Brno: Nevíte, jak na žádosti o kulturní dotace? Přijďte na školení

09.08.2021 17:59 | Zprávy

Datum předkládání žádostí o dotace v kultuře se přiblížil. Termín je pro letošní rok stanoven od 15. srpna do 30. září. Pro zájemce o dotaci si Odbor kultury připravil dva termíny školení k jejich podávání.

Brno: Nevíte, jak na žádosti o kulturní dotace? Přijďte na školení
Foto: brno.cz
Popisek: Brněnský magistrát

Brno vyhlašuje jako každý rok dotace v oblasti kultury. Dotační programy jsou rozděleny do 9 oblastí a žádat můžete jak na činnost organizace, tak i na konkrétní kulturní projekt pro rok 2022. Žádosti si připravíte online pomocí webové aplikace ZDE. Vyplněnou žádost je nutné poté vytisknout a zaslat na Odbor kultury. Abyste při vyplňování netápali, připravili si pracovníci odboru školení, ve kterém přesně popíšou, jak postupovat.

Školení k podávání žádostí bude probíhat ve dvou termínech: 30. srpna a 6. září vždy od 15:00 do 17:00 hodin. Uskuteční se v budově Magistrátu města Brna na Dominikánském náměstí v místnosti zvané Podkova. Vstup do ní najdete na nádvoří Nové radnice hned vpravo.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

bitcoinová kauza

Dobrý den, vy sice kritizujete Blažka a kupodivu i soud, ale co si myslíte o tom, že o celé kauze věděl i premiér? Není to podle vás na pád vlády? A co říkáte té jeho argumentaci, že stát díky tomu získal miliardu? Nevím, zda to premiérovi někdo poradil, aby se tím chlubil a pokud ano, tak je to hod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Slavnosti pokračují gurmánským festivalem

13:43 Vyškov: Slavnosti pokračují gurmánským festivalem

Na regionální i mezinárodní kuchyni se zaměřuje další ročník Vyškovských slavností jídla.