"Honza Kraus, kterého uznávám jako vynikajícího satirika, obvinil Miloše Zemana, že chodí se svojí dcerou. To je pro mě zkrátka nepřijatelné. Veřejně nařknout otce, že má vztah s vlastní dcerou. Kdyby to někdo udělal mně, dotklo by se mě to. A dotyčného bych zastřelil," uvedl Schwarzenberg (TOP 09).
Stojím si za svým, prohlašuje Hřebejk
Stejně kritický je ministr zahraničí a předseda TOP 09 i ke slovům režiséra Jana Hřebejka. Je sice pravda, že Zeman čerpal informace z antisemitského serveru v kampani, ale i tak jsou Hřebejkovy výroky za hranou. Režisér, který vysvětlil, že neměl na mysli všechny voliče Zemana, ale spíše ty, kteří zařídili očerňující inzerát v Blesku či podivné výroky o nacistické minulosti části Schwarzenbergovy rodiny, si však dál stojí za svým.
Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPráce autora se řídí redakčními zásadami ParlamentníListy.cz.
Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
Přidejte si obsahový box PL do svých oblíbených zdrojů na Hlavní stránce Seznam.cz. Děkujeme.