Benešov: Burza škol a zaměstnavatelů se koná v listopadu

31.10.2018 13:47

Stalo se již dobrou tradicí, že na podzim se koná v Kulturním domě Karlov v Benešově. Burza má již dvacetiletou tradici a letos se uskuteční 14. listopadu.

Benešov: Burza škol a zaměstnavatelů se koná v listopadu
Foto: wikipedia
Popisek: Benešov

Tuto prezentační výstavu středních škol okresu Benešov pořádá Úřad práce České republiky, Krajská pobočka Příbram s kontaktním pracovištěm Benešov ve spolupráci s městem Benešov.

Pro žáky vyšších ročníků základních škol je to výborná příležitost seznámit se s nabídkou středních škol a učilišť z našeho okresu. Tuto přehlídku škol mohou navštívit celé organizované třídy žáků základních škol, ale i samostatně žáci s rodiči. Uvidí na jednom místě nabídku místních škol a učilišť, možné studijní a učební obory, které mohou v budoucnu studovat. Přítomní zástupci z řad pedagogů jim zodpoví dotazy a seznámí je blíže s konkrétní školou. Žáci si tak lépe vytvoří představu, kam budou po základní škole směřovat jejich kroky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Ondřej Knotek byl položen dotaz

svoboda slova

Úplně souhlasím s tím, co si ANO myslí o údajném boji s dezinformacemi a ochraně svobody slova. Můj dotaz zní. Jak budete chtít zajistit, aby tu svoboda slova fungovala dál a lidé neměli strach vyjádřit svůj názor, což se už dnes děje? Mluví se o boji s dezinformacemi, ale co ochrana svobody slova? ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň upraví městský dům v Thámově ulici, vznikne tam šest bytů

13:05 Plzeň upraví městský dům v Thámově ulici, vznikne tam šest bytů

Plzeň upraví svůj bytový městský dům na adrese Thámova 32, na projekt si zažádá o podporu z evropské…