Bruntál: Nové vybavení pro kulturu je na obzoru

13.03.2021 16:58

Diváci bruntálského kulturního stánku se mohou těšit na kvalitnější divadelní a kulturní představení. Zdejší divadlo už pamatuje dřívější doby, a tak přišel čas zahájit obnovu jeho technického vybavení.

Bruntál: Nové vybavení pro kulturu je na obzoru
Foto: bruntal.net
Popisek: Náměstí města Bruntál

Město Bruntál proto podalo žádost o dotaci na Státní zemědělský intervenční fond (SZIF), prostřednictvím MAS Hrubý Jeseník, jejímž předmětem bylo pořízení nové osvětlovací techniky divadla a mobilního sociálního zařízení pro venkovní kulturní akce.

Poskytovatel SZIF žádost schválil a nyní je projekt, nazvaný „Vybavení pro kulturu v Bruntále“, č. 20/005/19210/780/074/001581, ve fázi realizace.

Projekt bude ukončen do poloviny roku 2021. Dospělí návštěvníci divadla i děti si tak mohou být jisti, že jakmile se každodenní život vrátí do normálu, budou představení v divadle v mnohem lepší kvalitě a venkovní akce budou mít kvalitní hygienické zázemí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.