Paroubek: Jsme nejen v Ústeckém kraji jedinou alternativou mocenskému kartelu, který zde vládne

26.09.2012 15:07

Česká televize (ČT) zveřejnila výsledky tzv. předvolebních průzkumů pro Ústecký kraj. Pro Národní socialisty - levici 21. století (NS-LEV21) nejsou žádným překvapením.

Paroubek: Jsme nejen v Ústeckém kraji jedinou alternativou mocenskému kartelu, který zde vládne
Foto: NS-LEV21
Popisek: Jiří Paroubek

A to jak vzhledem k minulým výrokům některých představitelů zhotovitelských agentur, kteří veřejně zpochybnili výsledky těchto průzkumů ve vztahu právě k NS-LEV 21 (Jan Tuček v rozhovoru pro MF Dnes), tak k velkému rozptylu různých předvolebních průzkumů. Připomínáme, že v nedávné době například výzkum společnosti Median přisoudil národním socialistům 3,5 % preferencí s možností překročení hranice 5 %. 

Stejně tak několik interních průzkumů, které se vztahují k Ústeckému kraji, uvádí zcela jiné výsledky národních socialistů, než jaké prezentuje ČT. Podotýkáme, že nejen NS-LEV 21, ale i odborná veřejnost se pozastavuje nad některými agenturami a jejich metodikou pro předvolební průzkumy, jak například nedávno uvedl deník Aktualne.cz.

Národní socialisté budou v kampani v Ústeckém kraji nadále pokračovat podle harmonogramu s tím, že v poslední fázi bude ještě intenzivnější. Jsme totiž přesvědčeni, že jsme nejen v Ústeckém kraji jedinou alternativou mocenskému kartelu, který zde vládne a který se chystá pouze transformovat do již prakticky dnes existující koalice ČSSD-KSČM, která je v některých věcech podporována ODS.

Pokud by tento průzkum odpovídal realitě, byla by to nejen kvůli zisku protofašistické DSSS, ale i díky šanci na obnovení politického kartelu na bázi dohody ČSSD a KSČM s tichou podporou či potenciálních přeběhlíků, velmi špatná zpráva pro budoucnost lidí v Ústeckém kraji. Čas beznaděje a zlodějin by se prodloužil o další 4 roky. 

Jiří Paroubek, předseda NS-LEV 21 a kandidát na hejtmana Ústeckého kraje

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…