Beroun: Ve městě se i nadále objevují nepovolené reklamy

16.03.2021 6:32

Již před časem jsme veřejnost informovali o nepovolených reklamních stojanech, které se objevily na několika místech v Berouně.

Beroun: Ve městě se i nadále objevují nepovolené reklamy
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

Jedná se o kovové konstrukce, které byly umístěny na soukromé pozemky bez souhlasu vlastníka, kterým je ve většině případů Středočeský kraj. Majitel pozemků postupně tyto reklamy odstraňuje, ale přesto se po Berouně objevují další. V převážné většině případů jsou tyto kovové konstrukce umístěné u silnic v nezastavěném území v tzv. ochranném pásmu.

Upozorňujeme především podnikatele, aby pečlivě vážili umístění svých nabídek na reklamní plochy. Kromě zmíněného ochranného pásma je v Berouně v platnosti také Nařízení na regulaci reklamy šířené na veřejně přístupných místech mimo provoznu. V Berouně se občas objeví reklamy, které jsou v rozporu s tímto platným nařízením a město po zvládnutí koronavirové pandemie bude v tomto směru postupovat důsledně.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Začíná stavba nového autobusového nádraží a komunikací v přednádraží

10:28 Vsetín: Začíná stavba nového autobusového nádraží a komunikací v přednádraží

V pátek 3. května se slavnostně otevře nové vlakové nádraží včetně budovy dopravního terminálu. Zatí…