Benešov nabízí aktivizační kurzy pro seniory

22.02.2018 20:37

Organizace Tři, o.p.s., ve spolupráci s městem Benešov připravuje nabídku aktivizačních kurzů pro seniory v domech s pečovatelskou službou a pro seniory s bydlištěm v Benešově.

Benešov nabízí aktivizační kurzy pro seniory
Foto: wikipedia
Popisek: Benešov

Cílem společného projektu je podpora a motivace vedoucí k udržení či zlepšení samostatnosti, smysluplné využití volného času, předcházení sociálnímu vyloučení, ale také příležitost k setkávání se a k získávání potřebných a zajímavých informací.

Náplní kurzů bude kombinovaný aktivizační program, tematicky zaměřené setkání u kávy a drobného občerstvení, důraz na trénování paměti a reminiscenci, vše doplněné hudebními a výtvarnými činnostmi.

V nabídce budou 2 běhy po dvou kurzech o 10 lekcích, délka jednoho kurzu bude 90 minut. Kurzy budou realizovány ve společenské místnosti domu s pečovatelskou službou na Malém náměstí a ve Spolku seniorů Benešov, z.s. Konkrétní časy a dny budou včas upřesněny formou letáků, informačních tabulí, prostřednictvím webových stránek a dalšími zdroji. Předpokládaný začátek 1. běhu kurzů je v dubnu 2018 a 2. běhu v říjnu 2018. 

Nabídku staví odborníci z Tři, o.p.s., na bohatých zkušenostech s aktivizačními činnostmi s cílovou skupinou seniorů a osobami se zdravotním a chronickým onemocněním od roku 2009, kdy otevřeli Centrum denních služeb při Hospici Dobrého Pastýře v Čerčanech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…