Beroun se opět představí na veletrhu v Praze

10.01.2012 6:30

Město Beroun se v první části roku opět představí na veletrhu cestovního ruchu Holiday World 2012 v Praze. Letos naopak vynechá účast na veletrhu Regiontour, který se koná v Brně. Návštěvnost veletrhu v moravské metropoli a tedy i případný efekt se totiž v posledních letech snižuje.

Beroun se opět představí na veletrhu v Praze
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

Na pražském holešovickém Výstavišti v tradičních prostorách Průmyslového paláce a mobilní Veletržní haly se Beroun představí společně s Kladnem a Rakovníkem v rámci sdružení Bohemia Centralis. Na veletrh ale sdružení nepoveze šekové knížky, kterými se sdružení prezentovalo loni a předloni. Podle předběžných výsledků, které by měly být kompletně zpracovány během ledna, o ně nebyl příliš velký zájem.

Na Holiday World budou k dostání nové mapy sdružení s barevnými kresbami památek nazvané Křížem krážem Českým středozápadem. Mapa obsahuje více než čtyři desítky zakreslených památek, a to jak kulturních, tak i přírodních. V Berouně jsou na obrázcích zachyceny Plzeňská brána, rozhledna Děd a kaple Panny Marie Bolestné. Mapa obsahuje současně na zadní straně tipy na výlety v jednotlivých členských obcích sdružení a jejich okolí. Nechybí ani kontakty na informační centra v Berouně, Kladně a Rakovníku. Měřítko mapy je 1:70 000, k dostání je za 30 Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mesto-beroun.cz

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…