Aš: Práce na veřejném osvětlení jsou v plném proudu, snahou je stihnout maximum do konce roku

31.10.2023 10:42 | Tisková zpráva

Ve čtvrtek 26. října se konal kontrolní den na rekonstrukci veřejného osvětlení v Aši. Práce se týkají výměny čtvrtiny svítidel (cca 550), kolem 140 stožárů a zhruba pěti tisíc metrů kabelu.

Aš: Práce na veřejném osvětlení jsou v plném proudu, snahou je stihnout maximum do konce roku
Foto: wikipedia
Popisek:

Rekonstrukce veřejného osvětlení probíhá už několik týdnů. Na kontrolní dni bylo konstatováno: Těsně před dokončením jsou práce v ulicích Slovanská a U Nádraží, dokončena je celá ulice Alešova a zahájena ulice Chebská a Na Háji. Konstatovány výtky k zajištění výkopů – dodavatel přislíbil nápravu. 

Anketa

Kdo ve vás vzbuzuje větší úctu?

64%
10%
hlasovalo: 17103 lidí

Další postup: K předání dokončených ulic – Alešova, Slovanská, U Nádraží -  dojde do 3. listopadu, kdy má být kompletně zapojena ulice Chebská. Od pátku 4. listopadu začne osazování stožárů v ulici Na Háji - zde bude zde omezení dopravy z hlediska malé šíře komunikace, je nutné počítat i s krátkodobými uzavírkami.

Od pondělí 6. listopadu bude zahájena výměna svítidel na stávajících stožárech v ulici Hlavní (kus za kus bez omezení svícení) a zahájeny práce v ulici Nemocniční. Jako poslední bude řešena ulice Palackého. Případné změny v tomto harmonogramu prací jsou vyhrazeny podle průběhu prací.

Další informace k této investiční akci ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká Lípa: Od června se bude možné na úřadě prokázat občankou v mobilu

22:28 Česká Lípa: Od června se bude možné na úřadě prokázat občankou v mobilu

Čím dál tím víc věcí se v našem životě elektronizuje, kartičky po kapsách tak nosí čím dál tím méně …