Bohumín: První den blokového čištění zčásti komplikovala nepřeparkovaná auta

03.04.2020 13:02

V Bohumíně už odstartovalo blokové čistění. První den úklidu ulic v centru města však zčásti komplikovala auta, která ani přes upozornění v podobě dopravního značení řidiči nepřeparkovali. BM servis prosí všechny šoféry, aby usnadnili údržbu a svá vozidla na nezbytně nutnou dobu odstavili jinam.

Bohumín: První den blokového čištění zčásti komplikovala nepřeparkovaná auta
Foto: mesto-bohumin.cz
Popisek: Bohumín

Ačkoliv letošní zima byla v Bohumíně extrémně teplá a obyvatelé města se sněhové nadílky prakticky nedočkali, uklízet ulice po zimním období se kvůli nánosům špíny, prachu a leckde i odpadků musí. Blokové čištění odstartoval BM servis v pondělí 23. března. A neobešlo se bez komplikací.

„V Kostelní ulici se čisticímu vozu podařilo projet celou levou stranu, na pravé však ve dvou třetinách délky ulice stála auta. V Nádražní ulici jsme uspěli pouze kolem stánků tržiště, protější část opět blokovala nepřeparkovaná auta. V Žižkově ulici hatila práce vozidla stojící před uměleckou školou. Bez problémů se podařilo uklidit pouze ulici 9. května a vybraný úsek třídy Dr. E. Beneše,“ uvedl ředitel BM servisu Marek Pieklo.

Nejbližší proběhne v pondělí 30. března a se týká vybraných úseků ulic Masarykova, Čáslavská, Poděbradova a Štefánikova. Čistění v určitém bloku probíhá pouze jeden den, takže by pro šoféry neměl být problém zaparkovat svůj vůz jinde. Týden před akcí už jsou v ulicích umístěny dopravní značky, které motoristy na plánované práce upozorňují. Očista města bude probíhat každé pondělí až do 11. května. Město opětovně prosí všechny řidiče, aby sledovali dopravní značení a na nutnou dobu svá auta přeparkovali.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…