Boskovice: Přístavba mateřské školy byla slavnostně otevřena

02.09.2018 13:49

Ve čtvrtek 30. 8. 2018 proběhlo slavnostní zahájení provozu rozšířených prostor Mateřské školy Boskovice, pracoviště Bílkova.

Boskovice: Přístavba mateřské školy byla slavnostně otevřena
Foto: regionboskovicko.cz
Popisek: Boskovice

Ve čtvrtek 30. srpna 2018 v 10.00 hodin proběhlo slavnostní zahájení provozu rozšířených prostor Mateřské školy Boskovice, pracoviště Bílkova. Zahajovací akce se zúčastnila senátorka Jaromíra Vítková, kompletní vedení města Boskovice – starostka Hana Nedomová, místostarostové Dagmar Hamalová a Petr Malach, zástupci dodavatelských firem, pracovníci mateřské školy a městského úřadu, kteří se na stavební akci podíleli, další hosté a veřejnost. Při příležitosti slavnostního otevření děti z mateřské školy připravily taneční vystoupení a zájemci si mohli nové prostory prohlédnout.

Celkové náklady investiční akce dosáhly 27 milionů korun. Akce byla podpořena dotací 21 milionů korun z Integrovaného regionálního operačního programu, poskytovatelem dotace bylo Ministerstvo pro místní rozvoj. Součástí přístavby byla také obnova části zahrady včetně nového oplocení a dovybavení kuchyně.

Stávající kapacita Mateřské školy Boskovice je 463 a v letošním roce tak mohly být přijaty téměř všechny boskovické děti, jejichž rodiče o zápis do Mateřské školy Boskovice projevily zájem. Ze dvou nových tříd bude jedna určena dětem od 2 let. Péči o menší děti je přizpůsobeno vybavení, ale také posílený pedagogický personál a chůva.

Poděkování patří všem, kdo se na rozšíření budovy Mateřské školy Boskovice, pracoviště Bílkova, podíleli.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…