Bruntál: Rekonstrukce místní komunikace v části Květné ulice

04.05.2022 7:29 | Tisková zpráva

Také v letošním roce bude město pokračovat v obnově Květné ulice. Tentokrát se bude jednat o rekonstrukci části místní komunikace.

Bruntál: Rekonstrukce místní komunikace v části Květné ulice
Foto: bruntal.net
Popisek: Náměstí města Bruntál

Předmětem souvislé opravy povrchu bude místní komunikace od úseku za křižovatkou s Revoluční ulicí po úroveň domu Květná 29. Rekonstrukční práce budou zahrnovat také slepou větev podél domů Květná 11 až 15 včetně opravy kolmého stání a také část ulice Lomené v úseku po most přes Černý potok.

Rada města ve středu 27. dubna schválila realizaci veřejné zakázky včetně zadávací dokumentace a výzvy k podání nabídek. Předpokládané náklady činí 5,3 milionu korun bez DPH a budou pokryty z rozpočtu města.

Projekt navazuje na obnovu veřejných prostranství na sídlišti Květná, která byla realizována ve třech etapách v letech 2015–2020.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velké Meziříčí: Město získalo strategický pozemek

16:14 Velké Meziříčí: Město získalo strategický pozemek

Město směnilo s farností dům vedle špitálku za farskou zahradu a pozemek u skládky. Směnu schválili …