Zpěvák Pepa Nos nekompromisně: Merkelová je psychopatka až na půdu. Ten barák v Bruselu zavřít. Islám? Rázně utnout!

23.09.2016 5:20

ROZHOVOR „Dnes je EU pouze spolkem byrokratů podprůměrné inteligence, takže tam nenarazíte na někoho, kdo má něco v hlavě. Třeba Merkelová je psychopatka až na půdu...,“ utrhl se pro ParlamentníListy.cz ze řetězu český písničkář, učitel jógy a jazyků Pepa Nos. A prozradil, koho by volil za prezidenta on jako Američan.

Zpěvák Pepa Nos nekompromisně: Merkelová je psychopatka až na půdu. Ten barák v Bruselu zavřít. Islám? Rázně utnout!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pepa Nos

Prezident Miloš Zeman zmínil, že by v amerických prezidentských volbách volil Donalda Trumpa. Podle něj by USA pod vedením Trumpa byly úplně jiné, než jaké jsou za současného prezidenta Baracka Obamy. Trumpova protikandidátka Hillary Clintonová by podle Zemana jen pokračovala v nastavené Obamově politice. Koho byste volil vy, kdybyste byl Američanem?

Ať to bude Trump, nebo kdokoliv jiný, tak by měl ve Spojených státech udělat pořádek v tom šíleným bordelu, který tam udělal Obama. Ten jako podprůměrně inteligentní člověk neměl do politiky vůbec vstupovat. Teď hrozí, že si bude chtít udržet moc i poté, co skončí v prezidentském úřadu, a to se dělá tak, že se rozpoutá válka. Jaderná. To je ale velmi nebezpečné. Proto momentálně ani tak nejde o to, udělat celosvětový pořádek, jako o to, zabránit jadernému konfliktu ve světě kvůli naprosto rozedranýmu islámskýmu nesmyslu. A protože jde v prvé řadě o zabránění jaderné válce, jde o podpoření kohokoliv, kdo je typ Trumpa. Musíme si totiž klást otázku, kam se dostal tento svět, kdy nám jakási slepice ze Švédska vyhrožuje potrestáním, když nebudeme chtít přijímat migranty. Vždyť to je nehoráznost nejvyššího stupně! A takto to je roztentovaný po celým světě a po celé Evropě. Proto tak ani nejde o to, přijímat nebo nepřijímat někoho, kdo sem přijde, ale je důležité nepodkuřovat islámským masovým vrahům. Vždyť oni věří jen v to, že kdo není islamista, tak toho musí zabít, musí mu uříznout hlavu, znásilnit šestileté holčičky a vyvraždit toho, kdo je napadne... Tomu se ale musí čelit a podle mne to je v dnešní době hlavním úkolem celého světa.

Zpěvák Martin Maxa se rozhodl podpořit kandidaturu svého kamaráda Martina Látera a prý si tím vysloužil vlnu nevole. Vy zase podporujete Tomia Okamuru. Můžete mi vysvětlit, čím si vás Okamura získal?

Ano. On totiž v poslední době hodlá v našem Parlamentu prosadit přímou demokracii a referendum a s tím nelze nesouhlasit. Zastupitelská demokracie totiž znamená, že já nechám někoho rozhodovat za sebe, ale to je podle mne nesmysl, je to už překonané. Když mohu přímo o něčem rozhodovat, tak je to vždycky lepší nežli nechat někoho, aby rozhodoval za mne.

Referendum se už ukázalo jako nesmírně důležité v případě Velké Británie...

Dnes je EU pouze spolkem byrokratů podprůměrné inteligence, takže tam nenarazíte na někoho, kdo má něco v hlavě. Třeba Merkelová je psychopatka až na půdu. Ti, co nalezli do toho baráku v Bruselu, tak jim jde jen o to, aby dostali co největší vak napěchovaný eury, a proto jsou tím největším nebezpečím každého Evropana. A pouští sem islámský masový vrahy jenom proto, že si myslí, že jim zaručí pokračování jejich moci, na kterou si zvykli. To je ale samozřejmě nesmysl, protože u nich jde o tichou přípravu vyvraždění Evropanů, anebo alespoň o zotročení Evropanů, aby sloužili těm, kteří doslova a do písmene vystrkují na Boha zadek. A přitom lízají podlahu... To je ale přesně ona podstata, neboť islám nemá s náboženstvím lautr nic společnýho! Tam o žádné náboženství nešlo ani na prvopočátku. Šlo tam pouze o moc a o zotročování a o krádeže území a krádeže majetku. Tohle je tak ve hře – aby se na islám ukázalo prstem a řeklo: Tohle musí skončit!

Myslíte si, že se úředníci EU bojí referend?

To je jasné, že jo, je to přece nabíledni. Oni vždy vyhlásí nějaké nesmysly, jako že už žádný exit v EU nebude, a přitom na druhé straně vykřikují, že potrestají Maďarsko a že ho vyloučí z pionýra za to, že se nechce podrobovat. To jsou od nich naprosto podprůměrný tahy a my to čteme přesně tak, jak jsme kdysi měli přečtené komunisty. Akce EU jsou přece naprosto idiotský! Každým coulem. Ten barák v Bruselu by měli zavřít co nejdřív.

Ano, je známé, že maďarský premiér Viktor Orbán úředníkům z Bruselu kvůli svým ostrým názorům vůči migrační politice EU moc nevoní. Co si o Orbánovi myslíte vy?

On ví to samé, co víte vy a co vím já a co vědí i čtenáři Parlamentních listů. A to, že s islámem to dál nejde a že se s tím musí skončit. Rázně utnout, nic takového se v Evropě nesmí rozbujet, neboť to je proti humanitě, proti Evropanům, proti smyslu celé lidské existence... A přiznejme si, že islamisté potírají smysl lidské existence. A proto není možné pokračovat dál s průměrně, a dokonce podprůměrně inteligentními lidmi, kterých je v Bruselu celý barák. A každý, kdo jim pomáhá, tak se dnes už profiluje jako člověk, který nemá inteligenci a který vám neumí odpovědět na otázky zásadního rázu. To je velký problém.

Měla by se tedy podle vás EU zrušit?

V té sestavě, jaká tam teď převládá – Merkelová, Juncker, Schulz a tak dále – tak s nimi to fakt nemůže pokračovat, jsou to podprůměrně inteligentní lidi. Ti se musí z toho spolku vyházet a na místo nich se tam musí dodat opravdu inteligentní lidi. A pokud to nejde z nějakého důvodu učinit, tak pak takový spolek raději zrušit.

Oproti tomu je tady Visegrádská čtyřka, známá pod zkratkou V4. Má vůbec cenu podle vás udržovat takovýto spolek?

V4 má cenu v tom, že drží pospolu pohromadě, co se týče odporu proti islámu. Tady je třeba vystupovat v co nejmohutnější sestavě, protože když už se proti islámu nepostaví nikdo jiný v Evropě, tak pak bychom měli konec. Visegrádská čtyřka má naději, protože vůči německé totalitě v EU už neexistuje žádná rezistence, pouze V4 má opravdovou schopnost této zemi vzdorovat. A proto má V4 šanci, ty západní státy už ne, ty již propadly naprosto podprůměrnýmu uvažování, které v EU vládne.

České politické strany jako TOP 09 anebo i lidovci nás stále varují před Ruskem a jeho snahou nás dostat do sféry svého vlivu, čímž českou společnost varují před nebezpečím hrozícím z Ruska. Souhlasíte s nimi?

To je naprostý nesmysl, je to malování čerta na zeď, protože i Rusko má dnes starosti přežít, jelikož také vzdoruje islámskému tlaku. Islamisti by se totiž taky chtěli v Rusku zmocnit vlády a Rusy vyvraždit, protože mají pravoslavnou církev. Takže se v tomto směru Rusové potřebují starat sami o sebe, a ne okupovat Evropu. Proto to je výplod podprůměrné inteligence a takoví lidé, co to říkají, tak nejsou schopní uvažovat v souvislostech.

Takže poukazování na to, že Putin je to zlo, už vychází z módy?

Ano. Vždyť to jsou především islamisté, kdo rád ukazuje, kde sídlí ono zlo. Lidem ukazují, jak se uřezávají hlavy, jak kamenují ženský, jak vybuchují pod jejich vedením vlaky, letadla, autobusy a podobně. Takže toto je pravý zlo. A to, že se Rusové nějak snaží přežít v tom islámským světě teroru, tak to není žádné zlo, je to právoplatná obrana vůči zlu, kterým je islám.

Český prezident Miloš Zeman na zasedání Valného shromáždění OSN kritizoval světové společenství za nedostatek aktivity v boji proti mezinárodnímu terorismu a vyzval k vojenské akci proti teroristům a doporučil vznik vojenského štábu pomáhajícího Radě bezpečnosti OSN. „Teď je třeba postupovat cíleně, zasáhnout nervová centra mezinárodního terorismu a neokupovat území. Musíme zaútočit na mozek, ne na tělo,“ řekl. Tím myslel zaútočit přímo na centrum ISIS jako takové. Jak na vás jeho řeč působila?

Samozřejmě, že je ISIS úderná pěst celého islámu. Když povraždí zajatce, tak to pak přece okamžitě hodí na video, aby každý viděl, jakým způsobem je vraždí – jako dobytek, jako zvěř. Čili tuhle pěst islámu je nutno opravdu zničit v prvé řadě. Nemilosrdně. Jinak se tato situace nedá řešit nežli zničit ISIS. A všechny ty, kteří se toho vraždění účastní, je nutné také potrestat, a to bez milosti. To je celosvětový úkol číslo jedna. A pokud OSN tohle nechce podporovat, tak se musí zrušit. Jako nevýkonný orgán, který dnes už nic neřeší. Za situace, kdy se OSN vytáčí a vyzouvá z odpovědnosti a podporuje islám, tak skončil.

Prezident Miloš Zeman prý německé kancléřce Angele Merkelové při nedávném osobním setkání v Praze na rovinu řekl, že když si někoho pozvete domů, tak ho také neposíláte na oběd k sousedům... Co na to říkáte?

Mně úplně stačilo, když ji tady naši lidé vypískali. Ale Zeman by si měl uvědomit, že hovoří k někomu, kdo je psychopat. Ona je psychopatka, takže se na ta jeho slova mohla jen uculovat. Když budete hovořit s psychopatem, tak on se vždy bude tvářit naprosto jinak, nežli byste očekávala, a já jsem u Merkelové očekával, že se bude tvářit psychopaticky. Takovým lidem totiž můžete říkat co chcete, ale oni vám to stejně převrátí buď v duchu anebo navenek po svém.

Ale kancléřka teď couvá ve svých prohlášeních. Dokonce dala najevo, že je třeba imigraci do Evropy zbrzdit...

Podívejte se, když taková ženská přistupuje k tématu celé Evropy jako jalovice, tak k tomu přistupuje bez ohledu na osudy dětí. Ona je sama nemá a na děti kašle. Je jí to úplně jedno, a pokud chce teď napravovat nějaké chyby, kterých se dopustila sama, tak to prostě už nemůže zvládnout, to musí zvládnout jiný kancléř, jiná kancléřka. Musí to zvládnout někdo, kdo důsledně zabojuje o očistu Německa od islámu. Tato očista ale musí proběhnout i ve Francii, v Anglii a i jinde. Není možné takto pokračovat dál.

Když jako písničkář jezdíte po republice, všímáte si některých billboardů politických stran? Které se vám líbí?

Mně se líbí hlavně billboardy, na nichž je Okamura. Protože on tam pěkně vypadá a billboardy s ním jsou takové vkusné. Ty ostatní mne skutečně nezajímají. On je pro mne favoritem voleb!

Co říkáte třeba na konto TOP 09, která nejen že stále hovoří o Rusku jako o zlu, ale předseda topky Miroslav Kalousek se neustále naváží i do vicepremiéra Andreje Babiše, o němž dokonce tvrdí, že s ním vstoupilo do veřejného prostoru totalitní zlo?

Bohužel tam jde o podprůměrnou inteligenci.

To hovoříte o Miroslavu Kalouskovi?

Kalousek je prostě úhybný stratég, dokáže věc ohýbat a směřovat ji svým směrem. Jen Bůh ví, jaký směr to je. U něj si nejsem vůbec ničím jistej. Nevím vůbec, kam směřuje a o co mu jde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Olga Böhmová

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

A dost. Ladislav Větvička se vrátil do ČR a ukázal na zlo

4:43 A dost. Ladislav Větvička se vrátil do ČR a ukázal na zlo

Proč jsou lidé v Gruzii či na Ukrajině šťastnější než tady? Bloger a spisovatel Ladislav Větvička si…