Boskovice: RegioJet bude zastavovat ve Skalici nad Svitavou

11.10.2018 15:18

V návrhu železničního jízdního řádu na období 2018/2019 jsou dva nové spoje, které budou zastavovat ve Skalici n. Svitavou.

Boskovice: RegioJet bude zastavovat ve Skalici nad Svitavou
Foto: regionboskovicko.cz
Popisek: Boskovice

Státní organizace Správa železniční dopravní cesty na svých webových stránkách zveřejnila návrh železničního jízdního řádu 2018/2019, dle kterého přibyde v ranních hodinách cestujícím ze železniční stanice Skalice nad Svitavou ve směru na Prahu dálkový spoj s odjezdem v 05:36 hod. a příjezdem do Prahy v 07:43 hod. A při večerním cestování z Prahy přibyde dálkový spoj s odjezdem v 18:20 hod. a příjezdem do Skalice nad Svitavou ve 20:20 hod. Zavedením těchto nových spojů dojde ke zkvalitnění dopravní obslužnosti nejen pro cestující z Boskovic, ale i celého okolního regionu, pro který železniční stanice Skalice nad Svitavou představuje spádovou stanici pro dálkové železniční spojení s hlavním městem Prahou. Zařazení nových spojů je výsledkem dlouhodobých jednání senátorky Jaromíry Vítkové a odstupující místostarostky města Boskovice Dagmar Hamalové.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…