Vostrá (KSČM): Bělobrádek naděluje. Sám sobě

16.12.2013 10:22

Republika čeká na novou vládu, která by měla konečně začít fungovat. ČSSD a ANO intenzivně jednají, jen ten nejmenší má vždy problém. KDU – ČSL si přisoudila roli jazýčku na vahách, a tak předseda Bělobrádek navštívil Ameriku jednání, nejednání.

Vostrá (KSČM): Bělobrádek naděluje. Sám sobě
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Měla přednost. Po návratu také nelení a klade si podmínky: chci zemědělství, chci tři ministerstva. Nějak nám předseda KDU – ČSL zapomněl, jakou roli mu přisoudili občané ve volbách. Rozhodně není první a měl by tedy jednat tak, jak mu přísluší. Vánoce, nevánoce, KDU – ČSL si chce z krajíce vlády ukousnout co největší kus. Jen by měla dát pozor, aby sousto, které si přisuzuje, dokázala zvládnout. Trpělivost našich občanů i v tomto poetickém předvánočním čase má své meze. Doba není příliš nakloněna trpělivosti a pochopení pro boj o výhody pro sebe či stranu. Jediné, co lidé dokážou jakžtakž pochopit, je snaha pomoci zlepšení jejich již tak dost hrozivé situace.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Podmínky o jednání o ukončení války se pro Ukrajinu s časem zhoršují

13:04 Mašek (ANO): Podmínky o jednání o ukončení války se pro Ukrajinu s časem zhoršují

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k míru na Ukrajině.