Beroun: Memorandum zajistí lepší vzhled hasičské stanice

13.03.2022 20:06 | Tisková zpráva

V obřadní síni berounské radnice bylo v březnu podepsáno memorandum mezi Hasičským záchranným sborem Středočeského kraje, zástupci společnosti KWE – majiteli Golf Resortu Beroun a městem Beroun.

Beroun: Memorandum zajistí lepší vzhled hasičské stanice
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

Všechny tři strany se dohodly na úpravě vnějšího vzhledu stanice Beroun a zkvalitnění podmínek pro výkon služby příslušníků jednotky.

V letošním roce tak dojde zejména k zahradnickým úpravám a rozšíření zeleně v ulici Pod Studánkou. Jedná se o místa, které nejsou pro chod stanice nezbytně nutné a jejich změna v zelené plochy bude příznivě doplňovat vzhled města. Společnost KWE zajistí především zahradnické úpravy, město je v tomto směru v pozici garanta.  Spolupráce je zatím stanovena do konce letošního roku a lze ji prodloužit vždy o jeden rok.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.