Boskovice: RegioJet bude zastavovat ve Skalici nad Svitavou

11.10.2018 15:18

V návrhu železničního jízdního řádu na období 2018/2019 jsou dva nové spoje, které budou zastavovat ve Skalici n. Svitavou.

Boskovice: RegioJet bude zastavovat ve Skalici nad Svitavou
Foto: regionboskovicko.cz
Popisek: Boskovice

Státní organizace Správa železniční dopravní cesty na svých webových stránkách zveřejnila návrh železničního jízdního řádu 2018/2019, dle kterého přibyde v ranních hodinách cestujícím ze železniční stanice Skalice nad Svitavou ve směru na Prahu dálkový spoj s odjezdem v 05:36 hod. a příjezdem do Prahy v 07:43 hod. A při večerním cestování z Prahy přibyde dálkový spoj s odjezdem v 18:20 hod. a příjezdem do Skalice nad Svitavou ve 20:20 hod. Zavedením těchto nových spojů dojde ke zkvalitnění dopravní obslužnosti nejen pro cestující z Boskovic, ale i celého okolního regionu, pro který železniční stanice Skalice nad Svitavou představuje spádovou stanici pro dálkové železniční spojení s hlavním městem Prahou. Zařazení nových spojů je výsledkem dlouhodobých jednání senátorky Jaromíry Vítkové a odstupující místostarostky města Boskovice Dagmar Hamalové.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…