Vaňhová (ČSSD): Poznejte Krušné hory ze všech stran

29.11.2012 12:03

Mapu běžeckých tras si můžete zakoupit v informačních centrech v Podkrušnohoří, v jednotlivých skiareálech a ve vybraných horských hotelech.

Vaňhová (ČSSD): Poznejte Krušné hory ze všech stran
Foto: Ústecký kraj
Popisek: Jana Vaňhová (ČSSD)

Nyní nově vyšla také brožura „Drsná krajina s čistou duší“, která průřezově informuje o Krušných horách z různých úhlů pohledu. Krušné hory byly dlouho opomíjenou destinací, ale ti, co je již navštívili, vědí, že rozhodně mají co nabídnout a stojí za to se sem vracet, a to v každém ročním období. Nová brožura si klade za cíl čtenáře seznámit s tím, co možná neví, a především motivovat k návštěvě Krušných hor. Dočtete se zde o historii Krušných hor, zdejší fauně a floře, o specifikách Krušných hor jako jsou hornictví a tradiční krušnohorská řemesla a o možnostech trávení letní a zimní dovolené. Nechte se inspirovat a vyražte na výlet nebo dovolenou do Krušných hor. Brožuru seženete zdarma na výše jmenovaných místech.

Milovníci Krušných hor mohou i nadále zasílat své fotografické úlovky do Fotosoutěže o nejkrásnější fotografie z Krušných hor, která běží až do půlky února. Deset nejhezčích fotografií bude odměněno zajímavými cenami, které je nalákají k další návštěvě našeho nejdelšího pohoří.

Podrobná pravidla Fotosoutěže a další zajímavosti z Krušných hor najdete na webových stránkách Destinační agentury Krušné hory: www.krusne-hory.org.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Vanhova.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

nezávislost

Dobrý den, podle vás jsme nejsme politicky nezávislí, znamená to, že volby jsou u nás zbytečné? Taky tvrdíte, že je třeba, abysme byli nezávislí i ekonomicky a v zemědělství. Je to ale vůbec možné, když je naše ekonomika závislá na exportu a na německé ekonomice? A co se týče zemědělství, jak chcete...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

12:28 Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

Česká republika má mít nově vládního koordinátora strategické komunikace (STRATCOM). Na pozici vláda…