují výrazné úspěchy na bojišti, což k nelibosti USA vidí všechny země v regionu. Nelze vyloučit, že USA budou muset dočasně couvnout.

Zatím se tak netváří. Na jedné straně pokrytecky jednají, ale na druhé působí kolem 300 jejich vojáků ilegálně na syrském území, kde spolupracují s protivládními teroristy. Přitom vyhrožují sestřelením ruských a syrských letadel, která by na teroristy a tím na jejich americké instruktory zaútočila. K tomu jim má napomáhat americké letectvo v oblasti. Tedy opět americká pokrytecká lež, podvod a otevřená podpora islámského terorismu. O něčem takovém se samozřejmě nemluví v ČT ani jiných proamerických propagandistických pracovištích.

Marek Dalík nastoupil do výkonu trestu za podvod ve věci transportérů Pandur. Připomeňte čtenářům, jak celý kšeft s Pandury probíhal, popište, k čemu jsou dobré a posuďte, zda bylo dobré je kupovat.

Výběrové řízení na kolové obrněné transportéry bylo typickou ukázkou českých výběrových řízení. Podivný je už fakt, že armáda přešla z pásových bojových vozidel s vyšší průchodností v terénu a vyšší bojovou hodnotou v Evropě na lehčí kolové typy. V současnosti se pro změnu řeší otázka nákupu pásových bojových vozidel pro naši armádičku. Už to je dokladem „systémovosti a odbornosti práce“ ministerstva obrany řízeného hercem. V době probíhajícího výběrového řízení hrozil soud s italským konsorciem IVECO a rovněž z finskou společností Patria. Aby se IVECO umlčelo, nakoupila se lehká kolová obrněná vozidla LMV.

Česká objednávka vlastně zachránila od krachu rakouskou divizi Steyr amerického konsorcia General Dynamics Land Systems – Europe ovládající rovněž švýcarskou zbrojovku Mowag vyrábějící kolová obrněná vozidla Piranha stejné kategorie. Tedy opět americké zájmy. Původní Pandur byl šestikolový a pro českou armádu se rekonstruoval. Už to lze označit za podivné, protože ostatní výrobci nabízeli hotová vozidla. Prodloužené Pandury mimo naší armády koupilo pouze Portugalsko. Celá kauza byla tak horká, že ministr obrany Kühnl podepsal smlouvu na dodávku Pandurů v den svého odchodu z funkce.

Technicky není vozidlo nijak zvlášť výjimečné a neliší se výrazně od konkurenčních typů. Určitou výhodou byla výroba pancéřových koreb a některých dílů našimi podniky. Z hlediska bojového nasazení má slabou základní pancéřovou ochranu (balistickou odolnost), ale to je problém i jiných typů.

O úloze Marka Dalíka je problematické spekulovat. On smlouvy nepodepsal a cokoli ostatního se těžko dokazuje. Nákup jiného typu by nakonec v naší zemi stejně nevyšel levněji. Dalík s velkou pravděpodobností nebyl hlavní osobou z hlediska případných korupčních vztahů. Stačí si připomenout letitou soudní tahanici kolem společnosti MPI a automobilů Tatra T 810. Za zákeřným útokem na firmu, který ji málem zlikvidoval, se skrývaly politické špinavosti a za ty nebyl potrestán nikdo.

Česká justice zatím nepostihla žádného velkého korupčníka s výjimkou opravdu podivné kauzy Davida Ratha, který se nerozumně vzepřel americkému tahu na privatizaci českého zdravotnictví. Zároveň považuje krádež a rozstříhání státního symbolu za 80 000 korun za umělecké dílo, ale trestá vězením, byť podmíněným, vystrčení zadku na americkou armádu, nebo za namalování tykadel politikovi na fotce se můžeme dočkat zajímavých peripetií. Politické procesy jsou dokladem rozkladu celého rádoby demokratického systému evropských hodnot EU.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Huml

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Dvě loutky. Páprda a...“ Vyoral pustil peklo na Bidena s Fialou

15:00 „Dvě loutky. Páprda a...“ Vyoral pustil peklo na Bidena s Fialou

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – Po návštěvě premiéra Petra Fialy v Bílém domě se z řad jeho podpo…